pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ne yazık ki ben de ara verenlerdenim. Kendimi defalarca kez itelesem de bir süre sonra gerçekten sıkıldım, auction house'tan almayıp da giydiğim sadece bir yüzük var üzerimde, böyle oyun mu olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Yalnız şu diablo3 şunu gösterdi paticikteki elit gamerim diye kasılan tiplerin ne kadar fısss olduğunu,knight online vs. gibi dandik oyunların blizzard etiketiyle çıksa deli gibi oynucakları fanboyluk yapıcaklarını vs.vs. çok eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Evet paticik gösterdi ki blizzard haterlığı iyice uçmuş gitmiş. Blizzardın yaptığını kötülemek moda ya. Bu modaya uymak için piyasanın en iyi H&S oyununu yüzyılın faili seçmek gibi "yok artık lebron james" dedirtecek lafları fütursuzca söyleyen mi ararsın, H&S oyununda "boss kestim bana uygun loot atmadı, saçma bu oyun" diye ağlayan mı ararsın, 2 ayda 500 saat oynayıp sonra "sıkıldım" diyen mi ararsın, her türlü komedi bu forumda. 2 ayda 500 saatini adriana lima ile geçirsen bayar adamı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Çok güldürdün beni ya piyasanın en iyi HS si mi ? AAHAHHA kaç gündür oyun dünyasındasın sen ya? 500 saatin 10da1 i farm yaptım sadece. Hep AH farmladım güzel para kaldırdım o kadar. Neyse diablo3 e best HS evaaa diyen birine saat bile sormam ben. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 200 saat adriana lima ile geçirsen sıkılırsın mı? Hmmm Cinsel isteksizlik yada gizli gaylik sorunun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Hayır sen liselisin ve doğal olarak abazasın. Normal insanlar aynı kadınla 2 ayda 500 saat geçirince sıkılıyor. Niye yorumuna piyasanın en yi H&S oyunu olduğunu düşündüğün oyunu yazmadın peki? Çünkü hangi oyunu söylersen söyle bir tarafmızla güleceğimizi biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 nolmus babslar burda bu arada piyasanın en iyi oyunu olması iyi olduğu anlamına gelmezki heh. eksik abi oyun, baya cheesy yani bisürü sakat nokta var. Al demin bidaha indirdim 10 dakika dayandım sıkıldım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 adriana'ya o konuda ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Boşverin abi,normal insan aynı kadınla 500 saat geçirirse sıkılır normaldir diyen bir insanı totonuza mı takıyosunuz siz :) Hayır öyle ssöyleyen birinin mantıkan anne yada babasının belli olmaması gerekmiyor mu allah aşkına AHAHAHAHA Birde insanlara liseli derken biraz yürekli ol adresini PM den yolladabiraz aklını başına getireyim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 oha adam ağır liseli çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 adam ilkokul 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Yuh bu kadarını ben bile beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 herif banlanip yeni uyelik aldikca bir oncekinden daha fazla coşmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 dh de bile bu kadar leşi yok lan ne hale geldi bu pati :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 adres istenmiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kimlik fotokopisi istensin şuraya mesaj atarken ya, tipe bak 12 yaşında direk. kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum üslubundan ama. kendi haline bırakın gider belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 balonlu adamlar bazı bölümlere yazı yazamasın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Aluriel said: kimlik fotokopisi istensin şuraya mesaj atarken ya, tipe bak 12 yaşında direk. kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum üslubundan ama. kendi haline bırakın gider belki adres ver lan şu an geliyorum yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Aluriel said: kimlik fotokopisi istensin şuraya mesaj atarken ya, tipe bak 12 yaşında direk. kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum üslubundan ama. kendi haline bırakın gider belki Bende bir adres alayim senden, oyunda ekledim barbar icin sonra yalniz kastim!1!!1 Saka bir yana ben hala keyif alarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 balonlularin gazabini onlemek icin eksideki gibi caylak sistemi getirilirsin gonullu patilerin elinden gecmeden mesaj atamasinlar. veya hungarca banlayin bu bebeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 adres isteyenlere laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Daha fazla uzatmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aslında çoğu yeni üye (balonlu) başkalarının fake hesabı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Anlamiyorum neden hemen her oyunda AH arayuzu asiri kullanissiz? Milyon dolarlar harciyorsun ama adamin birinin yazdigi AH addon'nu 100 kat kullanisli oluyor. Hic opsiyon yok. Dex'e gore dizmek istiyorum, crit chance'e gore. Sirf bu yuzden item da satamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Arada silinmiş msg lar mı var ya? Şu addon olayına bende katılıyorum. Bilerek mi geliştirmiyolar napıyolarsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar