Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Evet paticik gösterdi ki blizzard haterlığı iyice uçmuş gitmiş.

Blizzardın yaptığını kötülemek moda ya. Bu modaya uymak için piyasanın en iyi H&S oyununu yüzyılın faili seçmek gibi "yok artık lebron james" dedirtecek lafları fütursuzca söyleyen mi ararsın, H&S oyununda "boss kestim bana uygun loot atmadı, saçma bu oyun" diye ağlayan mı ararsın, 2 ayda 500 saat oynayıp sonra "sıkıldım" diyen mi ararsın, her türlü komedi bu forumda. 2 ayda 500 saatini adriana lima ile geçirsen bayar adamı be.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Çok güldürdün beni ya piyasanın en iyi HS si mi ? AAHAHHA kaç gündür oyun dünyasındasın sen ya?
500 saatin 10da1 i farm yaptım sadece.
Hep AH farmladım güzel para kaldırdım o kadar.
Neyse diablo3 e best HS evaaa diyen birine saat bile sormam ben.
bb
Sosyal ağlarda paylaş

Boşverin abi,normal insan aynı kadınla 500 saat geçirirse sıkılır normaldir diyen bir insanı totonuza mı takıyosunuz siz :)
Hayır öyle ssöyleyen birinin mantıkan anne yada babasının belli olmaması gerekmiyor mu allah aşkına
AHAHAHAHA

Birde insanlara liseli derken biraz yürekli ol adresini PM den yolladabiraz aklını başına getireyim senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

kimlik fotokopisi istensin şuraya mesaj atarken ya, tipe bak 12 yaşında direk. kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum üslubundan ama. kendi haline bırakın gider belki

Bende bir adres alayim senden, oyunda ekledim barbar icin sonra yalniz kastim!1!!1

Saka bir yana ben hala keyif alarak oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...