Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

bir kişi de çıkıp demiyor ki arkadaş grafikleri sıvamışsınız değişiklik olsun diye iki craft atmışsınız. skillde rune sistemi gelmiş oynanışta devrim diye ağzımıza çalmışsınız diye.

isteseydiniz ya lineer olmayan bir diablo yapısı, yaşayan şehirler, efektif loot sistemi(bak drop rate demiyorum), ne bileyim housing, adam akıllı dialog, adam akıllı character costimization, horadric'imsi item&spell craftı.

yok. varsa yoksa bi ah var bütün muhabbet onun üstüne dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun patlakmıştı da biz geç ayıkmışız bence...
oynanış haric her sey dökülüyor...
hadi lorelol dedin de elin de zoltun kulle gibi karizma horadrimin hırçın asi çoçuğu var.adama bi şans tanı nediyor ne anlatmak istiyor (oyuniçi diyolaglarını hatırlarsanız oyunun en mantıklı konuşmalarını yapan zat bence) ama sen neyaptın ölümsüzlüğü keşfetmiş bi amca olmasına rağmen patlattın hani lan ölümsüzdü?! bide 2 sarı düşürttün ohh...bari başka boyuta falan kaçsaydı biryere hapsedilseydi falan abv blizzort! tamam sakinim!
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard a küfür etmek cok havalı bi sey zaten,cok büyük gördügü bi seye küfür ede ede büyükleştiriyolar kendilerini ...bu yazıyı yazdıkdan sonra tab yapıp aralıksız diablo oynamıştır muhtemelen ek paket cıkıncada bi heycanla alır haftalarca oynar oyundaki konu ne olacagı ne oldugu farketmez sonuc yine aynı 'FUCK YOU BLIZZARD' ....
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Botlar bi boka yaramiyor gold chest farm harici. Yalan yani millet oynuyor , dusuruyor az da olsa sans.

Sans ne kadar dusuk olsada Milyonlar oynayinca tabii item dusuyor normal olarak.

en çok şuna güldüm full act farmlayan botlar var saatte 700k gold kasan bot var ve su an free herkes ulaşabiliyor profesyonal olarak geliştirilip rare farmlayan botlar mevcut hele ah botları o kadar komik ki. bak bnm dediğime inanmıyorsan bi google a yaz diablo 3 hack / exploit / bot diye neler çıkacak karsına kanın donar.

3 gün önce wizard bugı sonra wd bug, bugun godly barbar bug daha neler var bilmediğimiz. yok millet kasıo item dusuruyomus. 400+ saat game playle surekli 300+ mf ile full grp 2 aydır act 3 farmlıyoruz düzenli (farmlıyoduk diyelim) hadi ben şanssızım 3 adamda mı şanssız? bir tane bile 10 milyon ustu satılan item dusmedi hadi bırak satmayı uzerimde kullandıgım (barbar full dps + full tank gearı var toplarmda surekli değiştirerk kullandıgım 50 60 item var) hiç biri drop deil hepsi ah sonra ah ye laf atınca kötü oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

Kanuni said:

Botlar bi boka yaramiyor gold chest farm harici. Yalan yani millet oynuyor , dusuruyor az da olsa sans.

Sans ne kadar dusuk olsada Milyonlar oynayinca tabii item dusuyor normal olarak.

en çok şuna güldüm full act farmlayan botlar var saatte 700k gold kasan bot var ve su an free herkes ulaşabiliyor profesyonal olarak geliştirilip rare farmlayan botlar mevcut hele ah botları o kadar komik ki. bak bnm dediğime inanmıyorsan bi google a yaz diablo 3 hack / exploit / bot diye neler çıkacak karsına kanın donar.

3 gün önce wizard bugı sonra wd bug, bugun godly barbar bug daha neler var bilmediğimiz. yok millet kasıo item dusuruyomus. 400+ saat game playle surekli 300+ mf ile full grp 2 aydır act 3 farmlıyoruz düzenli (farmlıyoduk diyelim) hadi ben şanssızım 3 adamda mı şanssız? bir tane bile 10 milyon ustu satılan item dusmedi hadi bırak satmayı uzerimde kullandıgım (barbar full dps + full tank gearı var toplarmda surekli değiştirerk kullandıgım 50 60 item var) hiç biri drop deil hepsi ah sonra ah ye laf atınca kötü oluyoruz.

Sizinkisi çok şansızlıkmış bende 10m luk item düşüremedim ama 4-5m sattığım item çok var ki burda da çoğu kişi satmıştır bu düzeylerde item daha 2 gün önce seven sins recipe düştü bir tanıdığıma 35m gold rmahta sanırım 30€ filandı herkes para yapabilecek düzeyde olsa zaten çok saçma bir hal alırdı ama cidden sizinkisi şansızlık loot ile ilgili birşey değil hehe
Sosyal ağlarda paylaş

sorun gold deil zaten 90m gold, 300-350 euro civarıda real money aldım su ana kadar ama hiç biri oyunu oynayarak değil. bütün gün gold ah de 1d12 item kovaladım iyilerini gold ah de cok iyilerini rmah ta değerlendirdim ama oyun oynamadan oldu bunlar şimdi bu kadar gold ve para aldım diye oyun süper yawww diye gezcek halimde yok tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...