Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bir kişi de çıkıp demiyor ki arkadaş grafikleri sıvamışsınız değişiklik olsun diye iki craft atmışsınız. skillde rune sistemi gelmiş oynanışta devrim diye ağzımıza çalmışsınız diye. isteseydiniz ya lineer olmayan bir diablo yapısı, yaşayan şehirler, efektif loot sistemi(bak drop rate demiyorum), ne bileyim housing, adam akıllı dialog, adam akıllı character costimization, horadric'imsi item&spell craftı. yok. varsa yoksa bi ah var bütün muhabbet onun üstüne dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Lind3r0th said: AH ye itemleri botlar koyuyor lafıda son nokta olmuş nasıl bir abzürd yazı camileri ahır yaptılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Şu housing olayıda bir bitmedi gitti ne kadar seviyormuşsunuz bir evinizin olmasını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 hack and slash oyunda housing lulwut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yabancı forumlarda da genel fikir bu yönde. ağır patlamış... oyunu aldıktan sonra 2 hafta oynayabildim (inferno'ya geçmiştim takılıyodum) arkadaşlarla oynadık o bile kesmedi. bıraktık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 oyun patlakmıştı da biz geç ayıkmışız bence... oynanış haric her sey dökülüyor... hadi lorelol dedin de elin de zoltun kulle gibi karizma horadrimin hırçın asi çoçuğu var.adama bi şans tanı nediyor ne anlatmak istiyor (oyuniçi diyolaglarını hatırlarsanız oyunun en mantıklı konuşmalarını yapan zat bence) ama sen neyaptın ölümsüzlüğü keşfetmiş bi amca olmasına rağmen patlattın hani lan ölümsüzdü?! bide 2 sarı düşürttün ohh...bari başka boyuta falan kaçsaydı biryere hapsedilseydi falan abv blizzort! tamam sakinim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Canim senin karakterde yuzlerce kez geberip geri geliyor oda gelir , takmayasin bunlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28651715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ahah ağzına sağlık yazanın :) bitti artık o oyuncu kitlesi. şimdikilerin farmville, sims oynadığı sıralar biz götümüzden ter damlaya damlaya X-COM, syndicate vs. oynuyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sims ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sims social var ya face'te onu diyorum. sims1'de daha çok detay vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ha pardon, facebook kullanmadığım için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 adam ne içten yazmış lan hak vermemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ahah süpermiş yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 blizzard a küfür etmek cok havalı bi sey zaten,cok büyük gördügü bi seye küfür ede ede büyükleştiriyolar kendilerini ...bu yazıyı yazdıkdan sonra tab yapıp aralıksız diablo oynamıştır muhtemelen ek paket cıkıncada bi heycanla alır haftalarca oynar oyundaki konu ne olacagı ne oldugu farketmez sonuc yine aynı 'FUCK YOU BLIZZARD' .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 selam zyru kaç k goldun var? bana satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yok abi adamlar daha kendilerinin farkında diil ona kızıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kanuni said: Botlar bi boka yaramiyor gold chest farm harici. Yalan yani millet oynuyor , dusuruyor az da olsa sans. Sans ne kadar dusuk olsada Milyonlar oynayinca tabii item dusuyor normal olarak. en çok şuna güldüm full act farmlayan botlar var saatte 700k gold kasan bot var ve su an free herkes ulaşabiliyor profesyonal olarak geliştirilip rare farmlayan botlar mevcut hele ah botları o kadar komik ki. bak bnm dediğime inanmıyorsan bi google a yaz diablo 3 hack / exploit / bot diye neler çıkacak karsına kanın donar. 3 gün önce wizard bugı sonra wd bug, bugun godly barbar bug daha neler var bilmediğimiz. yok millet kasıo item dusuruyomus. 400+ saat game playle surekli 300+ mf ile full grp 2 aydır act 3 farmlıyoruz düzenli (farmlıyoduk diyelim) hadi ben şanssızım 3 adamda mı şanssız? bir tane bile 10 milyon ustu satılan item dusmedi hadi bırak satmayı uzerimde kullandıgım (barbar full dps + full tank gearı var toplarmda surekli değiştirerk kullandıgım 50 60 item var) hiç biri drop deil hepsi ah sonra ah ye laf atınca kötü oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 aha bi tane daha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 o wizard bug'ını bilen adam çok rahat makro yapar yalnız elitler için. bug olmadan infernoda farm yapacak makro kurulabileceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 olorin84 said: Kanuni said: Botlar bi boka yaramiyor gold chest farm harici. Yalan yani millet oynuyor , dusuruyor az da olsa sans. Sans ne kadar dusuk olsada Milyonlar oynayinca tabii item dusuyor normal olarak. en çok şuna güldüm full act farmlayan botlar var saatte 700k gold kasan bot var ve su an free herkes ulaşabiliyor profesyonal olarak geliştirilip rare farmlayan botlar mevcut hele ah botları o kadar komik ki. bak bnm dediğime inanmıyorsan bi google a yaz diablo 3 hack / exploit / bot diye neler çıkacak karsına kanın donar. 3 gün önce wizard bugı sonra wd bug, bugun godly barbar bug daha neler var bilmediğimiz. yok millet kasıo item dusuruyomus. 400+ saat game playle surekli 300+ mf ile full grp 2 aydır act 3 farmlıyoruz düzenli (farmlıyoduk diyelim) hadi ben şanssızım 3 adamda mı şanssız? bir tane bile 10 milyon ustu satılan item dusmedi hadi bırak satmayı uzerimde kullandıgım (barbar full dps + full tank gearı var toplarmda surekli değiştirerk kullandıgım 50 60 item var) hiç biri drop deil hepsi ah sonra ah ye laf atınca kötü oluyoruz. Sizinkisi çok şansızlıkmış bende 10m luk item düşüremedim ama 4-5m sattığım item çok var ki burda da çoğu kişi satmıştır bu düzeylerde item daha 2 gün önce seven sins recipe düştü bir tanıdığıma 35m gold rmahta sanırım 30€ filandı herkes para yapabilecek düzeyde olsa zaten çok saçma bir hal alırdı ama cidden sizinkisi şansızlık loot ile ilgili birşey değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sorun gold deil zaten 90m gold, 300-350 euro civarıda real money aldım su ana kadar ama hiç biri oyunu oynayarak değil. bütün gün gold ah de 1d12 item kovaladım iyilerini gold ah de cok iyilerini rmah ta değerlendirdim ama oyun oynamadan oldu bunlar şimdi bu kadar gold ve para aldım diye oyun süper yawww diye gezcek halimde yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Myshkin said: o wizard bug'ını bilen adam çok rahat makro yapar yalnız elitler için. bug olmadan infernoda farm yapacak makro kurulabileceğini pek sanmıyorum. en boktan botla çok rahat şekilde act1, act2 farmlayabilirsin. ah farm > ingame farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Ya forumdan 7/24 bot kullanan adamlar biliyom ben :D Öhöm öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar