Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Unid bugı da düzeltilmiş, unid ticareti tekrar canlanıcak. Belki ilk birkaç hafta MÖLLÖT KÖTÖ ÖTÖMLERİ BÖRÖKTÖRDÖ ŞİMDİ ONLARI SATIYOR falan denebilir de BS'nin yanında bir de böyle bir gamble şeklinin varlığı benim hoşuma gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 AH'de de baya değişiklikler var prop. search 3 ten 6 ya çıkarılmış filan. Baya sağlam patch.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bu hafta gelecek kısmetse patch değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Flassh said: 60 lvl den sonra 100 lvl daha kasıcan işte her lvl 3gf mf vericek + stat vericek max mf cap 300 olucak valorsuz. valor ile %375e kdar çıkabilirsin. şimdilik mf itemlere dokunmuyorlar ama azalarak bitecekler http://media.diablofans.com/images/news/2012/august/patch/exp3.jpg botçulara gün doğdu yinei powerleveling zamanı 322m xp ömür yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 DareJedi said: Bu hafta gelecek kısmetse patch değil mi? TSİ yarın sabah 6da kapatıcaklar serverları, öğleden sonra 4de açtıklarında da patchlenmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Sotto said: AH'de de baya değişiklikler var prop. search 3 ten 6 ya çıkarılmış filan. Baya sağlam patch.. . ah değişiklikleri süper ya bütün istediklerimiz olmuş nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 o kadar midesiz kaldımı ya world 1st 100e kasacak onu merak ediyorum fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bütün streamciler kasacak bence sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hala botcular olduğuna göre ilk botcular 100 olcak adam boru değil 417K elit killsi var B)- Türkiyedeki tüm diablo 3 oyuncularının elit killsini toplasan 413k etmez. Blizzard hala ban dalgası diyip dursun. http://www.diabloprogress.com/rating.stat_elite_kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hiç bişey okumadım, 1 aydır oynamıyorum çok sıkıldığımdan. bu peçle dönülür mü oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 1 hafta oyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 fede said: hiç bişey okumadım, 1 aydır oynamıyorum çok sıkıldığımdan. bu peçle dönülür mü oyuna? sansina deli bi legendary weapon duserse gazla oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT (8/22) patch saati bu biri çevirsin. bir türlü beceremiyorum saat farkını anlamayı http://everytimezone.com banada öğretin bu arada, sinir oldum 2 saattir ugrasıyorum hala anlamadım dlkgjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 adamlar çok çakal ya daha fazla kasmak için bir motivasyon çıkardılar paragon diye. aylarca sürecek level questi başlayacak. daha önce item kasma motivasyonu vardı ama drop ratelerden, düşen itemın kalitesinden insanlar 100 runda 3-5 tane item düşünce başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerek bıraktılar. yani adamların amacı zaten oyuncuyu motive etmek oyunda tutmak, eleştirilecek nokta bu değil. ama ben 100 lvl kasarak 1500 saat played time'a sahip olmak istemiyorum oyuna dönüp. tldr: ben bu oyuna gelmem !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 stormeagle said: hala botcular olduğuna göre ilk botcular 100 olcak adam boru değil 417K elit killsi var B)- Türkiyedeki tüm diablo 3 oyuncularının elit killsini toplasan 413k etmez. Blizzard hala ban dalgası diyip dursun. http://www.diabloprogress.com/rating.stat_elite_kills Bot'lar hell'e bile bulaşmıyor, komple nightmare zorlukta elite kesiyorlar. Ordan level falan gelmez, ben HC karakterle 50 den 51'e act 1 NM'de geçeyim dedimde, oyunu bırakıyordum nerdeyse 6 saatte bir level gelmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Flassh said: Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT (8/22) patch saati bu biri çevirsin. bir türlü beceremiyorum saat farkını anlamayı http://everytimezone.com banada öğretin bu arada, sinir oldum 2 saattir ugrasıyorum hala anlamadım dlkgjs TSİ sabah 6 öğleden sonra 4 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 türkiye gmt +2 olduğuna göre iki saat ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 europe 8pm demiş +2 saat eklersen akşam 10 eder. Bunlar hep sabah 6 da yada gece 4 de patch yaparlardı. Akşam 10 da patchmi olurmui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Abi siz gmt düşünüyorsunuz. Pdt demiş adamlar. Yarın sabah 6da kapatıcaklar vanaları her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 http://everytimezone.com/#2012-8-21,900,6be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 şu kadar dandik şirket cidden yok, oynadığımızın ilk haftasında dediğimiz şeyleri daha yeni farkediyorlar. yok enraj timer oyunun mantığına uymuyormuş. e günaydın. strafe en az kullanılan diyor dh için, strafe'e buff yok, abuk sabuk 30sn cd'li saçmalıklara buff var. garajda yapılan oyunlarda bundan fazla düşünce var bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bu kadar dandik sirket yok dedigin. gec de olsa kusurunu gorup duzeltiyo iste daha ne? Banane ben kazanıcagımı kazandım demiyor. pardon Sam miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ya kimse yok blizz oyuncuyu dinliyor, oyuncunun dediğini yapıyor, hatalarını düzeltiyor falan demesin, yüzüne bakılmayacak bi oyun sürdüler piyasaya, e bi zahmet o kadar kötü bi release versiyonunu da biraz daha oynanabilir yapabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 yine aynı muhabbet yuzune bakılmıycak oyun ortalama 300 saat+ oynandı su forumda gecin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 oynandıysa sadece adı hatırına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar