Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

60 lvl den sonra 100 lvl daha kasıcan işte
her lvl 3gf mf vericek + stat vericek

max mf cap 300 olucak valorsuz. valor ile %375e kdar çıkabilirsin. şimdilik mf itemlere dokunmuyorlar ama azalarak bitecekler

http://media.diablofans.com/images/news/2012/august/patch/exp3.jpg

botçulara gün doğdu yinei powerleveling zamanı

322m xp ömür yetmez
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar çok çakal ya

daha fazla kasmak için bir motivasyon çıkardılar paragon diye. aylarca sürecek level questi başlayacak. daha önce item kasma motivasyonu vardı ama drop ratelerden, düşen itemın kalitesinden insanlar 100 runda 3-5 tane item düşünce başlarım böyle aşkın ızdırabına diyerek bıraktılar.

yani adamların amacı zaten oyuncuyu motive etmek oyunda tutmak, eleştirilecek nokta bu değil. ama ben 100 lvl kasarak 1500 saat played time'a sahip olmak istemiyorum oyuna dönüp.

tldr: ben bu oyuna gelmem !!1
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

hala botcular olduğuna göre ilk botcular 100 olcak

adam boru değil 417K elit killsi var B)- Türkiyedeki tüm diablo 3 oyuncularının elit killsini toplasan 413k etmez. Blizzard hala ban dalgası diyip dursun.

http://www.diabloprogress.com/rating.stat_elite_kills

Bot'lar hell'e bile bulaşmıyor, komple nightmare zorlukta elite kesiyorlar. Ordan level falan gelmez, ben HC karakterle 50 den 51'e act 1 NM'de geçeyim dedimde, oyunu bırakıyordum nerdeyse 6 saatte bir level gelmeyince.
Sosyal ağlarda paylaş

şu kadar dandik şirket cidden yok, oynadığımızın ilk haftasında dediğimiz şeyleri daha yeni farkediyorlar. yok enraj timer oyunun mantığına uymuyormuş. e günaydın. strafe en az kullanılan diyor dh için, strafe'e buff yok, abuk sabuk 30sn cd'li saçmalıklara buff var.

garajda yapılan oyunlarda bundan fazla düşünce var bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...