Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

bu adamlar bosslar düşürebildikleri en yüksek ilvldan en az bir item düşürücek falan gibi birşey dememişlermiydi

bugün act3 deki hiçbir boss 63ü bırak 61 bile düşürmedi

Bosslarda problem var gibi 5 nv 200 mf ile lvl 51-59 arası item düşüyor. Keza Butcher ı geçen keserken dropların hepsi magical dı
sen düşün nasıl soğuduğumu.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

mf x i geçince azalıyo felan diyolardı. x 200 250 mi neydi bilemedim şimdi. onun kurbanı olma sen?

Valla bilmiyorum, bu ara bosslardansa elit packlerden daha sağlam item düşer oldu. Saçma ama öyle. Misal iki gün önce nv yok resist setle paragon level kasıyorum yeni sistemde olan legendry oku düşürdüm mobdan şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi işte abi ne güzel.Banada bi keresinde act3 de azmadona giderken ( Heart of Sin ) 1 set 2 legen düstü ama 1 KERESİNDE ! sonra tırmala yavrum tırmala. Yani öyle bişeyki, tam umudunu yitiriyosun artık oyundan sıkılmaya başlıyosun, lan diyosun daraldım bırakıcam oyunu ! Hop bi bakıyosun set atıyo yada ne bilim 40 50 m lit item düsüyo oynama istegin yeniden geliyo. Bu bliz işi biliyo ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

orly said:

crit damage de attack speedde iyi çıkmış ayrıyetten monk+dh de kullanır wizard+wd de yani her türlü ederi yüksek bu itemin

crit dmg 35-50 olabiliyor, attack speed ise 8-9. iyi çıkma falan yok yani. asıl iyi çıkan random olarak yüksek dex rollemesi

35 ile 50 arasında bir fark yok mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...