Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Kaede said: bu adamlar bosslar düşürebildikleri en yüksek ilvldan en az bir item düşürücek falan gibi birşey dememişlermiydi bugün act3 deki hiçbir boss 63ü bırak 61 bile düşürmedi Bosslarda problem var gibi 5 nv 200 mf ile lvl 51-59 arası item düşüyor. Keza Butcher ı geçen keserken dropların hepsi magical dı sen düşün nasıl soğuduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mf x i geçince azalıyo felan diyolardı. x 200 250 mi neydi bilemedim şimdi. onun kurbanı olma sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 orly said: crit damage de attack speedde iyi çıkmış ayrıyetten monk+dh de kullanır wizard+wd de yani her türlü ederi yüksek bu itemin crit dmg 35-50 olabiliyor, attack speed ise 8-9. iyi çıkma falan yok yani. asıl iyi çıkan random olarak yüksek dex rollemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok mf 150-160 falan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Abi siz hangi belt den bahsediyosunuz 500 m bilmem ne ? Anlamadım :S Crit damagesi falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 tek packten 5 rare düşme ihtimali var mı yoksa bu adamlar hala tam olarak düzeltemediler mi o bugı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 LethE said: mf x i geçince azalıyo felan diyolardı. x 200 250 mi neydi bilemedim şimdi. onun kurbanı olma sen? Valla bilmiyorum, bu ara bosslardansa elit packlerden daha sağlam item düşer oldu. Saçma ama öyle. Misal iki gün önce nv yok resist setle paragon level kasıyorum yeni sistemde olan legendry oku düşürdüm mobdan şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 quatermain said: Abi siz hangi belt den bahsediyosunuz 500 m bilmem ne ? Anlamadım :S Crit damagesi falan ? bi önceki sayfada var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 arkadas ölmedi bu seytan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 valla o belt 2 haftaya yakın satılmadı 500 e koyan vardır belki tamam ama satılmıyoki? 250 e de gitmedi en son 180 den Bo suz koydum 1 kişi bidledi ve aldı belki 3-4 kişi bidlemiş olsa 200 civarı giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bu arada gene bişeyler döndü kesin. Clienti açtım 2-3 sn updating dedi gitti. Bişeyleri değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 5NV ile 1 sarı düşüyor? Yine birşeyler ile mi oynadı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şans olabilir bana ikişer üçer düşüyor da üç tane düşerse 52'ye kadar düşüyor ilvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Yok en az iki sarı kesin olmuyor muydu 5 NV ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 5xNV ile 1 tane garanti diye biliyorum ben. Act III'de bence de sorun var. Ciddi bir ilvl düşüşü görüyorum son zamanlarda. Paso 51-59 arası düşüyor. Elbette 62-63 de var ama eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 son günlerde bende feci şekilde 60- item alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 320 mf var benim su an 5 stack ile. azmonadanı son öldürüşümde 6 rare düştü. 2 ilvl 63 silah, 1 ilvl 62 helm. diğerlerini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bugun act3 - 6 dan azmodana 3 tane legendary düstü bana 333 mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 İyi işte abi ne güzel.Banada bi keresinde act3 de azmadona giderken ( Heart of Sin ) 1 set 2 legen düstü ama 1 KERESİNDE ! sonra tırmala yavrum tırmala. Yani öyle bişeyki, tam umudunu yitiriyosun artık oyundan sıkılmaya başlıyosun, lan diyosun daraldım bırakıcam oyunu ! Hop bi bakıyosun set atıyo yada ne bilim 40 50 m lit item düsüyo oynama istegin yeniden geliyo. Bu bliz işi biliyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 d3'ün alınılabilitesi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Promenader said: d3'ün alınılabilitesi var mı ? Şimdiki hali eskine göre iyi.Alınabilir karşim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Aluriel said: orly said: crit damage de attack speedde iyi çıkmış ayrıyetten monk+dh de kullanır wizard+wd de yani her türlü ederi yüksek bu itemin crit dmg 35-50 olabiliyor, attack speed ise 8-9. iyi çıkma falan yok yani. asıl iyi çıkan random olarak yüksek dex rollemesi 35 ile 50 arasında bir fark yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 anlama zorluğu mu çekiyorsun bilmiyorum ama 50 en iyi, 35 en kötü olduğuna göre 40 çıkması hiç de iyi değil bu durumda. aynı şekilde attack speed de 9 olabilirdi. diğer mesajda da söylediğim gibi asıl iyi olan yüksek dex rollemesi 40 crit dmg çıkması değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paragon 100 e erişmek üzere olan Alkaizer stream açmış nasıl kastığını merak edenler takip edebilir. Alkaizer stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 adam yere düşen itemları almıyor ya haha. leg ve setleri mi alıyo acaba sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar