Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sorun yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 stormeagle said: kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63 Keep depths lvl 1-2-3 temizle sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla. nasıl 30dk sürdü abi anlamadım,o mekanlar boş olsa dahi anca 30dk'da gezersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 full ms kasıp alanlarda bir mob bile olmasa o dediğin yerleri 30 dk da bitirmene imkan yok bu arada hani atıyonuz biraz destekli atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 abi 284 mf ile act 3 de yaptım act 1 de yaptım. Hatta act 3 azmodana kadar gittim. Koca bir hiiiiç düştü ya. Hani +10 dmg oynatan bile bişi düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Yeni legendaryleri AHde aratırken 2 tür çıkıyor bir normal birde yanında legacy yazan. Hangisi torpilli olanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 legacy yazanalr eskiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 S-H said: stormeagle said: kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63 Keep depths lvl 1-2-3 temizle sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla. nasıl 30dk sürdü abi anlamadım,o mekanlar boş olsa dahi anca 30dk'da gezersin zaten. illa video diyorsunuz yani :d mf değiştirme ile falan uğraşmazsam 30dk hadi olsun bi kaç kere öldüm falan max 40dk sürüyor o run. Herşeyi kesmeye uğraşmıyorsun dimi ? Yani basıp gidiceksin sadece elitleri kesip diğerlerini skip yapıcaksın. Zaten arkadan bıraktığın tornado herşeyi kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paragorn levelda max 56 var suan ve adamin itemleri bu sekilde; Nasil kasmis olabilir ? http://www.diabloprogress.com/hero/alkaizer-1727/Alkaizer/2190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 paragonu 100 yapınca mf gearına gerek kalmıyıcak di mi? nv ile 375 olucak + yancıdan gelicek biticek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İyi bari 3 yil sonra mf geari kullanmma gerek kalmiyicak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 MFde cap falan var mi? yoksa niye gerek kalmasin cillop gibi daha cok mf ile oynarsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Onu sordum ben de varmis iste gear+paragon cap 300 Nv 75 yanci 24-25 gibi biseyler %400 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 300 cap var valor ve yancı hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yancıdan nasıl mf geliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yancının giydiğinin 25% i kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Yancılar hakkında karışmış kafanız. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6413171867#15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Teorik olarak %375 magic find üstüne çıkılamıyor şu an oyunda, eğer bir şekilde çıkmayı başarıyorsanız bu bir bug ve fixlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 FreEmoon said: Teorik olarak %375 magic find üstüne çıkılamıyor şu an oyunda, eğer bir şekilde çıkmayı başarıyorsanız bu bir bug ve fixlenecek. O zaman soyle bi drum ortaya cikiyor. Diyelim full 375 mf var ayni zamanda ustunde mfli itemler var. İtemlerdeki mflerin bi anlami kAlmicak ? Eger oyle ise mfli itemler yalan olucak ! Ama hala itemlerden mf cikiyo. Guya mfli itemleri yavas yavas bitiriceklerdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yavas yavas bitiyor iste. paragon level arttıkça sana bi faydası kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bide şu gold find'ı komple kaldırsalar ne güzel olucak. GF itemi giyenlerin %70 lik kısmının bot player olduğunu düşünüyorum. GF kalksa ne olur yani ortalık ayağamı kalkar yoo, botçular gider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 gf item kalksın da botcular bizi mi s... töbe töbe. ne güzel gf pickup radius item satıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 mani said: gf item kalksın da botcular bizi mi s... töbe töbe. ne güzel gf pickup radius item satıyoruz. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar