Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63

Keep depths lvl 1-2-3 temizle
sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla.

nasıl 30dk sürdü abi anlamadım,o mekanlar boş olsa dahi anca 30dk'da gezersin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

stormeagle said:

kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63

Keep depths lvl 1-2-3 temizle
sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla.

nasıl 30dk sürdü abi anlamadım,o mekanlar boş olsa dahi anca 30dk'da gezersin zaten.

illa video diyorsunuz yani :d mf değiştirme ile falan uğraşmazsam 30dk hadi olsun bi kaç kere öldüm falan max 40dk sürüyor o run. Herşeyi kesmeye uğraşmıyorsun dimi ? Yani basıp gidiceksin sadece elitleri kesip diğerlerini skip yapıcaksın. Zaten arkadan bıraktığın tornado herşeyi kesiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Teorik olarak %375 magic find üstüne çıkılamıyor şu an oyunda, eğer bir şekilde çıkmayı başarıyorsanız bu bir bug ve fixlenecek.

O zaman soyle bi drum ortaya cikiyor. Diyelim full 375 mf var ayni zamanda ustunde mfli itemler var. İtemlerdeki mflerin bi anlami kAlmicak ? Eger oyle ise mfli itemler yalan olucak ! Ama hala itemlerden mf cikiyo. Guya mfli itemleri yavas yavas bitiriceklerdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...