quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Churel said: kiymaliborek said: hayatsıza gel http://www.diabloprogress.com/hero/alkaizer-1727/hero/2190 nası oluyo lan o Paragon Level: 26 o.O dünden beri nerdeyse 18 saat oynadım lvl 4 oldu anca Bazı serverlara patch önce geliyo ondan da kayanklanıyo olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 us zaten de 26 gene de fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ölümüne oynamış demekki . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 XP işe yarıyormu bu paragon için? XP Dex MF item toplayak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Nerflemişler galiba sbaahtan beri 10 run yaptım tek goblin yok. Absolut said: ACT2 BlackStone nerf yedi mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 paragon nedir özeti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ekstra level gibi düşün 100 lvl var her level 3 mf - 3 gf ve main statlardan veriyo barbara 3 str 1 dex 1 int 2 vita gibi bişeyler veriyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ha tuzak yani oturup 40 level daha kasıcaz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 40 degil 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 abo daha kötüymüş o zaman.ben direk 60 ın üstüne ekledim bi peçliyim bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Absolut said: XP işe yarıyormu bu paragon için? XP Dex MF item toplayak hehe. +MF item pek anlamlı değil, hem level 60+ mobların verdiği exp çok fazla itemden gelecek 20-30 exp bir işe yaramaz, hem dps kaybı olur mobları kesme hızın düşer. Ama kafalığa gem takmak yüzde bazlı işlediği için onu kesin yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 energy twisteri nerfden sonra deneyen oldu mu? patch geldi yeniden baslayayim diyorum ama sacma sapan buildlarla oynanmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 nerde farm yapiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Patch öncesinde yaptığım farmdan farklı birşey yapmadım ben. Act 3 ya sb farm ı yada azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63 Keep depths lvl 1-2-3 temizle sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 helmlerdeki soketlere exp gem'i koymayı unutmayın sakın. deli gibi fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 stormeagle said: kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63 Keep depths lvl 1-2-3 temizle sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla. nasıl yarım saat sürüyor o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 whilwind build. non stop koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 accayip itemlerin düşmesi şaşılacak bir şey mi ? 400 küsür intelegens ve yanında 550 küsür intelegense veren itemler havalarda uçusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Seperate said: stormeagle said: kısa farm yapmayın. 10+ elit kestikden sonra daha fazla düşüyor bana ilvl 63 Keep depths lvl 1-2-3 temizle sonra tower of damned level 1'ê geç ordan başlayarak örümcek dahil keserek azmodana doğru git. Bu şekilde nerden baksan 30+ elit kesersin. Bu run yarım saat sürüyor bende. Bu şekil farmla. nasıl yarım saat sürüyor o.O yersen sürer tabi yarım saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Popeye said: energy twisteri nerfden sonra deneyen oldu mu? patch geldi yeniden baslayayim diyorum ama sacma sapan buildlarla oynanmaz bu saatten sonra. nerf mi gelmiş ben farketmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 proc coefficient düşürüldü bazı skillerde. twister da bunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kdElzSaJbSg&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oyuna girebilen varmı? giriyorum ama oyun create edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar