Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya başlama yaşımız yada başmama nedenimiz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
Ben o sigaraya başladığımda odam öyle kokuyordu.
Bi etken değil yani.
İçi su dolu bardağa atıyodum içtiğim sigaraları.
2 sene çıkmadı herhalde o koku odamdan eoehaha.

senin benim gibi miğdesiz adamlara etki etmez tabi :D
daha dün arkadaş vodkamın içine izmaritini attı izmariti çıkarttım diktim kafaya bardağı :)
geçenlerde iskenderden sinek çıktı tabağın kenarına aldım iskenderi yedim sonra da adam hesabı getirdiğinde bu fazla yanlız dedim adam öle utandı ki hesabı vermedi 4 kişi beleşe yedik..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Sigara içmiyorum bunca süredir ağzıma tek yanan sigara girmedi...

Bence tercih meselesi. Ama ben bir maddeye bağımlı olmayı kişisel olarak büyük bir zayıflık olarak kişilik güçsüzlüğü olarak görüyorum. Ha keyfi yok mudur? Elbet vardır ama sigaraya vereceğim parayı bana keyif verecek pek çok şeye harcayabilirim daha zararsız olarak.
Mesaj tarihi:
Hicbir zaman baslamadim, baslamayada hic niyetim yok. Benim sahsi gorusum, sigarayi asiri icmek veya bu turde baska bir mamulu (icki, uyusturucu vs.) asiri dozda tuketmek iradesizlik, gucsuzluk. Cevremdeki arkadaslarimin 90% kullaniyor. Cogu sacma sapan sebeplerden baslamis (Kiz ardakasindan ayrilip, cok yakin bi arkadasiyla kanli bicakli olup vs.) Bunlar benimde basima geldi ama ben hicbir zaman baslamadim. Ama hep bir muhabbette lafi gecer sexten sonra sigarayi baska birseye tercih etmem diye. Belki bir gun merak edip sirf bu nedenle icebilirim 1 tane :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
Çok içkiliyken falan içirmeye çalışmışlar içmemişim, hiçbir güç ağzıma sokamaz benim de.

Dedem KOAH hastası zaten, onun sigara yüzünden süründüğünü görmek bile nefret ettiriyor.

Sigara bağımlılarına bir göğüs hastanesine gitmelerini öneriyorum, geleceklerini görsünler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
Anlamadığım yarısını okudum topicin başlığı sigaraya kimler kıl değil ki ?
Neden başladınız ? Ne zaman ?

Sanırsam Orta 3 neden hatırlamıyorum , ama sanırsam üzgün olunca içilir mantığı yüzündendi.

Hmm İçmeyipde burda bık bık zehirli o diyelerede anca gülüyorum :=P

Biliyoruz kardeşim zehirli ölcem ben buraya kadar OKİde
Sen neden gelip bık bık çene çalıyosun ki ?
Hayat benim , zevk benim , para benim.
[şimdi yakınını sigara yüzünden kaybetmiş olsan falan diyen çıkar onuda yaşadım]

Uzun lafın kısası içiyorum mutluyum ve biliyorum ÖLCEM :=P
buda kimseyi ilgilendirmez...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
sabaha karsi ShowTv de bi program oluyor sigarazedeler bazen onlari izliyorum birinin bacaklarini kesmisler digerinin ellini birinin akcigerleri kap kara olmus filan icim gidiyor ama yapicak'da bir sey yok.[signature][hline]Boş kafa mezara
Mesaj tarihi:
said:
Szasstam, 01 Kasım 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
Anlamadığım yarısını okudum topicin başlığı sigaraya kimler kıl değil ki ?
Neden başladınız ? Ne zaman ?

Sanırsam Orta 3 neden hatırlamıyorum , ama sanırsam üzgün olunca içilir mantığı yüzündendi.

Hmm İçmeyipde burda bık bık zehirli o diyelerede anca gülüyorum :=P

Biliyoruz kardeşim zehirli ölcem ben buraya kadar OKİde
Sen neden gelip bık bık çene çalıyosun ki ?
Hayat benim , zevk benim , para benim.
[şimdi yakınını sigara yüzünden kaybetmiş olsan falan diyen çıkar onuda yaşadım]

Uzun lafın kısası içiyorum mutluyum ve biliyorum ÖLCEM :=P
buda kimseyi ilgilendirmez...

Uyarıyoruz zaten. Biliyorsan üzerine alınmana gerek yok, bilmeyenleri ölecekleri ve daha da kötüsü sürünecekleri için uyarıyoruz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
sigara içmiorum birinci sebebi iğrenç kokması, sigara kokan bir insanın yanında duramıyorum bile, özellikle sigara içilen bir ortamdan çıkmışsam saçım başım kokuyor nefret ediyorum

sigara içtim 2 gün mü ne, meraktan fln da deil felaket sarhoştum yanımdaki kiz agzıma tutuşturdu, sarhoşken anlamadım ne yaptığımı ama sabah kalktığımdan üstümdeki herşey saçım başım sigara kokuyordu, koku çıksın diye 10 saat uğraştım, hayatta içmem eğlencesi bilmemnesi yok hiç ilgimi çekmio.[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Mesaj tarihi:
valla hiç başlamadım ve halimden de acayip memnunum allah içenlere kolaylık versin ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
bağımlılığını yatıştırıo desek?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
sigara zararlıdır, sigara kanser yapar, sigara öldürür gibi, sigara karşıtı, lafları anlarım. bıraktırmaya çalışmanızı da anlarım, her ne kadar bi boka yaramayacaksa da öğüt vermeye çalışmanızı da anlarım ama..

sigara içenler beyinsizdir, sigara içenler salaktır, sigara içenler özentidir. gibi sigara içen karşıtı laflarınızı anlamıyorum. cidden kafam basmıyor. tamam bi boka bulaşmışım, tamam kendimi öldürüyorum.

ama bu size bana hakaret etme hakkını vermez!

amacınızın doğru olması bu amaç doğrultusunda ki her hareketinizi meşru kılmaz!

kaldı ki doğru kavramı da değişkendir. belki ben bu hayattan bıktım belki cidden gebermeyi diliyorum? belki intihar etmek zor geldiği için bu işi yapıyorum. size ne? size ne?

izlediğiniz yol varmaya çalıştığınız yer kadar önemlidir, saçma sapan hakaretlerle yolda size katılmak isteyenleri de kendinizden soğutmayın.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 01 Kasım 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
orta 2 de başladım ama allahtan bıraktım 30 uma gelip ölürcesine öksürmek istemiyorum.
Bağışıklık sistemi nalları dikio sigara ile :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
enfiye die bişi var kırpılmış tütün burna cekiliomuş .. deneyen var mı aranızda ya .. sigarayla aynı fizyolojik etkiyi veriomuş yalnız hapşırtıomuş (her iyinin bi kötülüü vardır) koku fln da yapmıomuş sanırım ..
Mesaj tarihi:
valla çok uzun zaman oldu ilkokulda(4tü sanırım) ufak kaçamaklarla bikaç tane fln böyle orta1de paket olayları başladı lise hazırlıkta bıraktım 1 sene bitince başladım gene 9-10 olmuştur yani içiyorum mutluyum iyiki başlamışım sefam olsun...;)[signature][hline]In Flames We Trust
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 01 Kasım 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
sigara zararlıdır, sigara kanser yapar, sigara öldürür gibi, sigara karşıtı, lafları anlarım. bıraktırmaya çalışmanızı da anlarım, her ne kadar bi boka yaramayacaksa da öğüt vermeye çalışmanızı da anlarım ama..

sigara içenler beyinsizdir, sigara içenler salaktır, sigara içenler özentidir. gibi sigara içen karşıtı laflarınızı anlamıyorum. cidden kafam basmıyor. tamam bi boka bulaşmışım, tamam kendimi öldürüyorum.

ama bu size bana hakaret etme hakkını vermez!

amacınızın doğru olması bu amaç doğrultusunda ki her hareketinizi meşru kılmaz!

kaldı ki doğru kavramı da değişkendir. belki ben bu hayattan bıktım belki cidden gebermeyi diliyorum? belki intihar etmek zor geldiği için bu işi yapıyorum. size ne? size ne?

izlediğiniz yol varmaya çalıştığınız yer kadar önemlidir, saçma sapan hakaretlerle yolda size katılmak isteyenleri de kendinizden soğutmayın.

hepsine +1de arkadaşım sigara içenler özentidir çok doğru bi laf ama tabi genel olarak söylemek yanlış fakat bu başlayanların %70'i özentiyle %30'u tanıdık denetmesiyle oluyor..[signature][hline]..:Anol Shalom:..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
sigara içenler özentidir zaten genelleme olduğu için yanlış bi laf. senin de dediğin gibi daha başka bi sürü nedenlerle başlayanlar da var.

ayrıca adamın tüm hayatını genellemek gibi bir saçmalık var ortalıkta, hayır insan denen yaratık 13-17 yaş arasında ota boka özenir, bunu reddetmenin bi manası yokki. (insan bir şeyleri öğrenirken önce mecburen taklit eder, taklit ederken de bol bol saçmalar) ya da hayatında 3-4 ay işler kötü gitsin ve sen bu arada sigaraya başlamış ol bitti gitti. ondan sora bırak bırakabilirsen.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
said:
Blind, 01 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
valla çok uzun zaman oldu ilkokulda(4tü sanırım) ufak kaçamaklarla bikaç tane fln böyle orta1de paket olayları başladı lise hazırlıkta bıraktım 1 sene bitince başladım gene 9-10 olmuştur yani içiyorum mutluyum iyiki başlamışım sefam olsun...;)

e lisede başlayanı anlarımda. ilkokulda çüş be kardeşim :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
sigaranın zararları ötesinde insanın üzerinde ve ağzında bıraktığı koku, dişlerde yaptığı sarılık beni tiksindiriyor resmen.. Ve nedense özellikle bayanlarda bu bana çok itici geliyor. Herkes çok farklı düşünüyordur elbette ancak kesinlikle ilişkilerimde seçici bir rol oynamakta sigara içilmesi..
Sigara hiç içmedim etrafımda sürüyle içen var, asla ama asla özenmedim.. Ha yanımda çakmak taşırım, sigara yakarım ancak gerçekten başlamadan istenirse önlemek kolay..
ABC dalış ve aletli dalışla ilgilendiğimden olabilir su altında 3 dakikadan biraz fazla nefes tutabiliyorum, ama sigara içip de bundan daha iyisini yapanları da gördüm, tamamiyle çalıştırmayla ilgili...
Mesaj tarihi:
lise 1 de basladim,4 sendir iciyorum,baslayis sebebimi "aha budur" deyu veremem,emin diilim...malliktan basladik heralde ya...ama pisman diilim,sabah kahvesinin yaninda fevkalbeser bir zevk veriyo...[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak...
  • Yeni Oluştur...