sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bence kimse içmesin ama benim işte benim başlama yaşım budur :) şaka bi yana orta 1 den beri içiyorum nerden baksan orta 1 orta 2 orta 3 bi sene gitmedim sonra kaldım (lise 1) sonra hazırlık lise 1 lise 2 lise 3 +------------- 9 sene olmuş..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 30'unda doktor doktor gezmeye başlarsın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 nothing [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 30 Ekim 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sigara imiyorum gayet sağlıklı ciğerlere sahibim 1.30 dk ya yakı suyun altında nefesimi tutabiliyorum . Sigara içenleri kınıyorum .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet sigara içenler en fazla 20 30 saniye tutuyor nefesini garip şekilde:) rekorum 1:30 civarı[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben oylesine deneyeyim dedim. Özendim yani. Nedir ulan bu dedim. İçtim, o gün bugündür içiyom. İyiki içmişim. Ohh sefam olsun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 alla alla bende sigara içmiyom ama taş çatlasa 45 saniye tutabiliyom nefesimi akciğerin genişliği ile alakalı değilmi nefesini daha uzun süre tutabilmek yoksa ben pasif bir içicimiyim en iisi sigara içenlerden 10metre uzakta durmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 cok nefes tutunca nooluyo yani ole yarismalar fln mi duzenleniyo en uzun kim tutabilir nefesini die[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sigara içmeyin arkadaslar çok kötü bişe valla.Sigaranın içinde 250 tane çok zararlı kategorisine giren madde bulunduğunu biliyor muydunuz?Şimdi başlarsanız 10 sene sonra nefesim kesilio koşamıorum die başlarsınız sonra allah korusun kanser fln olursunuz çok kötü...Sigaraya küçük yaşta başlamak tamamen özentilikle alakalı...Mesela benim çevremdekiler içio ve o kdr berbat bişi ki bende pasif içici gibi oluorum Ayriyetten suyun altında nefes tutmakla şöle bi alakası var sigara içenler nefes darlığı çekerler ve nefeslerini uzun süre tutamazlar!!!Benim rekorum 68 snye ama bir sigara içen max. 20 saniye suyun altında kalabilir! Sigara içmek Büyümek deil olsa olsa Gelişememektir!!! Sigara içme torununu gör,sigara iç dedeni gör![signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Chemical, 30 Ekim 2004 20:43 tarihinde demiş ki: evet sigara içenler en fazla 20 30 saniye tutuyor nefesini garip şekilde:) rekorum 1:30 civarı benim 2 sene önce 1.10 du ama 2 senedir denize birki defa girp çıktım o kadar:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hatırlıyorumda 5.sınıfta içerdim nedenim ise meraktı küçükken el atmadıgım şey kalmazdı zaten 5 günde bi paket bitirirdim(sonra fena dokundu sigara) şimdi ise nefret ediyorum.Kokusuna gelemiyorum diyorumki iiki o zmn içmişim de ne oldugunu anlamışım.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" [Bu mesaj LoMBaK tarafından 30 Ekim 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Aslında herkes sigara içiyor (pasif içicilik). Günümüzde pasif içicilik o kadar arttıki! Asonsörlere bile sokuyorlar. Bi restorana gitseniz her yerden sigara kokusu geliyor. Sigaralı bölüm olsun olmasın. O kadar duman çektimki içime boğazım deli gibi ağrıyor. Sigara içmeyin içenlerdende uzak durun.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İçin kardeşler doya doya için, eninde sonunda hepimiz ölücez.. Bari bu dünyanın zevklerini tatmadan gitmeyelim.. Haa bu arada ben yaklaşık 6 senedir içiyorum ama nefesimi hep 1,20 sn tutabiliyorum. Koşu desen orda zıçarım işhte, 50 metreden sonrası bizi aşar..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İlle sigaradan ölcez diye birşey yok! Allah bu isterse şimdi canını alır ister 40 sene sonra..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Dünyaya bir kez geldik nasılsa ölücez diyerek sigara içersen dünyanın güzelliklerini tatmış olmassın...Sigaradan önce gelen o kdr çok güzellik var ki...Sigara içersen erkenden yaşayamadan ölürsün hayatının 20 yılı boşa gider...Ama içmessen yapılacak daha çok şeyin olur!Kendini zehirlemekten zevk alıyorsan orası ayrı tabiii....[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sigaranın zevki olduğunu ilk defa duydum. O mereti içerek hayatın zevklerinden kısıyorsunuz farkında değilsiniz. En basitinden arkadaşlarınız ile halı saha maçı yaparken onlar koşarken siz 10 dkda kesilirsiniz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Keşhke hiç baslamasaydım dediğimde oldu tabiki ama sigaranın yararlarınıda gördüm. Çok güzel stres alır, doktor gibidir.[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben bu tpiği ne zaman açtım yaw :D alkholl rule :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 threadı okumadım dırekt yazıyorum sigara iğrencc bir şey icmeyin düdük gibi bi şey iğrenc..[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Alkolun yanında ii gıdıyor sıgara ben de bırtek alkol ıcerken ıcerım sıgara( sıgaranın dumanın ıcıme cekmıyorum)buda bır nevı bagımlılık mıdır?yanı dumanı ıcıme cekmesem bıle zararlı mıdır?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sallıyor olabilirim ama içine çekmeden içmek bilmemnerenin kanserini tetikliyomuş iyice[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben sigara içiyorum ve nefesimi 1dk 10sn civarı tutabiliyorum heh ama bırakmak lazım yinede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sigara içmememe rağmen nefesim 25 saniye sonra kesiliyor [Bu mesaj fizik tarafından 30 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Olayu nefeste deil akciğerlerde :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Su içen öldü de sigara içen ölmedi mi.. ?[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar