Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya başlama yaşımız yada başmama nedenimiz...

sheref

Öne çıkan mesajlar

bence kimse içmesin ama benim işte benim başlama yaşım budur :)

şaka bi yana orta 1 den beri içiyorum nerden baksan
orta 1
orta 2
orta 3
bi sene gitmedim
sonra kaldım (lise 1)
sonra hazırlık
lise 1
lise 2
lise 3
+-------------
9 sene olmuş..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|

Sosyal ağlarda paylaş

sigara imiyorum gayet sağlıklı ciğerlere sahibim 1.30 dk ya yakı suyun altında nefesimi tutabiliyorum . Sigara içenleri kınıyorum .[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içmeyin arkadaslar çok kötü bişe valla.Sigaranın içinde 250 tane çok zararlı kategorisine giren madde bulunduğunu biliyor muydunuz?Şimdi başlarsanız 10 sene sonra nefesim kesilio koşamıorum die başlarsınız sonra allah korusun kanser fln olursunuz çok kötü...Sigaraya küçük yaşta başlamak tamamen özentilikle alakalı...Mesela benim çevremdekiler içio ve o kdr berbat bişi ki bende pasif içici gibi oluorum

Ayriyetten suyun altında nefes tutmakla şöle bi alakası var sigara içenler nefes darlığı çekerler ve nefeslerini uzun süre tutamazlar!!!Benim rekorum 68 snye ama bir sigara içen max. 20 saniye suyun altında kalabilir!

Sigara içmek Büyümek deil olsa olsa Gelişememektir!!!

Sigara içme torununu gör,sigara iç dedeni gör![signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 30 Ekim 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
evet sigara içenler en fazla 20 30 saniye tutuyor nefesini garip şekilde:)

rekorum 1:30 civarı

benim 2 sene önce 1.10 du ama 2 senedir denize birki defa girp çıktım o kadar:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlıyorumda 5.sınıfta içerdim nedenim ise meraktı küçükken el atmadıgım şey kalmazdı zaten 5 günde bi paket bitirirdim(sonra fena dokundu sigara) şimdi ise nefret ediyorum.Kokusuna gelemiyorum diyorumki iiki o zmn içmişim de ne oldugunu anlamışım.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"

[Bu mesaj LoMBaK tarafından 30 Ekim 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında herkes sigara içiyor (pasif içicilik). Günümüzde pasif içicilik o kadar arttıki! Asonsörlere bile sokuyorlar. Bi restorana gitseniz her yerden sigara kokusu geliyor. Sigaralı bölüm olsun olmasın. O kadar duman çektimki içime boğazım deli gibi ağrıyor. Sigara içmeyin içenlerdende uzak durun.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

İçin kardeşler doya doya için, eninde sonunda hepimiz ölücez.. Bari bu dünyanın zevklerini tatmadan gitmeyelim..
Haa bu arada ben yaklaşık 6 senedir içiyorum ama nefesimi hep 1,20 sn tutabiliyorum. Koşu desen orda zıçarım işhte, 50 metreden sonrası bizi aşar..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyaya bir kez geldik nasılsa ölücez diyerek sigara içersen dünyanın güzelliklerini tatmış olmassın...Sigaradan önce gelen o kdr çok güzellik var ki...Sigara içersen erkenden yaşayamadan ölürsün hayatının 20 yılı boşa gider...Ama içmessen yapılacak daha çok şeyin olur!Kendini zehirlemekten zevk alıyorsan orası ayrı tabiii....[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

Sigaranın zevki olduğunu ilk defa duydum. O mereti içerek hayatın zevklerinden kısıyorsunuz farkında değilsiniz. En basitinden arkadaşlarınız ile halı saha maçı yaparken onlar koşarken siz 10 dkda kesilirsiniz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Alkolun yanında ii gıdıyor sıgara ben de bırtek alkol ıcerken ıcerım sıgara( sıgaranın dumanın ıcıme cekmıyorum)buda bır nevı bagımlılık mıdır?yanı dumanı ıcıme cekmesem bıle zararlı mıdır?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...