Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurma


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün hurma paketini açmış yerken içindekilere gözüm takıldı. Hurma ve Glikoz yazıyordu. Ne alaka dedim biraz araştırdıktan sonra açık hurmalarda özellikle hurmaları glikoz şurubuna batırıyorlarmış.

Bugün markette tek tek tüm hurmaların içindekilerine baktım Peyman'ın Çekirdeksiz Hurması hariç 30-40 liralık hurmalarda bile şekerli su, glikoz şurubu vs gibi katkı maddeleri mevcuttu. Bende peymanı aldım gayet güzel ve doğal. Tavsiye edilir.. ((:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Ancak üzerinde çekirdeksiz yazısıyla satılan Peyman kuru erik, günkurusu kayısı ve hurma'dan defalarca çekirdek çıktı. En son seferinde bu çekirdek bana bir diş ve bir dolgu kırığına mal oldu. Peyman'ın web sitesinde defalarca şikayet formu doldurdum; ancak geri dönüş alamadım."

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1187471/peyman-cekirdeksiz-urunlerden-cekirdekler-cikiyor

sdfsdg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

İran'da 1 lira etmeyen çöp hurmayı burda 8-9 liradan satıyorlar açıkta bile.
Medine hurması şöyle şifalı böyle mübarek şu bu dediklerinin fiyatı ise uçuyor, işin garibi o kalite hurmaları İsrail üretiyor lol


televizyonda gördüm onu, 15 tanesi 100 liraya mı satılıyordu neydi öyle bişi.

halk zaten şeyh eteği öpmeye hazır, "bunlar şifalı bak bak, medine'den geliyor, uzay eriği bu" diye bi dedikodu çıkardın mı, ev hanımları arasında hızla yayılıyor,
bi anda herkes maaşı bu hurmalara yatırıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...