Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Geçen gün hurma paketini açmış yerken içindekilere gözüm takıldı. Hurma ve Glikoz yazıyordu. Ne alaka dedim biraz araştırdıktan sonra açık hurmalarda özellikle hurmaları glikoz şurubuna batırıyorlarmış. Bugün markette tek tek tüm hurmaların içindekilerine baktım Peyman'ın Çekirdeksiz Hurması hariç 30-40 liralık hurmalarda bile şekerli su, glikoz şurubu vs gibi katkı maddeleri mevcuttu. Bende peymanı aldım gayet güzel ve doğal. Tavsiye edilir.. ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 viral, anal her türlü girmişsin mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hızlı peyman hızlı hurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 "Ancak üzerinde çekirdeksiz yazısıyla satılan Peyman kuru erik, günkurusu kayısı ve hurma'dan defalarca çekirdek çıktı. En son seferinde bu çekirdek bana bir diş ve bir dolgu kırığına mal oldu. Peyman'ın web sitesinde defalarca şikayet formu doldurdum; ancak geri dönüş alamadım." http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1187471/peyman-cekirdeksiz-urunlerden-cekirdekler-cikiyor sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Henüz çıkan birşey yok ama uyarıyı yinede dikkate alıyorum hart hurt yiyodum çekirdeksiz diye :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 İran'da 1 lira etmeyen çöp hurmayı burda 8-9 liradan satıyorlar açıkta bile. Medine hurması şöyle şifalı böyle mübarek şu bu dediklerinin fiyatı ise uçuyor, işin garibi o kalite hurmaları İsrail üretiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hurmalar hurmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 üzerinde_allah_yazan_hurma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ooo "peygamber zamanında kalma ağaçlardan toplanan kilosu 70 lira olan hurma" efsanesi bu sene de çıkacak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: İran'da 1 lira etmeyen çöp hurmayı burda 8-9 liradan satıyorlar açıkta bile. Medine hurması şöyle şifalı böyle mübarek şu bu dediklerinin fiyatı ise uçuyor, işin garibi o kalite hurmaları İsrail üretiyor lol televizyonda gördüm onu, 15 tanesi 100 liraya mı satılıyordu neydi öyle bişi. halk zaten şeyh eteği öpmeye hazır, "bunlar şifalı bak bak, medine'den geliyor, uzay eriği bu" diye bi dedikodu çıkardın mı, ev hanımları arasında hızla yayılıyor, bi anda herkes maaşı bu hurmalara yatırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 fazla hurma yeme hacı karın kaslarının simetrisi bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bıldırki hurmalar gelir gotheni tırmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kalite hurmaları İsrail üretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 vaperon said: bıldırki hurmalar gelir gotheni tırmalar O hurma ile ramazan hurması farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar