SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 şimdi ben anadolu ünide istatistik okurken lan ne işim var burda diyip(5. yılımda asdfsd)tekrar sınava girdim sözelden sıralamam 1325 sinema tv okumak istiyorum ama hangi okulu tercih ediceğime tam karar veremedim. seçenekler: mimar sinan(en çok burayı istiyorum) marmara bilgi bahçeşehir sizce hangisini seçmeliyim? özel okuldamı okumalıyım yoksa devlet okulumu? özel/devlet artıları eksileri(çok parası olmayan bi adamım) bu okulların konum olarak en güzel olanı hangisi(istanbulu pek bilmiyorum öyle 4-5 kere gezmeye gittim fln okadar) yani genel olarak fikirleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mimar Sinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 nedeninide kısaca yazarsaniz süper olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 özendim lan. yaş kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ahmedinejad said: Mimar Sinan. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yaş genç en güzel yaş falan hatta sayros öle bişilerokumuyor muydu bilgi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yaş 25 gec oldu biraz ya ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 25in neyi genç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 29 unda acımıyorlar artık direk götürüyorlar askerlik sıkıntın varsa Sınıfta falan kalma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 eş zamanlı oalrak aöf işletmeye yazılsın eheh sırf yerinden ötürü mimar sinan dedim ama anadolu üniversitesi seçeneklerde olsaydı direk onu işaretleyecektim hani öve öve bitiremediler hem eskişehiri hem de anadolu üninin güzel sanatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 5 yıldır e.sehirdeyim abi baydı artık orası bide piyasa istanbulda okurken bi yandan iş kovalarım fln ondan istanbula gitmem daha iyi olcak..hem bu sıralamayla anadoluya gidersem yazık olur askerlik olayı sıkıntı ya sınıfta kalmadan direk geçsem bile 4.yıl 2.dönemde alıyolar askere bi yolunu bulcaz artık.. son olarak 25 genç tabi len 33ten sonra orta yaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hochschule niederrhein almanyanin en iyisi. kizlarida müthis sfdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: 25in neyi genç abi aynen. çok büyük ideallerin var ise 25 kartlaşmış bir yaş üni başlangıcı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: 25in neyi genç abi 31 yasindayim ve bu kis basliyorum sana siddet uygularim. bak yaparim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 burdaki ösym puanıyla yurtdışında okuma fln nasıl oluyo varmı öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mulgear6'e soracaksin. ben burda yasadigim icin baska sekilde giriyorum. ama informatik okumak istersen benim yanima gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bilgi bence. Mimar Sinan'ın hocaları filan gitti hep diye biliyorum. Ayrıca hem özel hem devlet görmüş biri olarak Boğaziçi ya da Odtü gibi devletler dışında imkanın varsa özele git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kiymaliborek said: senko said: 25in neyi genç abi aynen. çok büyük ideallerin var ise 25 kartlaşmış bir yaş üni başlangıcı için. geçenlerde 27 yaşında marmara stv'ye başlayan adam cannes'dan ödülle döndü memur olmıcaz sonuçta oyüzden yaş fln np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 25 genç değil diyenleri ciddiye bile alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Seele said: senko said: 25in neyi genç abi 31 yasindayim ve bu kis basliyorum sana siddet uygularim. bak yaparim bunu. öyle abi ben de 25 yaşındayım, 2 sene kaybettim üni uzattım öss hazırlandım derken, bunların acısı çalışmaya başladığında çıkmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 informatik fln neki hiç bilgim yok ya yurdışı eğitimle ilgi sdfa:D valla özelde burslu okumak nasıldır sonuçta adamların kantindeki yemekleri bile pahalı maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum pek illaki imkanları daha iyidir ama mimar sinanında adı var sonuçta karar veremiyorum okonuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hiç bulaşma abi burslu olayına ailen çok fazla destek olabilecek durumda değilse. mimar sinan hem okul olarak iyi hem de yer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 @SNAIL http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_science @senko bugün müthis birsey oldu calistigim icin is yeriden cikma sorunu vardi. parasizda okunmuyor tabi. patrona gidip okumak istedigimi söyledim. tamam dedi 3 gün ise gel yeter. gidecegin okulun profunu taniyorum ders saatlerini ben ayarlarin hallederiz sen kaydini tamamla dedi. bilgidin sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 halihazirda yazilim degil miydi alanin niye okul ? maas vs artisi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 master felan yapip kazandigimin üc dört katini kazanmak istiyorum. okul/is onun icin yapiyorum benim icin okumak kolay olacak cogu seyi bildigim icin. insallah yarida birakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar