SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 şimdi ben anadolu ünide istatistik okurken lan ne işim var burda diyip(5. yılımda asdfsd)tekrar sınava girdim sözelden sıralamam 1325 sinema tv okumak istiyorum ama hangi okulu tercih ediceğime tam karar veremedim. seçenekler: mimar sinan(en çok burayı istiyorum) marmara bilgi bahçeşehir sizce hangisini seçmeliyim? özel okuldamı okumalıyım yoksa devlet okulumu? özel/devlet artıları eksileri(çok parası olmayan bi adamım) bu okulların konum olarak en güzel olanı hangisi(istanbulu pek bilmiyorum öyle 4-5 kere gezmeye gittim fln okadar) yani genel olarak fikirleriniz neler?
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 nedeninide kısaca yazarsaniz süper olur valla
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ahmedinejad said: Mimar Sinan. /thread
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yaş genç en güzel yaş falan hatta sayros öle bişilerokumuyor muydu bilgi de?
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yaş 25 gec oldu biraz ya ama np
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 29 unda acımıyorlar artık direk götürüyorlar askerlik sıkıntın varsa Sınıfta falan kalma yani.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 eş zamanlı oalrak aöf işletmeye yazılsın eheh sırf yerinden ötürü mimar sinan dedim ama anadolu üniversitesi seçeneklerde olsaydı direk onu işaretleyecektim hani öve öve bitiremediler hem eskişehiri hem de anadolu üninin güzel sanatlarını
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 5 yıldır e.sehirdeyim abi baydı artık orası bide piyasa istanbulda okurken bi yandan iş kovalarım fln ondan istanbula gitmem daha iyi olcak..hem bu sıralamayla anadoluya gidersem yazık olur askerlik olayı sıkıntı ya sınıfta kalmadan direk geçsem bile 4.yıl 2.dönemde alıyolar askere bi yolunu bulcaz artık.. son olarak 25 genç tabi len 33ten sonra orta yaş :D
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hochschule niederrhein almanyanin en iyisi. kizlarida müthis sfdasdfasdf
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: 25in neyi genç abi aynen. çok büyük ideallerin var ise 25 kartlaşmış bir yaş üni başlangıcı için.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 senko said: 25in neyi genç abi 31 yasindayim ve bu kis basliyorum sana siddet uygularim. bak yaparim bunu.
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 burdaki ösym puanıyla yurtdışında okuma fln nasıl oluyo varmı öyle bişey?
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mulgear6'e soracaksin. ben burda yasadigim icin baska sekilde giriyorum. ama informatik okumak istersen benim yanima gel :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bilgi bence. Mimar Sinan'ın hocaları filan gitti hep diye biliyorum. Ayrıca hem özel hem devlet görmüş biri olarak Boğaziçi ya da Odtü gibi devletler dışında imkanın varsa özele git derim.
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kiymaliborek said: senko said: 25in neyi genç abi aynen. çok büyük ideallerin var ise 25 kartlaşmış bir yaş üni başlangıcı için. geçenlerde 27 yaşında marmara stv'ye başlayan adam cannes'dan ödülle döndü memur olmıcaz sonuçta oyüzden yaş fln np
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 25 genç değil diyenleri ciddiye bile alma
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Seele said: senko said: 25in neyi genç abi 31 yasindayim ve bu kis basliyorum sana siddet uygularim. bak yaparim bunu. öyle abi ben de 25 yaşındayım, 2 sene kaybettim üni uzattım öss hazırlandım derken, bunların acısı çalışmaya başladığında çıkmaya başlıyor
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 informatik fln neki hiç bilgim yok ya yurdışı eğitimle ilgi sdfa:D valla özelde burslu okumak nasıldır sonuçta adamların kantindeki yemekleri bile pahalı maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum pek illaki imkanları daha iyidir ama mimar sinanında adı var sonuçta karar veremiyorum okonuda
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hiç bulaşma abi burslu olayına ailen çok fazla destek olabilecek durumda değilse. mimar sinan hem okul olarak iyi hem de yer olarak.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 @SNAIL http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_science @senko bugün müthis birsey oldu calistigim icin is yeriden cikma sorunu vardi. parasizda okunmuyor tabi. patrona gidip okumak istedigimi söyledim. tamam dedi 3 gün ise gel yeter. gidecegin okulun profunu taniyorum ders saatlerini ben ayarlarin hallederiz sen kaydini tamamla dedi. bilgidin sevindim :)
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 halihazirda yazilim degil miydi alanin niye okul ? maas vs artisi mi ?
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 master felan yapip kazandigimin üc dört katini kazanmak istiyorum. okul/is onun icin yapiyorum benim icin okumak kolay olacak cogu seyi bildigim icin. insallah yarida birakmam.
Öne çıkan mesajlar