hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 merhaba paticik gecenlerde gordum tasarımı cok hosuma gitti , performansıda kagıt ustunde gayet tatminkar , 2200 lira butcem var gozum bu cihazda , yorumunuzu almak istedim? envy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 HP. http://nooooooooooooooo.com/ MacBook Air al. Geçen hafta kız kardeşime aldım, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hp=teflon tava=deli ısınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 işim yuzunden windows + linux bootunun dısına cıkmam gereksiz , macos hic bi işime yaramıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hp alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hp alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 komsu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 cihaz ne abi, doğan görünümlü şahin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mobil Cihazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 cinsiyet değiştirsem big brother ım olurmusun gerge GERGE said: HP. http://nooooooooooooooo.com/ MacBook Air al. Geçen hafta kız kardeşime aldım, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ne macbooku be ya al adam gibi sony yada dell kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ultrabook almak istiyorsan mac air alcaksin. Rakibi yok denebilir. Rakip olabilcek alternatifler zenbook'larmis galiba ama onlarin da rakip olabilcek olanlari air'den 200-300$ falan daha pahali sanirim. Ayrica hp alma evet. Sakin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 reyou said: ne macbooku be ya al adam gibi sony yada dell kendine gel (tu) Dell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Lenovo? Baya sağlam bence. Isınmıyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Lenovo x220 is bilgisayari olarak daha iyisi henuz gelmedi. aletin ustunde 2 redhat vm calistirip arkada 2 nms acik oluyordu banamisin demiyordu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sony alacagima apple alirim osx var dilersem de windowsu kurarim az cok ayni fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Dell mi? uzak durun olm yanıyor benim laptoplar. çıldıracam artık. 2 kez anakartı değişti hala alev alev alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Lenovo güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 lenovo çok çirkin ama çalışkan bir sekreter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aynen. is icin lenovo verdiler, saat gibi calisiyor (simdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 saat gibi calisiyor dedim, konuyu kapayinca aklima geldi, eklemem lazim: lenovo cok iyi ama katiyen bir macbook degil. ornegin trackpad cok basarisiz, yil oldu 2012, hala macbook harici trackpadler cucuk kadar. ama windowsa mecburum dediign icin gogo power rangers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 trackpad konsept olarak kanser zaten, cucuk mouse alir yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Trackpad bence çok kullanışsız , bana göre değil en azından. Aslan gibi mouse unu , klavye kombinasyonunu kullanıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 macbook kullanmamis adam buradan belli oluyor iste. mbp trackpad'i gibisi yok ya. 2.5 yildir oyun harici mouse baglamadim laptopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ben kullandım beğenmedim , bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar