Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni grandmaster troll'ümüz: Can Çelebioğlu (ayayorgi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fly said:

oncekendimi said:

ajdardan cikita muzu 24 saat donucen

ucak biletini alip vercen gazi ajdara acik hsva konseri verdirip ajdaaaaar diye bagirttinmi 1hafta sonra teslim ederler anahtari

adam 6 haneli rakamlar talep ediyor

000001
Mesaj tarihi:
benim anlamadıgım mevzu
cesmedeki tek eglence mnerkezi olan yerde villa alıp sonra neden gurultu var demek
bunu diyen adam
nevizade nezih bir aile mekanı olsun
ailelerde gelebilsin diyen adamla aynı
Mesaj tarihi:
Muhtemelen mekan daha sonra açılmıştır.

Ayrıca gerçekten şu deniz kenarına bar yapılma olayına bir anlam veremiyorum. Madem böyle bir istek var koskoca yer de yok mu başka bir deniz kenarı toplasınlar bütün barları oraya
Mesaj tarihi:
BonePART said:

benim anlamadıgım mevzu
cesmedeki tek eglence mnerkezi olan yerde villa alıp sonra neden gurultu var demek
bunu diyen adam
nevizade nezih bir aile mekanı olsun
ailelerde gelebilsin diyen adamla aynı

Ne yapsın adam? Satsın mı evi? Zaten sırf yazın gidilir.gittiğinde de sabaha kadar bangır bangır müzikten uyuyamıyodur
Mesaj tarihi:
Viktor said:

insanlar cesmeye niye gidiyor anliyabilmis diilim misal, istanbulun kucugu haline getirmisler direk, milletin oraya basta gitme nedenini ortadan kaldirmislar ahahaha

mekanlara vs giriş pahalı olduğundan apaçi shield var o yüzden.

fazla pahalı olmayan, kız arkadaşınla rahatça takılabileceğin , denizi kumu vs güzel gizli saklı olmayan abazanproof mekan bulmak zor sdsfs
Mesaj tarihi:
istanbul olan yer bodrum ya. karıstırmıs bence viktor. cesme'de istanbul'lu sayısı cok fazla degil. ayrıca bu bolgeler dogululardan da arınmıs durumda. o yuzden cesme'yi seviyorum ben.
Mesaj tarihi:
Ya o villanın sahibi elemanlar zaten bütün koyun da sahibi değil mi? Babylon pi mi falan hep kira diye biliyorum ben. Yalnız marrakech de sanırım gördüğüm en leş eğlence mekanı. O nasıl müzikler arkadaş.

Viktor said:

insanlar cesmeye niye gidiyor anliyabilmis diilim misal, istanbulun kucugu haline getirmisler direk, milletin oraya basta gitme nedenini ortadan kaldirmislar ahahaha

Alaçatı + gündüz deniz eğlence + gece aynı yerde uptıs çıptıs. Başta gitme nedeni neydi bilmiyorum da şu anda mevcut nedenine gayet güzel hizmet ediyor. Toggie de kürt yok demiş, hangi tatil yöresinde ne kadar kürt var istatistik çıkarmadım ama evet ben de görmedim hiç.
Mesaj tarihi:
abi bu cesme aynen istanbul mantıgını anlamıyorum ben
bodrum icinde diyolar
zaten ondan gidiyorum lan ben oraya

sabah denize giriyorum sahilde takılıyorum
aksam gidiyorum cluba bilmemneye zil zurna iciyorum
sabah gene denize

isteyen datcaya gitsin
orda cay bahcesi var sahilde orda cay icer
  • Yeni Oluştur...