Editor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oraya 6 haneli bir müzik sistemi döşerim onlara Kafayı yedirtirler diğer eğlence yerine haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 idoser falan vereceksin ya da bu internetin abuk şarkılarından falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 şunu çalsa bütün gece.. http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Fly said: oncekendimi said: ajdardan cikita muzu 24 saat donucen ucak biletini alip vercen gazi ajdara acik hsva konseri verdirip ajdaaaaar diye bagirttinmi 1hafta sonra teslim ederler anahtari adam 6 haneli rakamlar talep ediyor 000001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 adam mehter marşı, istiklal marşı, ibrahim tatlıses falan çalmış ahahahaha. muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 adamın kocaman direk diktirtip üzerine de kocaman projektör koydurtması muazzam yalnız, gidip elini sıkmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 lan oglum para olunca master troll olmakta ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 2 hafta once in my bedroom la başladık mehteeran la geri döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 şöyle yazıyorsunuz melih yarın birgün patiye reklam verir gm troll face ini koyarsa görürsünüz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 konunun trollukle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ben fotoğrafta sadece bir tane ablaya dikkat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 benim anlamadıgım mevzu cesmedeki tek eglence mnerkezi olan yerde villa alıp sonra neden gurultu var demek bunu diyen adam nevizade nezih bir aile mekanı olsun ailelerde gelebilsin diyen adamla aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxwell1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Muhtemelen mekan daha sonra açılmıştır. Ayrıca gerçekten şu deniz kenarına bar yapılma olayına bir anlam veremiyorum. Madem böyle bir istek var koskoca yer de yok mu başka bir deniz kenarı toplasınlar bütün barları oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 deniz kıyısına bar valla cillop gibi oluyo püfüt püfür esiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 estirmiş işte adam da püfür püfür asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 BonePART said: benim anlamadıgım mevzu cesmedeki tek eglence mnerkezi olan yerde villa alıp sonra neden gurultu var demek bunu diyen adam nevizade nezih bir aile mekanı olsun ailelerde gelebilsin diyen adamla aynı Ne yapsın adam? Satsın mı evi? Zaten sırf yazın gidilir.gittiğinde de sabaha kadar bangır bangır müzikten uyuyamıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Viktor said: insanlar cesmeye niye gidiyor anliyabilmis diilim misal, istanbulun kucugu haline getirmisler direk, milletin oraya basta gitme nedenini ortadan kaldirmislar ahahaha mekanlara vs giriş pahalı olduğundan apaçi shield var o yüzden. fazla pahalı olmayan, kız arkadaşınla rahatça takılabileceğin , denizi kumu vs güzel gizli saklı olmayan abazanproof mekan bulmak zor sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 istanbul olan yer bodrum ya. karıstırmıs bence viktor. cesme'de istanbul'lu sayısı cok fazla degil. ayrıca bu bolgeler dogululardan da arınmıs durumda. o yuzden cesme'yi seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 toggie said: istanbul olan yer bodrum ya. karıstırmıs bence viktor. cesme'de istanbul'lu sayısı cok fazla degil. ayrıca bu bolgeler dogululardan da arınmıs durumda. o yuzden cesme'yi seviyorum ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 adam bara gitmiş ahaha http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=21028482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ya o villanın sahibi elemanlar zaten bütün koyun da sahibi değil mi? Babylon pi mi falan hep kira diye biliyorum ben. Yalnız marrakech de sanırım gördüğüm en leş eğlence mekanı. O nasıl müzikler arkadaş. Viktor said: insanlar cesmeye niye gidiyor anliyabilmis diilim misal, istanbulun kucugu haline getirmisler direk, milletin oraya basta gitme nedenini ortadan kaldirmislar ahahaha Alaçatı + gündüz deniz eğlence + gece aynı yerde uptıs çıptıs. Başta gitme nedeni neydi bilmiyorum da şu anda mevcut nedenine gayet güzel hizmet ediyor. Toggie de kürt yok demiş, hangi tatil yöresinde ne kadar kürt var istatistik çıkarmadım ama evet ben de görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aya yorgi de paparazzi disinda takilanlarin hakettigini yapmis adam. ne kadar apache varsa orda zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi bu cesme aynen istanbul mantıgını anlamıyorum ben bodrum icinde diyolar zaten ondan gidiyorum lan ben oraya sabah denize giriyorum sahilde takılıyorum aksam gidiyorum cluba bilmemneye zil zurna iciyorum sabah gene denize isteyen datcaya gitsin orda cay bahcesi var sahilde orda cay icer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar