trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Cd lerin üstünde uyarı var mı yahu şu kadar saat oynayın diye ? mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oynanmıştı, ölünmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bir insan 40 saat nasıl sıkılmadan kesintisiz oyun oynar merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 çok zor değil, yemek ve işeme molaları verdiğin sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yalnız bu ölen diablo3 yüzünden ölüyor diğerleri çeşitli mobalardan ölmüştü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yok ölenlerin hepsi geri zekalı oldukları için ölüyor, oyunun suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ben kaç hafta oynadım, ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Havenless said: Ben kaç hafta oynadım, ölmedim. yemek yedin , tuvalete gittin mi peki yoksa 1 hafta içinde mi tuttun ? bak adam gitmemiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ulan nasıl gitmeyebilirsin ki ? Gitmesen bile bi noktadan sonra oraya bırakıvermen lazım abi , bünye neticede . 40 saat ayrıca kısa bir zaman değil mi ? Sağlıklı insan 40 saatte yemeden de içmeden de , boşaltım yapmadan da yaşar yani ? Ki altı üstü bilgisayar oynuyor , fiziksel bir efor da yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 adam mesai başında ölmüş. ya bi adamı 40 saat bi odaya atsan ölmez tabi de bu adam hareketsiz durduğu için kalbinde damarlarında bvi sorun olmuş yazıyor.(beni bu sıcakta bi odaya atın 4-5 saatte ölürüm yalnız o ayrı, bu ne sıcak la) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bu ölenler genelde haplanıp yada değişik maddler kullaıp oyunu yaşıyorlar belli bir süre o tempoda devam edince nalları dikiyorlare doğal olarak . bu haberlerde bize oyun oynadı öldü diye yansıyor . ben ne rekorlar gördüm 40 saat ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 devrim şehidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 olmamistir bisi devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 PZero said: bu ölenler genelde haplanıp yada değişik maddler kullaıp oyunu yaşıyorlar Haplanıp oyun mu oynanır nan ? O nasıl bi kafa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 PZero said: bu ölenler genelde haplanıp yada değişik maddler kullaıp oyunu yaşıyorlar MAntıklı gibi. Normal bir insan 40 saat kıpırdamadan durabiliyorsa zaten ölmüştür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 BG2 oynasa daha ilk chapterı geçemezdi 40 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ben daha çok PZero'nun haplanıp patiye girdiğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bilizort oyunlarının üzerinde "öldürür" yazan uyarıyla çıkmaları lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 baska oyun olmayınca piyasada mecburen blizzort olduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bu ara oynayacak adam gibi oyun çıkmadı ki. Millet rmah'ta item satmaya çalışırken ölmek zorunda kalıyor. Fallout oynasa, Witcher oynasa, Planespace oynasa Diabloyu göremeden gidermiş zaten zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Norak said: BG2 oynasa daha ilk chapterı geçemezdi 40 saate Dungeon ilk chapter mıydı ya? Ondan sonraki chapter yıllarını alır insanın quest'lerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Olayın sabit durma ile alakası yok. Adamlar meditasyona oturup 1 hafta sonra kalkıyorlar veya 1 ay veya daha fazla. Olay tamamen adamın gerizekalı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar