Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Şam düşüyor galiba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esad'ın birşey yapmasına pek gerek yok ya. Açılan gedikten oluk oluk el-kaideci akacak Türkiye'ye. Artık İsrail'mi abuse eder, Suriye'mi, İran'mı, Çin'mi , Amerika'mı. seç beğen al.

http://www.youtube.com/watch?v=pR30knJs4Xk

said:
oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi

See me ride out of the sunset
On your colored TV screen
Out for all that I can get
If you know what I mean
Jews to the left of me
Christians to the right
Ain't got no gun
got no knife
Don't you start no fight

Cos I'm
T.N.T.
I'm Dynamite
T.N.T.
And I'll win the fight
T.N.T.
I'm a power-load
T.N.T.
Watch me Explode

I'm dirty, mean and mighty unclean
I'm a Wanted man
Public Enemy Number One
Understand
So lock up your jews
And lock up your christians
Lock up your back door
And run for your life
The man is back in town
So don't you mess around
Mesaj tarihi:
ben sana stratejik derinliğin olamaz demedim tüpsüz dalma dedim diye cevap veririm. NOKTA

http://files.myopera.com/A%C5%9EK%C5%9E%C4%B0ZOFREN%C4%B0/blog/nokta.jpg
Mesaj tarihi:
Suriyenin en büyük askeri tesisini nusret cephesi 20 ton patlatıcı işe havaya uçurmuş.mobildeyim bakmak isteyen cephetunnusra 31-1-13 olarak baksın.nusret cephesi güzel işler başarıyor :)
Mesaj tarihi:
İsterseniz İsrail önünde bileklerinizi kesip sadakatinizi sunun, Suriye düşmeyecek.

Bir ülkenin sanat eserlerini, bilim üslerini patlatıp sevinen hain sadece Türkiye'de sanıyordum, meğer herhangi bir ülkede olabilirmiş.

Senin gibi arkadaşlar çoktu burada her gün Esad kaçti, Şam düştü diye zırlıyorlardı. Onlar nasıl havasını aldıysa sen de öyle susar gidersin.
Mesaj tarihi:
Ulan dedigine kendin inaniyor musun acaba? 20 ton patlayici catisma olan bir yere nasil tasiyip, yerlestirip patlatmis olabilirler? Salak misiniz abi? Anladik karaktersizin tekisin de biraz mantik be.
Mesaj tarihi:
Hayır ben esada düştü demiyorumki,veya düşecek sizlerin taptığınız para baronlarının terörist ilan ettiği ,gül verdiğiniz terör başlarını barındıran hainin evladına ,asker asker,adam adam yaklaşıyorlar.bu her müslümanım diyenin görevi zaten,siz anlamazsınız urus tohumları

Ha bir de pekaziz,öso nun elinde uçAk yok,ama halep üniversitesini uçaklar bombaladı,sakin tayeap göndermiş olmasın?

Herşeyiniz sahte lan,vatanı seviyorum diyerek,vatana en büyük hançeri saplayan apoyla yatak da çıplak pozlar,80 öncesi bu ülkenin temelne küfredip,şimdi sahip çıkmalar...

Rusya esadın karşısında olsaydı eminim sizde olacaktınız.kumandanız başka ellerde,ellerin kadınısınız abi
Mesaj tarihi:
Lan moron, on yargilarinla yazi yazip herkesi kendin gibi zannetme. Muslumanim diye geciniyorsun bir de. Senin sonun cehennemde yagsiz kazik. Inandigin seye bile ihanet edecek kadar omurgasizsin.
Mesaj tarihi:
Terbiyeli ol !

İnancımı senden i öğrenmem gerekiyor? İşinize geldiğinde cennete gidersiniz,işinize geldiğin de cehenneme gönderirsiniz...
Ama şunu unutma tavşancık sen dağa küssen de ,dağın haberi olmuyor be..

En basiti bazılarınızın bwyni o kadar körelmiş ki,şu anda sınır boylarında esad askerleri değil,pkk ile öso çarpışıyor ve esad pkk yı destekliyor.ama mujaheed grubu çok kayıp verdirdi pkk ve çetesine.inanmayan ulusal ve uluslararası gazetelere göz gezdirsin son 1 haftanın.hala öso kötü diyene ben artık pkk lı gözüyle bakıyorum şahsen,söz meclisden dışarı
Mesaj tarihi:
Kaliko said:

Haa. Belli, o yuzden mi haldr huldur cevap yaziyorsun? Ahlaksiza karsi niye terbiyeli oluyorum? Sebep?

Haaa ne demek? Sarı çizmeli mehmet ağanın kağnısınımı çekiyorsun?
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

En basiti bazılarınızın bwyni o kadar körelmiş ki,şu anda sınır boylarında esad askerleri değil,pkk ile öso çarpışıyor ve esad pkk yı destekliyor.

Sen gidip adamların iç savaşını destekle, adamlara ülkende karargah aç, silah ver sonra Esad pkkya yardım edince "ÖSÖD PÖKÖKÖYÖ YÖRDÖM ÖDÖYÖ" ne güzel kafalar. Zorunda mı bu ülkenin vatandaşları vergileri ile ordaki iç savaşı desteklemeye? Herkes sizin gibi savaş çığırtkanı jihad meraklısı değil. Mültecilere yardım edeceklerse etsinler ama mültecilere yardım etcez diye kumanda karargahı kurmasınlar ülkede insanların vergileriyle.
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Suriyenin en büyük askeri tesisini nusret cephesi 20 ton patlatıcı işe havaya uçurmuş.mobildeyim bakmak isteyen cephetunnusra 31-1-13 olarak baksın.nusret cephesi güzel işler başarıyor :)

Bu tipleri ne ile besliyorsunuz? Neden barindiriyorsunuz. Bakin beni banlayin ama bu tipleride barindirmayin yeterki. Kendimi sacrifice etmeye hazirim bu tiplerin barinmamasi icin.
Mesaj tarihi:
Ustadim eski pati uyelerinin eminim bu kisiliklerden zerre haz almadigini dusunuyorum ne amacla barindiriliyor onu merak ediyorum. Cunku her post u ya bir yesil cemaat yanlsii yada Esad (Esed) dedikleri hadiselerle dolu. Yani ne yarar ne zarar kivami gecilmis zarara dogru gidilmekte. Oncekendimi sonrasinda bir cok farkli nickin tek sahibi olarak bu kisi sanirim ama dedigim gibi bunu onu alinmazsa dadanani cok olur.
Mesaj tarihi:
http://www.hristiyangazete.com/2013/01/haber-sol-org-tr-nusradan-igrenc-saldiri-hristiyan-kiza-ailesinin-onunde-tecavuz-ettiler/#.UQpJ6R002n8

Hristiyan, Alevi, Kürt saldırıyor, öldürüyorlar.. Antakya'daki Alevileri bile tehdit ediyorlar, yerel halkla ÖSO militanlarından kasıtlı ayrıştırılmamış mülteciler arasındaki gerginliğin sayısız sebebinden biri de bu.

Esad diktatörlüğüyle ABD maşası AKP arasında yürüyen, Amerikanın can müttefiki siyasal islamcı grupların(bkz: Nusret Cephesi) cirit attığı bu emperyalist savaşta halkların kardeşliğinden yana olalım.

Bu sözde "iç savaş" henüz sıcak savaşa dönmediyse sebebi savaş karşıtı hareketlerin bi anda patlayıp rejimleri devirebildiğini bildiklerinden, tepkimizi mitinglerle, imza kampanyalarıyla ortaya koyalım.

Bu arada siyasal islamcılara ait, pek çok bakkalda da görülebilecek suriyeye yardım kutuları ve ihh benzeri grupların kampanyalarıyla(kimse yok mu, kış geldi suriye için bir ekmek bir battaniye) toplanan paraların halka mı cemaat liderleri ve ÖSO'ya mı gittiği sorusunun cevabını size bırakıyorum.

http://www.gazete5.com/haber/suriye-icin-yardim-kampanyasina-medyadan-buyuk-destek-268874.htm

http://www.turkishny.com/errors?code=404&url=http://www.turkishny.com/hot-news-11/92-hot-news-11/110945-suriyeye-yardim-kampanyasina-kuresel-destek
Mesaj tarihi:
"sözde iç savaş" derken? yerel halk birbirini öldürüyor işte iç savaş değilse ne bu tam anlamadım.

said:
İç savaş, veya sivil savaş bir devlet ile o ülkenin kendi içinde herhangi bir bölgeyi kontrolü altında bulunduran politik grupların birbirlerine karşı savaştığı geniş kapsamlı bir silahlı çatışma ortamına denir. Sivil savaşlar genellikle pek çok can ve mal kaybına yol açar. Sivil savaş çift taraflı şiddet içerir; örneğin, sivillerin hükümet tarafından katledilmesi bir iç savaş sayılmaz. Aynı şekilde çeşitli toplumsal anlaşmazlıklar, yürüyüşler, ayaklanmalar, toplumsal hareketler iç savaş olarak tanımlanamaz.

eğer ki savaşın dış ülkeler tarafından desteklenmesinden bahsediyorsan, dünya tarihinde hemen hemen her iç savaş cepheleri herhalde dış taraflar tarafından desteklenmiştir. savaşı iç savaş yapan ana cephelerdir.
Mesaj tarihi:
yerel halk birbirini öldürmüyor, ÖSO'yla Esad kuvvetleri arasında halk katlediliyor sadece

El Kaide gibi örgüt militanlarından toplama ÖSO'nun cürümü oldukça küçük olduğu için hem Suriye'yi istikrarsızlığa sürükleyip gerçek bir iç savaş ortamı yaratmak hem görünür olmak için halkın katledildiği, kendi savunma reflekslerini geliştirmek durumunda kaldığı(ve bu reflekslerin sömürüsünün yine emperyalist savaş için kullanılabileceği) bir ortam yaratmaktalar.

O haritalar, Türkiye ve dünya basınının tüm pompaları yalan yani, rejime kıyasla bir avuç olan ÖSO militanları haftada bir "rejim kuvvetlerine üstünlük sağlıyor" ama rejimin spekülatif haberlerle yıkılacağı pek yok
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

"sözde iç savaş" derken? yerel halk birbirini öldürüyor işte iç savaş değilse ne bu tam anlamadım.

said:
İç savaş, veya sivil savaş bir devlet ile o ülkenin kendi içinde herhangi bir bölgeyi kontrolü altında bulunduran politik grupların birbirlerine karşı savaştığı geniş kapsamlı bir silahlı çatışma ortamına denir. Sivil savaşlar genellikle pek çok can ve mal kaybına yol açar. Sivil savaş çift taraflı şiddet içerir; örneğin, sivillerin hükümet tarafından katledilmesi bir iç savaş sayılmaz. Aynı şekilde çeşitli toplumsal anlaşmazlıklar, yürüyüşler, ayaklanmalar, toplumsal hareketler iç savaş olarak tanımlanamaz.

eğer ki savaşın dış ülkeler tarafından desteklenmesinden bahsediyorsan, dünya tarihinde hemen hemen her iç savaş cepheleri herhalde dış taraflar tarafından desteklenmiştir. savaşı iç savaş yapan ana cephelerdir.

Savaşın iç savaş olması için El Kaide, Hizbullah gibi gruplardan ithal ÖSO militanlarının "gündüz Türkiye'ye sığın gece Suriye'de katlet, tecavüz et" stratejisinin ötesinde bir şey gerekiyor. ÖSO'nun halka ve çok seyrek rejim kuvvetlerine saldırmasını bu nedenle iç savaş olarak tanımlamak olanaksız, bugün Türkiye'de 100 bini aşkın mülteci varsa bu da aynen propagandanın ve ÖSO ile yaratılan terör ortamının sonucu, bir iç savaşın değil. ÖSO Suriye'nin bir iç dinamiği, rejimin veya halkın bir temsilcisi olmadığı için sebep olduğu olaylardan iç savaş diye bahsetmek olanaksız

EK:

Yani şöyle haritalar yayınlıyorlar, herhalde adamlar antakyadan suriyenin her yerine gece dağılıyor, hakim oluyor, gündüz geri dönüyorlar

EK2: İç savaş haritasına Antakya'nın alınmış olmasına dikkat çekerim, savaş karşıtı protesto yapan 50 bin kişiye güvenlik güçlerinin saldırdığını ertesi gün şehirde fiili OHAL uygulandığını unutmayalım, Urfa, Antep gibi şehirlerden bile savaş karşıtı sesler yükseliyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...