Niye çok uçlardayız acaba lan. Ortası yok mu bu işin ?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Beyler Şam düşüyor galiba
Yok bu ümmet,kandırılanlar ve kandıranlar olduğu mddetçe,müslmanım diyip,hıristiyan gibi davranıldığı müddetçe bu uçurum derinleşecek.ceddinden atasından bilinçli olarak soğutulup ,100 sene bile olmadan düşmanlarına hayran konuma gelen ümmet tek vücut olana kadar,arabın türke,türkün kürde ırkından dolayı üstünlük taslamayı bıraktığı gün,haçlı ittifakının bozulduğu gün olacak. Burada afrikadaki x şahsın 24 katı dünyada ki kaynağı sömürüp x afrikalı kadar değeri olmayan insanların medeniyetine hayranlık duyanlara ve bana omurgasız diyenlere tek cevabım ;tecavüze uğramış damacana gibisiniz,pis ve zararlı plastikden imal tecavüze uğramış bir Damacana....
sikayet ettim kardes.
En demirkratik hakkın tabiiki damacana kardeş
Yok bu ümmet,kandırılanlar ve kandıranlar olduğu mddetçe,müslmanım diyip,hıristiyan gibi davranıldığı müddetçe bu uçurum derinleşecek.ceddinden atasından bilinçli olarak soğutulup ,100 sene bile olmadan düşmanlarına hayran konuma gelen ümmet tek vücut olana kadar,arabın türke,türkün kürde ırkından dolayı üstünlük taslamayı bıraktığı gün,haçlı ittifakının bozulduğu gün olacak. Burada afrikadaki x şahsın 24 katı dünyada ki kaynağı sömürüp x afrikalı kadar değeri olmayan insanların medeniyetine hayranlık duyanlara ve bana omurgasız diyenlere tek cevabım ;tecavüze uğramış damacana gibisiniz,pis ve zararlı plastikden imal tecavüze uğramış bir Damacana....
nefret suçu işleme lan
2012'de şu adama cevap vermek cidden komik iş
bir ay bekleyin 2013'de verirsiniz
gecin su din birligi kafasini ya hacli mi kaldi arkadas zaten. resmen ortacagdan firlamis gelmis adam. laf ettigin hristiyanlar niye musluman devletlerden fersah fersah ilerde desen hemen olayi gecmise donderip biz eskiden daha iyiydik soyle boyle yaptilar bizden caldilar derler. hep ayni kafalar yok buyuk osmanli o da yetmezse buyuk islam devleti falan filan
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar