nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nasıl yaratıcı oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Evet senin kapasitene uygun oldu, öyle söyleyeyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: oncekendimi said: "nutella yerim" said: noldu düşmedi mi hala yaa ooo nutella sen bi sus arkadas ya git diger konularda allahsizlik yap burda ciddi durum ,esad kimyasallari salarsa bokumuzda bogulma ihtimalimiz var forever circir.... susturamazsınız,statükocular eziyor bizi ühühühühühü,nerde kuran hakkı nerde guzel ahlak fetocumusun olm sen? yani fetocu ve tarikatçı olmada ne olursan ol öyle gel,yoksa gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: gereksiz babandır sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yaz sicaginda nutella basina vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 İzlemesi eğlenceli oluyor be Şükrücüyüğüm, ben şikayetçi değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: gereksiz babandır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sipeyskeyk said: bir tane ironi yapacak konu bulmuş aynı ironiyi gece gündüz yapıyor bir yaratıcılık yok ama... sözde ironi yapıyor ama hepsi birbirinden başarısız. ironi demeye dilim varmıyor, kısaca başarısızlık diyebiliriz. arkadaş ironiyi yanlış anlamış sanırım, "küçük" yerine "büyük" deyince ironi yaptım sanıyor. yazık lan. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 forumdaki ilk mesajın bu olduguna göre sadece benim için gelmiş olmalısın foruma <3 ya da sadece benim yazdıklarımı okuyorsun,tişkür idirim :=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ulan ismi kirletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oglum uyeligi 3 dk önce almıssın,ne cabuk okudun postlarımı,maşallah adam üyeligi alır almaz bana rage cıktı,keşke her gelen senin kadar eleştirse,kimse okumuyor yenilerden postlarımı,sen gelir gelmez bana rage e çıktın ahahhaha,yani 10-20 post kasaydın,ne bileyim bari 15 dk sonra yazsaydın uyelıgı aldıktan sonra bunu,obvious feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kimse gercekten kalbini kırdım sanırım yav :/ oglum söyle asıl acc yi vallahi steam den alıp da oynamadıgım oyunu gondericem,sen kızma yeter ki,gereksiz böyle yeni acc alıp laf etmek felan,artık herkesi kolay kolay banlamıyorlar da nasılsa şakirt i var laikçisi var,herkes dusundugunu soyluyor,girme böyle yeni üyelik gibi zahmetlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: oglum uyeligi 3 dk önce almıssın,ne cabuk okudun postlarımı,maşallah Foruma üye olmadan da topicleri okuyabilirsin. Ama illa ben fail master olucam diyorsan böyle garip garip argümanlarla gelmeye devam.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hadi ya bilmiyodum ben,nasıl okuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 long time lurker, first time poster diye bir şey de duymamışsın anlaşılan. neyse olur böyle şeyler, welcome to the internet deyip geçelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 anaa,duymadım hakkatten,oglum neler var neden soyluyonuz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lütfen ironi yapmaya çalışma artık. :( üzerine para veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 adam sana cok yetosun demek icin acc almis, dusun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Aha bir besici daha gelmiş. Semirdi troller iyice şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 NiccoloMachiavelli said: lütfen ironi yapmaya çalışma artık. :( üzerine para veririm. yaptıgım sarcasm oluyo ama istersen bunu da yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aquila said: adam sana cok yetosun demek icin acc almis, dusun artik. ben memnunum aquila banlama :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 türkçede ironi diye geçiyor nutella oot :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Cambridge says; irony: a situation in which something which was intended to have a particular result has the opposite or a very different result sarcasm: the use of remarks which clearly mean the opposite of what they say, and which are made in order to hurt someone's feelings or to criticize something in a humorous way So, sarcasm it is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ingilterede degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sus sen amerikanyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar