NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 tf2yi sildiydim elimdeki itemleri hibe edeyim diyorum. Oyunu kurmadan itelerimi birine aktarmam mümkün mü?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 inventoryde duruyor işte oradan ediliyordur kurmadan
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 inventory nerde morona anlatır gibi anlatsanıza :D
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 communitye bas, homedaysan View my Profile, Edit my Profile, Games, Friends, Groups, Inventory, Screenshots böyle giden bi liste var, inventorye basınca yeni bi sayfa açıcak orda tf2, dota2, portal falan için ayrı ayrı sayfalar çıkıcak ama trade ordan değil sdf trade yapmak istediğin kişiye firendsden çift tıkla nickinin yanındaki aşşağı doğru olan oka basınca açılan menüde invite to trade var tıklamadan direk friendsden de oluyo
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bende olmayan itemların varsa isterim
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 unusual hatlar için teşekkür ederim çok makbule geçti
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 -- moved topic --
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya şu pati l4d grubunu kapatsak tümden. sereglin/sam/zaugna adminmiş herhalde o grubun. paticik l4d2'deki her üyeyi de bir temizlesek. sonra "oynarım" diyenleri teker teker alsak? grup çoook dağılmış. grupta olan adama l4d2 çağrısı atıyorum, "bende yüklü bile değil ki", "ya ben onu oynamayı bıraktım" felan diyor. akşamları oynayalım diyoruz da, 62 member 30 online'a rağmen bir 8 kişi çıkartamıyoruz. en azından kim oynyuyor kim oynamıyor görmek için kullanırız bu grubu.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Halletim Bu arada l4d2 bende yüklü değil 6ay sonra ilk kez steam açtım adamlar oyuna çağırdı asdahsdhashd
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bone said: ya şu pati l4d grubunu kapatsak tümden. sereglin/sam/zaugna adminmiş herhalde o grubun. paticik l4d2'deki her üyeyi de bir temizlesek. sonra "oynarım" diyenleri teker teker alsak? grup çoook dağılmış. grupta olan adama l4d2 çağrısı atıyorum, "bende yüklü bile değil ki", "ya ben onu oynamayı bıraktım" felan diyor. akşamları oynayalım diyoruz da, 62 member 30 online'a rağmen bir 8 kişi çıkartamıyoruz. en azından kim oynyuyor kim oynamıyor görmek için kullanırız bu grubu. format attık arkadaşım. kotamız da bitik ALALA
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 steam'de oyunları yedek alabiliyorsunuz. format atmadan önce yedek alın :D
Öne çıkan mesajlar