NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 tf2yi sildiydim elimdeki itemleri hibe edeyim diyorum. Oyunu kurmadan itelerimi birine aktarmam mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 inventoryde duruyor işte oradan ediliyordur kurmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yolla bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 inventory nerde morona anlatır gibi anlatsanıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 communitye bas, homedaysan View my Profile, Edit my Profile, Games, Friends, Groups, Inventory, Screenshots böyle giden bi liste var, inventorye basınca yeni bi sayfa açıcak orda tf2, dota2, portal falan için ayrı ayrı sayfalar çıkıcak ama trade ordan değil sdf trade yapmak istediğin kişiye firendsden çift tıkla nickinin yanındaki aşşağı doğru olan oka basınca açılan menüde invite to trade var tıklamadan direk friendsden de oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 pyro itemlarını alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bende olmayan itemların varsa isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hepsini ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 unusual hatlar için teşekkür ederim çok makbule geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ne zaman verdin dağıttın lan nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya şu pati l4d grubunu kapatsak tümden. sereglin/sam/zaugna adminmiş herhalde o grubun. paticik l4d2'deki her üyeyi de bir temizlesek. sonra "oynarım" diyenleri teker teker alsak? grup çoook dağılmış. grupta olan adama l4d2 çağrısı atıyorum, "bende yüklü bile değil ki", "ya ben onu oynamayı bıraktım" felan diyor. akşamları oynayalım diyoruz da, 62 member 30 online'a rağmen bir 8 kişi çıkartamıyoruz. en azından kim oynyuyor kim oynamıyor görmek için kullanırız bu grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Halletim Bu arada l4d2 bende yüklü değil 6ay sonra ilk kez steam açtım adamlar oyuna çağırdı asdahsdhashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bone said: ya şu pati l4d grubunu kapatsak tümden. sereglin/sam/zaugna adminmiş herhalde o grubun. paticik l4d2'deki her üyeyi de bir temizlesek. sonra "oynarım" diyenleri teker teker alsak? grup çoook dağılmış. grupta olan adama l4d2 çağrısı atıyorum, "bende yüklü bile değil ki", "ya ben onu oynamayı bıraktım" felan diyor. akşamları oynayalım diyoruz da, 62 member 30 online'a rağmen bir 8 kişi çıkartamıyoruz. en azından kim oynyuyor kim oynamıyor görmek için kullanırız bu grubu. format attık arkadaşım. kotamız da bitik ALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bizim de bitik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 steam'de oyunları yedek alabiliyorsunuz. format atmadan önce yedek alın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar