sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Ayrı temiz bir başlık olsun bence, sorular cevaplar gibi. Mesela şu anda gördüğüm kadarıyla kısa bir süreliğine kampanya var ve 229 TL yerine 199 TL ye tüm lig + İngiltere Premier Ligi, Beko Basketbol Ligi, Penthouse HD'yi 4 ay ücretsiz izleyebiliyormuşuz. yalnız sitedeki olayı anlamadım. satın al dedikten sonra promosyonu 3 gün sonra göndeririz diyor ya o zaman promosyon ile satın al seçeneği nedir. satın almadan promosyonu kim nerden almış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 almayın aldırtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 neden? geçen sene aldım kullandım bir kere bile takılma olmadı hem de HD izledim maçları daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ulan hep bana mı geliyor 2 sene önce aldım nefret ettim bağlantım iyi olmasına rağmen sonra kime gitsem ya da kimden şifresini alsam hep sorun yaşadım ya da sorun yaşayanı gördüm. bir de geç geliyor millet gole sevinince anlıyorsun gol olduğunu o kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 neyse aldım bile 10 taksitle, koymaz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 2 senedir kullanıyorum ben, gayet memnunum, bu sene de alıcam. 2 yıl önce derbilerde çok kötüydü de, geçen sene pek sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum derbilerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bu sene lig sağlam olacak bende aldım. Sadece sezon başladığı zaman maçları izleyebilicez değil mi ? Normal de lig tv açmıyor şuan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 aslında açması lazım, 4 ay premium paket hediye diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 3 iş günü içerisinde kod yollanacakmış beleş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 justin kanaliniz ne lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bugün promosyon kodu geldi. girdim kodu penthouse falan açıldı. biraz izledim iş yerinde ama duşa girmedim. erotikmiş zaten bu zamanda erotik ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Banada geldi promosyon kodu. 4 ay boyunca beles olmasi guzel. Zaten devam etmek istersen 5 TL fark aliyorlar. Maraton sararsa mac sonrasi falan devam edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 26 kanalla birlikte 309 dolaresmis yillik, ayri yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 souldarkorn said: Banada geldi promosyon kodu. 4 ay boyunca beles olmasi guzel. Zaten devam etmek istersen 5 TL fark aliyorlar. Maraton sararsa mac sonrasi falan devam edilir. Bırak şimdi maç sonrasını Penthouse HD'den çıkmıcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya kampanyanın bugün son günüymüş yeni farkettim ben, almak istiyorum paketi fakat bir türlü login olamıyorum sitede. bi deneme imkanınız var mı, sorun bi tek bende mi onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 giriş yaptım ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 uydunet kaynakli bi problemmis benim ki , kardesime aldirdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Son 3 seneki fiyatları; 120-160-200tl olarak arttı. Aşırı zamlanıyor her sene ya, almayacam bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ben de aldım, umarım sıkıntı çıkarmaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 umarım sıkıntı çıkarmaz mı :) bugüne kadar alıpta tamamiyle memnun olan tek bir kişi bile tanımadım. Umarım ilk olursun diyelim ama ne yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu konunun ilk sayfasında bile var alıp memnun kalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 3 yıldır memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Son maçlara doğru iyiydi bende , ondan öncesi tam bir rezaletti. Ama playoff ları falan sıknıtısız izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 penthouse çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 playoff maçlarını 0 sorunla izledim bende ona güvendimde bu sene aldım . penthouse da ses yok 2 gündür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar