SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 montla sic diyorsun / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 montla falan gezmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bu sıcakta montla geziyorsa olsa olsa montla sick olur abi.. dokunur, sıcak çarpar. bayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Feamer said: herşey göğüsmü beyler, önemli olan yüz güzelliği B) göğüsse mesela buyrun (bu kadar kayna bulabiliyorum buradan) Beshine: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/46008-yasam-en-buyuk-gogusler-onda-/1 sırt üstü yatsa kalp krizinden ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sanssizsansli said: su faturası maaşımı aştı kardeş. ahaahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 2. videoda hatunu lady gagaya benzettim he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Arjantin e vize yok. Ikili iliskileri gelistirmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bir kanal para cezası ödemeyi göze alıp bu tarz bi olaya girişse ne olur acaba. Hapis cezası falan veriliyor mu acaba. mesela bastır 10milyon para cezasını 1 programda böyle birşeyle çık ortaya. ödeyeceğin cezadan fazlasını kazanırsın reklamlar, vs derken oh kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 videonun sonları falan resmen konulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sanssizsansli said: su faturası maaşımı aştı kardeş. uzun zamandır gülmüyordum patide iyi geldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 böyle bir şeyin önce reklamını yapması lazım ki kanal, o programa reklam alsın, ceza çıksın ve sonraki programlara yine bu dansçının çıkması lazım ki, izlenme oranları devamlı olsun eee bu şekilde yapabilirlerse, yaparlar ama mahalle baskısı diye bir olayda var, o reklamlar çok pahalı olacağı için toplumun büyük çoğunluğuna hitap eden firmalar korkacaktır, reklam vermek istemeyeceklerdir... sonra bizim dinci tayfası yaygara koparıyor, mahalle baskısı var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 anca izleyebildim... http://i.ehow.co.uk/images/a06/dn/r6/art-projects-toilet-paper-rolls-1.1-800x800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 google images a "Cinthia Fernandez"i sorunca sayfa sayfa dekolte/bikini fışkırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 karı harbi harbi lady gaganın ikizi gibi imagestan bakınca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 beyler yapmayın... nice yiğitler "du bakiim bu italyanlar, arjantinler ne seyrediyormuş" deyip youtube da telef oldu... o dans yarışmaları, bizdeki güzel le dahi nin orijinali filan derken kahrolur gidersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 aente said: sanssizsansli said: su faturası maaşımı aştı kardeş. ahaahahahahaa sAFFDSADFAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sanssizsansli said: su faturası maaşımı aştı kardeş. ASDFADFHGJHJS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://i.imgur.com/REptG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ince bel+ güzel meme >phd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ince bel + güzel meme phdsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi öle bir bilim dalı olsa ben yapmış olurdum sanıyorum... gerçi herkes yapmış olurdu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 memeyi geçtim de ince bel beni imana zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 şöyle bişey buldum http://oliviatay.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 memesiz ince bel bende de var ulan. etiyopyalılarda da var. sapık mısın? meme + ince bel olması lazım. "memesiz ince bel imana zorluyor"muş.. seni hoca falan taciz etmiş sanıyorum. bak sinirlendim gece gece lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ince bel sapığıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar