toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bastaki reklam da cok rezil ama ya. her seferinde cıkıyo salak sey. bu arada bugun yuzme var mıydı ya? rekor falan denmis, ben programda goremedim yuzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 skip butonu da koymamışlar kanser ediyor resmen 30 sn o müzik. kadınlar yarışı vardı sade o da bitti şimdi yok yüzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi en sevdigim spor ya. onu kacırmamam lazım. olimpiyatların iphone uygulamasında galiba var isaretleme falan. bi arastırayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Sunday, 29 July 2012 20:11 100 metre sırt üstü finali varmış. aramızda kaç saat var 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 2 saat var. uygulamayı ayarladım. tüm yuzme musabakalrını tek tek set ederken 100 mt kurbagalama baslıyo dedi. kacırmadım, dunya rekoru geldi :) simdi push not. geldi bak yine kadınlar 400mt serbest stil finali baslıyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ha kurbağlama finaliymiş. van der BURGH Cameron 58.46 dünya rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 fransız goturdu bunu da. sırada men's 100mt backstroke var. ahaha super lan bu app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 4x100 erkekler finali. kacırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 aha araplar çaktı 1-1 oldu ingiltere maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ahaha fransa yargıladı amerikayı. yazık oldu phelpse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Fransa tarih yazdı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şikeci phelps beter ol beter! gerçi çok çılgın 100mt yüzdü helal. Artık ne gurur yaptıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi muhtesemdi ya final. son 50 metrede eleman palet takmıs gibi uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 phelps resmen yavasti.gecmis olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Phelps iyiydi bence de, Lochte ağır kaldı, daha doğrusu Fransız acayip yüzdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Azönce bizim boksör bi cezayirliyi dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 phelps en iyisiydi takimininda geri kalan iki yetemedi. son fransiz atlantisden gelmis kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ahaha yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Sotto said: Phelps iyiydi bence de, Lochte ağır kaldı, daha doğrusu Fransız acayip yüzdü... Üçü de doğru. American splits: Adrian 47.89, Phelps 47.15, Jones 47.60, Lochte 47.74. 3:10.38 France splits: Leveaux 48.13, Gilot 47.67, Lefert 47.39, Agnel 46.74 - 3:09.93. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 birisi amerikalılara zenciden yüzmeci olmayacağını öğretsin. 3üncü yüzücü ilk 2 amerikalının elde ettiği farkı koruyamadı, 78 saliselik fark 40 saliseye düştü, son fransız yüzücü de canavar gibi yüzdü be. bu arada bizim boksör çok teknikti, helal diyorum. şu amerikalıların kaçırdığı her madalyaya nasıl seviniyorum, nasıl seviniyorum anlatamam. hem ideolojik duruşum ve hem de sporseverliğim ne güzel bir arada mutlu oluyor :) edit: yukarıdan dereceleri gördüm de, zenci yine de fena yüzmemiş, helal olsun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Tekrarını veriyo trt hd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 sonuncu napmış abi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şapşal ispanya sagolsun 120 pound kaybettim pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 cetoritto said: birisi amerikalılara zenciden yüzmeci olmayacağını öğretsin. 3üncü yüzücü ilk 2 amerikalının elde ettiği farkı koruyamadı, 78 saliselik fark 40 saliseye düştü, son fransız yüzücü de canavar gibi yüzdü be. bu arada bizim boksör çok teknikti, helal diyorum. şu amerikalıların kaçırdığı her madalyaya nasıl seviniyorum, nasıl seviniyorum anlatamam. hem ideolojik duruşum ve hem de sporseverliğim ne güzel bir arada mutlu oluyor :) edit: yukarıdan dereceleri gördüm de, zenci yine de fena yüzmemiş, helal olsun yahu. zenci dediğin Amerikalı altın madalyalar kazanmış, olimpiyat altın madalyalı, dünya rekoru sahibi. az biraz bilgi sahibi olalım. Bari olimpiyat oyunlarına anlamsız ideolojileri karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 devam mesajımı oku sevgi kelebeği arkadaşım. anlamsız ideolojilik bir mesaj da yazmadım yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar