Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 saat var. uygulamayı ayarladım. tüm yuzme musabakalrını tek tek set ederken 100 mt kurbagalama baslıyo dedi. kacırmadım, dunya rekoru geldi :)

simdi push not. geldi bak yine kadınlar 400mt serbest stil finali baslıyomus.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Phelps iyiydi bence de, Lochte ağır kaldı, daha doğrusu Fransız acayip yüzdü...

Üçü de doğru.

American splits: Adrian 47.89, Phelps 47.15, Jones 47.60, Lochte 47.74. 3:10.38
France splits: Leveaux 48.13, Gilot 47.67, Lefert 47.39, Agnel 46.74 - 3:09.93.
Mesaj tarihi:
birisi amerikalılara zenciden yüzmeci olmayacağını öğretsin. 3üncü yüzücü ilk 2 amerikalının elde ettiği farkı koruyamadı, 78 saliselik fark 40 saliseye düştü, son fransız yüzücü de canavar gibi yüzdü be.
bu arada bizim boksör çok teknikti, helal diyorum.
şu amerikalıların kaçırdığı her madalyaya nasıl seviniyorum, nasıl seviniyorum anlatamam. hem ideolojik duruşum ve hem de sporseverliğim ne güzel bir arada mutlu oluyor :)

edit: yukarıdan dereceleri gördüm de, zenci yine de fena yüzmemiş, helal olsun yahu.
Mesaj tarihi:
cetoritto said:

birisi amerikalılara zenciden yüzmeci olmayacağını öğretsin. 3üncü yüzücü ilk 2 amerikalının elde ettiği farkı koruyamadı, 78 saliselik fark 40 saliseye düştü, son fransız yüzücü de canavar gibi yüzdü be.
bu arada bizim boksör çok teknikti, helal diyorum.
şu amerikalıların kaçırdığı her madalyaya nasıl seviniyorum, nasıl seviniyorum anlatamam. hem ideolojik duruşum ve hem de sporseverliğim ne güzel bir arada mutlu oluyor :)

edit: yukarıdan dereceleri gördüm de, zenci yine de fena yüzmemiş, helal olsun yahu.

zenci dediğin Amerikalı altın madalyalar kazanmış, olimpiyat altın madalyalı, dünya rekoru sahibi. az biraz bilgi sahibi olalım.

Bari olimpiyat oyunlarına anlamsız ideolojileri karıştırmayın.
  • Yeni Oluştur...