Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Tanrıkulu son olimpiyat şampiyonu Koreli'yi yendi ve yarı finale kaldı. Saat 19:00'da maçı karşılaşma veriliyor. Berbat giden bir olimpiyatların unutulmazları kesinlikle tekvando milli takımımız ve aslı,gamze,nevin olacak.bronz madalyalı güreşçimize rağmen hem grekoremenciler ve hem de serbestçiler ne yazık ki gelmiş geçmiş en kötü olimpiyat güreş takımları olacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz bir şeyler yazmak istedim. İstemeyen okumasın.

Kabul etmek lazım. Devşirme sporculara uyuz olsam da atletizm yine de bir yerlere gelmiş. Özellikle bu toprakların çocuklarının yarıştıkları finaller bunu kanıtladı. Nevin Yanıt'ın 100 metre engellideki 5.liği bence muhteşemdi, madalya kadar önemliydi. Bu gece yüksek atlamada yarışacak Burcu Ayhan bir ilki başardı. Devşirme sporcuların finallerini başta da dediğimi gibi bir yana koyuyorum. 4 x400 m bayan takımı ilk kez olimpiyatlarda koştular, tamam serilerinde sonuncu oldular ama 4 tane kadın 400 m bayrakçı çıkartmak önemli bir gelişme atletizm açısından. 1500 m zaten gösterdi ki uzun yıllar bu dalda daha çok madalya alabiliriz. Bütün bunların nedeni atletizmin içinden gelen bu ülkenin gelmiş en büyük maratoncusu Mehmet Terzi'nin federasyon başkanlığıdır.
Bir işi, o işi iyi bilen kişiye teslim etmenin önemini göstermektedir bu durum bize.

Aynı şeyi halterde de yapmalıyız, halterin yönetimini naim'e veya halil'e ya da her ikisine birden vermeliyiz.

Güreşi yeniden bu işi en iyi bilenlere teslim etmeliyiz. Ne kadar takip ettiniz bilmiyorum ama güreşte sporcularımızın elenmelerinin en büyük sebebi kuralları bilmemeleri oldu!Evet,evet. Kurallar değişmiş ve bizim güreşçiler resmen kuralları bilmiyor, bu demek oluyor ki güreş federasyonu uyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...