Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

http://distilleryimage6.instagram.com/145f1d92df6f11e1a73722000a1e8a9f_7.jpg

Londra'da 9.63'lük derecesiyle olimpiyat rekoru kırarak 100 metrede altın madalya kazanan Usain Bolt, yarışın ardından olimpiyat köyünde İsveçli 3 hentbolcuyla parti yaptı.

Usain Bolt, finalden sonra doğruca olimpiyat köyüne gitti ama hemen yatağa girip uyumadı. Jamaikalı atlet, Londra saatiyle 03.00'te (TSİ 05.00) Twitter'dan İsveçli sporcularla çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Bolt'un yatak odasında fotoğraf çektiren güzellerin Jamina Roberts, Ulrika Agren ve Isabella Gullden olduğu ortaya çıktı. Bir İsveç gazetesi, 3 hentbolcunun Bolt'un yatak odasında 1.5 saat geçirdiğini yazdı. Roberts, geceye Jamaikalı dekatloncu Smith'in de katıldığını belirtti.

orgyler orgyler
Sosyal ağlarda paylaş

Olimpiyatlar için normal bu. Bunun 10 katı oluyor olimpiyatlarda. Sydney için yaklaşık 100.000 kondomun yetmediği söylenmişti. Birçok atlet zaten birşey yapmayacağını bilse de sırf köyde olabilmek için gidiyor olimpiyatlara. Bu bilinen birşey. Bolt'un ki hiçbirşey değil ne hikayeler var:)...

Normal aslında 15-25 yaşında yaklaşık 10bin sağlıklı genç, yıllarca deli gibi çalışıp karşılığını burada alıyor işte:)...

Gerçek olimpiyatlar bu değil diyenler için Antik Yunan'da atletlerin çıplak olduklarını ve erkek vücut güzelliğinin Tanrılara sunulan bir armağan olduğunu unutmayın. Şimdiki orgy'leri 10 la çarpın yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ülkem için FEDA'ya hazırım sdssfd, maksat gençleri hazırlamak olsun. Ben taaa yıllarca önce GB Kadın (tam hatırlamıyorum hangi daldı) takımındaki kızların interview'lerini okumuştum da oradan biliyorum. Neler neler var aklınız almaz, yazmayayım daha. Hatta Lochte bile bu olimpiyatlardan önce "Geçen olimpiyatlarda kız arkadaşım vardı, büyük hata, bu sefer yalnızım" demişti sanırım. Vardır nette demeçleri filan.

Ama normal ya. Düşünsenize hepsi deli gibi sağlıklı, yıllarca bütün gün antrenman yapıyorlar, hayatta birçok şeyi kaçırıyorlar aslında. Olimpiyat partileri onlar için bir nevi emeğin karşılığı. En son dedikodulara göre İtalyanlar ve Fransızlar yemeklere çıplak geliyormuş sffds...

Haha, Antik Yunan işte, erkekte kalmış onlar, bugün updated versiyonu biraz:)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...