Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Gündem yaratıyor... standart RTE taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Yakup Hoca, bunlara künde atmayı öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi yorum. said: Bir tek beyzboldan anlamazdı, sağolsun onuda obama öğretti. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.bbc.co.uk/news/magazine-19101429 Amerikalı sporculara verilen para ödülü ve vergilendirmeyle ilgili haber. Başka ülkeler nekadar para ödülü veriyor yazmışlar. said: ...And around the world How much for a gold medal at London 2012 Olympics: Singapore - $800,000 (£515,000) Kazakhstan - $250,000 (£160,000) Kyrgyzstan - $200,000 (£130,000) Uzbekistan - $150,000 (£95,000) Russia - $135,000 (£90,000) Tajikistan - $63,000 (£40,000) US - $25,000 (£16,000) Australia - $20,000 (£13,000) plus face on a stamp UK - No money - but their face on a stamp Singapur adına yarışmak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Türkiye'de 600 bin euro gibi kalmış aklımda, nedir doğru mudur fazla mıdır. Ya tabii ülkelerin dinamikleri çok farklı. Olimpiyatlarda gelen altınlara verilen paraya içim gitmez de basketçilere ve futbolculara milli takımda uçuk kaçık bonuslar verilmesi çok sinir ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Emin olmasamda 500 Cumhuriyet altını veriyolardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 direk para vermiyorlar denildiği gibi cumhuriyet altını veriliyor diye biliyorum. Ayrıca ev, araba veriyorlardı bi ara. O ev, araba verme dönemlerinde siyasilerin eşi dostu ne para kaldırdı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bilgi Güncelleme Şu ana kadar elenen sporcularımız Atıcılık: İsmail Keleş, Yusuf Dikeç,Çiğdem Özyaman Okçuluk:Begül Löklüoğlu Judo: Sezer Huysuz,Gülşah Kocatürk Masa Tenisi:Melek Hu, Bora Vang Badminton:Neslihan Yiğit Halter:Bediha Tunadağı,Bünyamin Sezer,Sibel Şimşek,Erol Bilgin,Mete Binay,Hurşit Atak,Aylin Daşdelen,Nurdan Karagöz, Nezir Sağır Yüzme:Hazal Sarıkaya,Dilara Buse Günaydın,Kemal Arda Gürdal,Ediz Yıldırımer,Burcu Dolunay,Derya Büyükuncu Boks: Selçuk Eker,Fatih Keleş, Bahram Muzaffer Bisiklet:Kemal Küçükbay, Ahmet Akdilek,Miraç Kal Jimnastik:Göksu Üçtaş Atletizm: Hüseyin Atızı, Eşref Apak,Pınar Saka, Nimet Karakuş Yelken:Alican Kaynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Güney Kore karşısında kaybettiğimiz 1 puanı çok arayacağız sanırım. Kadın voleybolcuların son maçı ABD ile, 4.cülük için çekiştiğimiz Brezilya'nın son maçı ise Sırbistan ile. Bizim 6, Brezilya'nın 4 puanı var. Bunun haricinde bayan basketbol takımımız iyi iş başardı. Atletizmde bugün yarışan 1500 ve 3000 metrelerdeki devşirme atletlerimiz finallere kalmayı başardı(Tarık Langat Akdağ ve İlham Tanui Özbilen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 voleybol takımı %90 elendi. o seti vermeseler %90 çıkıyorduk. resmen stres kaldıramıyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/elvan_abeylegesse_evlendi Elvan evlenmis co ugu bile olmus lol turkluk yaramamis elvana . Turkiye adina olmasaydi 10k da suanda yarisiyodu heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 gğya geçmeyen sakatlığı nedeniyle yarışamıyor. geçen olimpiyatlarda 2 madalya aldı ya, bitti olayı. yahu bir sporcuya nasıl sahip çıkılmaz, nasıl dikkat edilmez, nasıl da ispatlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Güreş dışında madalya alamicaz bu gidişle. Bide ufakta olsa Bayan basketboldan ümidim var. Brezilya Koreye nasıl yenilir hemde 3-0 hala çözebilmiş değilim. Bir mucize olurda gruptan çıkarsak. Yine bir mucize olursa belki ondada madalya gelir. Cidden izlerken sinirlerim bozulmaya başladı hele bu sabah bayan judocunun maçında. Spiker öyle bir girdiki Yok madalya umudumuz yok şöyle iddialı böyle iddialı heh dedim sonunda gelicek bişeyler heralde. Maç sonunda 103-0 mı ne yazıodu. Sinirim bozuldu gittim Offical London Olympics midir nedir oyununu çektim madalya alıp marş çaldırıp kendimi tatmin ediodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ben izledim bizim judocuyu, "rakibim çok güçlüydü, ters taraftan beni kilitledi" dedi. Daha ötesi var mı yahu? Ulan aynı kilodasınız, rakibin uzaydan mı geliyor? İşin ne senin? "rakibim çok güçlüydü" ne demek yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 çok anlıyorsun judodan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 mani said: direk para vermiyorlar denildiği gibi cumhuriyet altını veriliyor diye biliyorum. Ayrıca ev, araba veriyorlardı bi ara. O ev, araba verme dönemlerinde siyasilerin eşi dostu ne para kaldırdı belli değil. Cumhuriyet altını verilmiyor, ödül olarak belirlenmiş Cumhuriyet altını adedi var. O günün kurundan karşılığı ne ise para olarak veriliyor. Yanılmıyorsam altın madalya alana normalde 1200 cumhuriyet altını verilirken bu olimpiyatlar için Suat Kılıç 2000 altın verilecek demişti. Bu da 580.000 euroya denk geliyor aşağı yukarı, Yanılmıyorsam gümüş madalyada 800 altın, bronzda 500 altın falan ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Aluriel said: çok anlıyorsun judodan da judodan çok anladığımı bir tarafa koyayım, bir sporcunun bu şekilde konuşması üzücü. beni üzüyor en azından, bu durumu da ifade ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 azeriler boksta şike yapmış. ingilizler anlayınca azeri boks federasyonunun başkanını ve türkmen hakemi kovmuşlar. ilham aliyev londra'ya gidiyormuş. 8 milyon vermiş gerizekalılar. türk milleti şudur budur diye diye şişiniyoruz resmen dünyadaki şikenin hırsızlığın çakallığın en çok çıktığı millet olduk. http://kralspor.ensonhaber.com/londrada-sike-skandali-2012-08-04.html kovulmanın kaynağı da trt azerbaycan https://twitter.com/shamilkizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bildiğin rezil olduk ve bu rezilliği savunanlar var . kuzey kore 50 sporcuyla kaç madalya kazandı . bizde daha bir numara yok .. spordan sorumlu bakan istifa etmeli . ama pişkin pişkin cıkar olimpıatlardan sonra şansızlık der geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 spordan tek anladığı futbol olanlar lütfen yorum yapmasın ya. insanlar ciddiye alıyor bir de sporcuların morali bozuluyor baskı oluyor. madalya kazanmak tabi önemli ama bu kadar da hayat memat meselesi değil. biraz zevkini çıkarın bişeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Aynen o kadar milli olay haline getirmemek lazım. Boşverin mis gibi olimpiyatlar, yetemiyorsan yetemiyorsun, yıllardır yetemiyorsun zaten. Hükümete bok atmak biraz anlamsız açıkçası, ne kadar nefret de etsek. Ülkemizin bazı gerçekleri var bunları değiştirmek için çoook uzun vadeli planlamalar yapmak lazım. Ama onu yapacak adamlar yok maalesef, hiç olmadı ki. RTE'nin Hürriyet'teki haberi doğruysa zaten bu ülkede spor filan gelişmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 aslında yapılacak çok basit bir şey var. belli bir yaşa kadar spor yapmış yarışmalara katılan bir kulüpte spor yapan adamları sınavsız üniversitelere alacaksın. onlara özel bir sınav yapacaksın hatta, adam mühendislik okumak istiyorsa okuyacak, hukuk okumak istiyorsa okuyacak ama sporu da bırakmayacak. tek şunu yapsalar olimpiyatlara katılan sporcu sayımız da madalya sayımız da katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sorun bu sene için katılan sayısı değil yalnız, bu kadar sporcumuz başarısız olduğuna göre ciddi bir şekilde hazırlık kamplarında başarısız olunmuş. Yarış olimpiyatlarda başlamıyor ki sporcuların aylar öncesinden, yıl öncesinden çok sıkı takibe alınması lazım. Ama bizde bakıyoruz antrenörü kalkıp Süreyya Ayhanla evleniyor sporcu yarışlardan tamamen çekiliyor, başka sporcu federasyon başkanı beni tehdit etti diyor. En temelden antrenör-federasyon-bakanlık sistemlerinin gözden geçirilmesi lazım. Bariz bir şekilde elimizdeki yetenekleri harcıyoruz. Dediğin gibi yurtdışındaki gibi, sporcular için özel üniversiteler kurulması lazım, hobi olarak çalışan değil profesyonel sporcular yetiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 PZero said: bildiğin rezil olduk ve bu rezilliği savunanlar var . kuzey kore 50 sporcuyla kaç madalya kazandı . bizde daha bir numara yok .. spordan sorumlu bakan istifa etmeli . ama pişkin pişkin cıkar olimpıatlardan sonra şansızlık der geçer o bakan dediğin adam twitterdan galatasaraylılara küfürler eden adam değil mi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar