Grast Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Voleybol takımımız 3-0 yendi Sırbistanı koreyi yenersek 4. çıkarız gruptan Şimdi roportajlar oluyorda bütün takım oyuncuları Filenin Sultanlarına yakışır bir oyun oynadık fln diyor. Halkın taktığı isim olarak haberlerde fln sempatik dursada. Onların ağzından duyunca çok antipatik oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Suana kadar 36 ulke madalya almis. 114 kisilik ekibimizde henuz madalya bulunmuyor. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 sıfır çekersek çok sevinirim... belki akılımız başımıza gelir. sporun değerini anlarız. beden derslerinini sadece takla atmaktan ibaret olmadğını anlarıs falan da sonra altın çağımızı yaşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 İspanyanın yedeklerinin yedekleriyle Fas diye bi takımın futbol maçını veriyo TRT. Bravo daha kötü bi seçim olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://londraolimpiyat.trtspor.com.tr/webtv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bu site mütiş 6 kanal var açıyorum hepsini yan yana koyuroum kafama göre izliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 200mt erkekler breaststroke'da dunya rekoru geldi macar'dan. erkekler 100mt serbest finali de bu aksam, kacırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 100mt serbesti abd'li adrian aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi şu burunlarından cıkan nefes çok efsane sat botu siser onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yari fiinalde wr geldi rebeca soni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hatun acaba farkında mıydı rekora gittiginin. finalde gelistirebilir eger isteyerek almadıysa bu rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Llama said: sıfır çekersek çok sevinirim... belki akılımız başımıza gelir. sporun değerini anlarız. beden derslerinini sadece takla atmaktan ibaret olmadğını anlarıs falan da sonra altın çağımızı yaşarız bu ogretim sistemiyle ne kadar aklimiz basimiza gelsede sonuc alamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Llama said: sıfır çekersek çok sevinirim... belki akılımız başımıza gelir. sporun değerini anlarız. beden derslerinini sadece takla atmaktan ibaret olmadğını anlarıs falan da sonra altın çağımızı yaşarız beden dersleri hocaya serbest bırak baskısı yapıp gidip futbol oynamak değil midir ya sdfs hocada giderdi karı beden hocalarına yavşlardı falan.herkes mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lochte gomdu yine phelpse cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yarı final. ama finalde de favori lochte. muhtemelen 1 ve 2. sırayı alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Finali de bugün mü hemen şimdi kaçırmayalım.. Yok yarın galiba.. Kadınlarda Çin çok domine ediyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yok. son final birazdan baslıyor. kadınlar 4x200 karışık serbest. yüzme yarın devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Güzel final oldu..USA temiz aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 zenci basketçi var lan bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 SeaGle said: Çetintaşı başarıyla övünür bilirdik, adam başarısızlıkla gururlanır olmuş içten içe. yok böyle bir şey, o senin kötü niyetini ya da okuduğunu anlayamamadığını gösteriyor. toggie said: adam elenen sporcuların cetelesini tutmus. yok boyle bi fesatlık. terbiyesizliğe gerek yok, bilgilenmek için araştırma yaptım ve bu araştırmayı bilgilenmek isteyebilecek arkadaşlarımla paylaştım. ahmedinejad said: adamlar katılmayı başarmış. elenmeleri umrumda değil şahsen. bunun sonunu akp'ye bağlıcak o kesin de sporcuları alet etmeyin bari. git bakanı falan eleştir. benim bir yere bağlamama gerek yok, "olimpiyat tarihimizin en geniş katılımını sağladık" diyen spor bakanı, başbakan ve olimpiyat açılışına koşarak giden başbakan ve eşi zaten <> akepeye getiriyorlar. Ben bir Türk'üm. Başkalarının benimle ilgili olumsuz düşünceleri umrumda değil. Ülkemi temsil eden sporcuların başarıları ile gurur duyuyorum, gurur duyarım. Ancak <> diyerek kuru kalabalık yaratılmışsa ve madalya şansı olan sporcularımızın ters motivasyonuna sebep olunmuşsa bunu görmek gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Popeye said: cetoritto said: toggie said: abi 4 salise ya. son kulactaki farktan dolayı kaybetti adam, sanssızlık. hala kelebekte en iyi bu adam. ya biraderim, sen neden herkesin söylediğine alternatif yaratıyorsun? yarış yapıldı mı? yapıldı. kazanan phelps mi? hayır. e adamin dedigi dogru. 2001den beri 200 kelebek rekorlari hala phelps'in elinde. o rekor kirilmadikca en iyisi phelps. böyle bir mantık doğru değil. Hala Halil Mutlu'nun kırılmayan rekoru var.Şimdi Halil Mutlu için hala en iyisi diyebilir miyiz? Ben Phelps'i küçümsemiyorum,büyük sporcu,zaten bunu olimpiyat tarihine geçerek ispatladı.Fakat artık 4 sene önceki adam değil.4 sene sonraki olimpiyattada olmayacak.Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 turkiye vs usa i izleyen var mı bilmiyorum da. daha turkiyede crossover yapıp amerikalı gecebilen olmadı yetisiyo zenciler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 phelps gelmis 27 yasına. 4 saliseyle kaybediyorsa aslan parcası iste daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 screwy said: turkiye vs usa i izleyen var mı bilmiyorum da. daha turkiyede crossover yapıp amerikalı gecebilen olmadı yetisiyo zenciler =) Çok yetersiziz ya =( 5 yaşında çocuğun atıcağı şeyleri kaçırıyoruz, zaten 40 yılda bi veriya abd o şansı, içeri hiç giremiyoruz, ilk çeyrekte bala göte 3lükte iyi bi oran tutturduk diye başabaş gitti de, abd açtıkça açıyo farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 rekor sahibi 20 senede gecse en iidir. popeye hakli haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar