Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ShadowFury said: 7.-8. bölümler filandı yanlış hatırlamıyorsam. O noktaya kadar çok seviyordum ama. Ondan sonrası da çok fena değildi gerçi, izleniyordu ama iyi de değildi işte. GGO arcı filan nispeten daha iyiydi gerçi. Tam oralardayım işte, ben de aynı eleştiriyi yapmıştım bikaç mesaj yukarıda. Bu kadar muhteşem bir settingi, bu kadar büyük bir potansiyeli resmen piç etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 dlc almadım, bombalamışlar dlc'yi. ileride toptan season pass filan alırım ucuzlayınca ama 90₺ verdiğim halde hiç koymadı, çok eğleniyorum valla. stealth ve cover gunplay'den ne tiksinmiştim, wildlands, andromeda ve mgs5'daki sıkıntılarımı aldı götürdü oyun. ama evet benim gibi gaza gelmeyen daha çok indirim beklesin tabii, gene de wishlist'e koysun derim ggo'yu seven varsa. https://otakukart.com/wp-content/uploads/2018/03/sao-alternative-ggo-anime.jpg ve evet sao deyip geçmeyin, ggo spin-off'u izleyin bence de. yazarı da başkaymış zaten sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Ne kadar kötü olursa olsun, DLCleri atladığım zaman oyun yarım kalmış gibi geliyor hep, yarım oyuna 90 TL vermek te ayrı koyar. 2. DLC bugün çıkmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 yeni dlc'de ggo spin-off anime'deki shirley ve clarence da ekleniyor, season pass'ı da wishlist'e alayım da sonra alırım indirim gelince. valla fiyat olarak ben şahsen %75 beklemek istedim ama sonra düşündüm, o indirim yılbaşına filan geldiğinde ben başka oyunlarda olacağım. şu anda da çok oynamak istediğim birşeydi. 20₺'ya alıp oynayamadığım tonla oyun var öyle. şimdi oynayabiliyorken, istiyorken oynayayım. gelip biri canım istemiyorken 50₺ verse oynayacak değilim sonuçta. :p ama bu ben tabii ehu. season pass'le de new game+ yaparım ileride, extreme mode ve yeni silahlar açılıyormuş zaten rank 4-7 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 oyun degiyormuki, online bisiyi varmi? karabuk korsanlarindan alir denerim olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 online için alınmaz, coop boss fight ve bir çeşit pvp var ama pvp oynayacak insan bulamadım haftasonu, o yüzden bilmiyorum pek nasıl. coop da fazla oynayan göremedim maalesef ama bulduğum zamanlarda biraz lagli de olsa oynanıyordu. ha gün gelir de alacak olursanız ama bana yazın, oynarım ehu. ama alınırsa single için alınır gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 muv luv alternative + star ocean alicaktim onlari almayin bunu alabilirim belki eskiden olsa gozumu kirpmadan alirdimda ekonomik kaygilar ince eletiyor artik tasarruflar icin tesekkurler kek adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 yani özellikle buna merak yoksa indirim beklemek makul, ben çok canım çekti diye istedim ve istediğimi de verdiği için pişman olmadım ama your mileage may vary, bana güvenmeyip gameplay videolarına bakın ehu. en sevmediğim şeylerden çünkü dolduruşa gelmek, getirmek de istemem o yüzden. oyunun en başında da fazla combat yok, 2 saat geçiverir anlayamadan fazla. bana çok spesifik hitap etti çünkü oyun: - ggo setting ve cast (hep kızdım yazar hemen terketti diye) - çok iyi char customization - keyifli, hareketli gunplay - gatling guns - mmofflinerpg (sosyal prangalar ve latency-based combat yok, mmo oynama hissi var) ama bu ben yani. öbür sao oyunlarını almamıştım setting cezbetmedi diye ama bu cuk oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Benim en istediğim oyunlardan biri ama o kadar para bayılmıyim diye sabrediyorum. O yüzden fiyatı iyice inmeden reklamını yapma diyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Sam dokturmus valla, gaza gelip aldim bende. Henuz cok oynama firsatim olmadim ama simdiye kadar acaip sardi. Kesinlikle tavsiye edilir, ama daha fazla indirim beklenebilir denildigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 sam in etkisimidir nedir ilaclisini cektim guzelmis gibi geldi oyun :) sadece japonca konusmasalar altta ingilizceyi takip ederken bayiyor, kistim seslerini en dusuge kadar, kapasam da olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 mis gibi japonca, seiyuu cast efsane zaten. çok yazık etmişsin. :p beni çok sardı oyun valla, god eaterda yapmak isteyip de yapamadığım full ranged freeaim combatı burada yapabildim nihayet. ileride bunun gibi daha çok jrpg çıkar umarım mouse keyboard ile rahat oynanan gunplayli. kombo vs kasılmadan keyif alabiliyorum combattan. bloodbane, sonra coop filan oynamak istersen steamden ekleyebilirsin: kingsword (power armor avatarlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 full kismadim, sanirim alisik degilim sizler kadar, japoncada alt yazi okurken alismam gerekiyor herhalde, filmlerde falan bu kadar degil ama oyunda bir rahatsizlik olustu cok hafif.. grafikler vs guzel, ortamlarda guzel, 3440x1440 oyun icinde settingsden degisiyor ama anca 2560x1440 gosteriyor oyun.. bunu cozebilirsem alirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 screen percentage ayarı var ue4ten gelen, 100 altı oversample, 100 üstü downsample yapıyor. 4k fazla ağır geldi benim makineye, 1440p yaptım. ama 30fps tavsiye edilmiş genelde 60fpste oyun ilk çıktığında bazı ai düşmanlar hızlı hareket ettiği için filan. sonra yamalarla bazı olayları düzeltmişler ama hepsi fixlenmiş mi emin değilim. ben öyle birşeye rastgelmedim doğrusu 60fps oynarken ama sonra 30a düşürdüm şimdilik. aklınızda olsun saçma birşeye denk gelirseniz. neyse 60fpsi bir daha deniyorum 1080p ile bakalım, sorun çıkarmazsa böyle devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Sam said: bloodbane, sonra coop filan oynamak istersen steamden ekleyebilirsin: kingsword (power armor avatarlı) Bu haftasonu olabilir, ufaktan alismista olurum o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Ana hikayeyi uzatsalardı keşke ya, çok çok hızlı geçtiler, değinilebilecek sayısız muhteşem subplot ihtimali harcandı kullanılmadan bitti. Şimdi ikinci sezondayım, hani hala izlemeyen vardır spo olmasın da yeni konsept pek bir meh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 daha hicbirsey gormedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 en zayıf kısımlar alfheim online kısımları, en iyi kısımlar gun gale online kısımları, ikisinin arası da sword art online kısımları. rew'e spoiler olmasın diye başka birşey yazmayayım. :p sinon da en iyi zaten. yazar enteresan bir şekilde dönüp dolaşıp en kötü setting'e taşıyor karakterleri, neyse ki spin-off değişik yazarla en iyi setting'e taşınınca en iyi seri de oradan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Pembe silahli dworfu gorup kapadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 çok yanlış yapmışsın, o önyargıyla ters köşeye yatıran bir karakter çünkü. :p http://pm1.narvii.com/6792/8877820f9e4bfd6cfc9897a7f2582d20d75b4211v2_00.jpg izle sonuna kadar, pişman olursan o zaman konuşalım ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Aynen, LLENN çok iyi. Kiritonun yerine LLENN'i koy, SAO'nun kötü yanlarının tamamı fixlenirdi mesela. 10/10 olmasa da bi 8/10 rahat olurdu en azından. Fuka, Pito filan da lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 SAO üçüncü sezonu Alicization ekimde geliyormuş bu arada, hatta ondaki yeni karakterler fatal bullet'in son dlc'sinde de eklenecekmiş. https://www.youtube.com/watch?v=nBg_twKBofU film olan ordinal scale'in sonrasında geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Pfff, GGO2 çeksinler bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 İkinci sezonu da bitirdim, gerçi o da birinci sezonun ikinci kısmı heralde. Alfheim. İlk sezondan sonra meh geldi. Asuna'ya damsel in distress konsepti gitmemiş. Ensest kısımları da fena baydı. Periler çükübikler zaten medieval ilk havadan sonra pek rezil. Yine de gitti bi şekilde. Şimdi GGO kısmına geçtim sanırım ilk bölüme başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Evde badana boya vardı bugün, ustalara gözkulak olurken bikaç bölüm daha izledim gun gale online Hem konu hem dünya olarak güzel gidiyor başlangıcı da Kirito'nun avatara ısınamadım. Bu ne abi, kız gibi bişi olmuş ama kız da olmamış falan acayip. Niye öyle bi şey denediler acaba... Bi de esas karakterler çok geri planda kalmış, Asuna falan çıkmayacak galiba pek piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar