Editor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Çok pardon ama yeni duydum... İçki yasağı yapmışlar festival boyunca WTF ? nası yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 en iyi bira ölü bira içmeyin içirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fazlasıyla komik ve acınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 dün gittim herkes sarhoştu çok eğlendim. girmeden kapıda sarhoş oluyosun ayıldıkça bi bira çakıp geri geliyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 https://p.twimg.com/Ax3D2cACEAAEmkz.jpg pilav yok lan, nası olmaz etli etli mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 festivale bekleriz mubarek http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/259/abiler_son_aksam_yemegi_maklube_25964599416.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ahaadgahaha son iftar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Editor said: Çok pardon ama yeni duydum... İçki yasağı yapmışlar festival boyunca WTF ? nası yani... http://forum.paticik.com/read.php?12,6285042 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ? içki yasağı tüm festivallerde geçerliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 benim bildiğim kadarıyla eyüplüler diye salak bir grup çıkıyor bizim mahallede içilmesini istemiyoruz diye 1-2 aydır protesto yapıyorlar ve bunun üstüne organizasyonun yapıldığı binanın sahipleri de organizasyonu yapan şirkete alkolsüz olsun diye istekte bulunuyor ve bu gerçekleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Yalnız böyle olması çevre halkı için daha kötü oldu, millet uslu uslu içeride içecekken herkes dışarıda demlendi. Bütün sokak falan bira şişesi doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 rezillikten başka bişi dğl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Alkolsüz bira 6 TL mi , hahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 o birada %0.5 oranında alkol var. 12 tane içerseniz 1 bira içmiş gibi oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 24 tane içerseniz iki lira işte uğraştırmayın beni do the math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 gleoddyn said: Yalnız böyle olması çevre halkı için daha kötü oldu, millet uslu uslu içeride içecekken herkes dışarıda demlendi. Bütün sokak falan bira şişesi doldu. ya evet önceki topiktede yazdım durumu, belediyenin hatası son güne yasaklaması. gerçi organizasyonu düzenleyenlerde iki yüzlü, bütün afişler one love diye yapılmış, efesin adı yok ortada. biliniyormuş önceden demekki son gün karar verilmesi hata. onun dışında olabilecek bi durum, insanlar rahatsız oluosa başka yerde yapılır np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 böyle bir saçmalığa seyirci kaldığı için bende efes almıyorum artık dün tuborg aldım tadıda fena değil bundan sonra tuborg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Efes ibaresiz afişler olayı özetliyordu zaten, son dakikada hazırlanamayacak kadar çok afiş vardı. Kısacası organizatörün aymazlığına geldik. Keşke daha büyük içki firmaları Türkiye pazarında iyicene yer edinse de, organizasyon işleri bunlara kalmasa. Bakalım büyük holdinglere bu yaptıklarını yapabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Teodor said: böyle bir saçmalığa seyirci kaldığı için bende efes almıyorum artık dün tuborg aldım tadıda fena değil bundan sonra tuborg. tadı kötü değil mi? efesten kat kat iyi tuborgun tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ben yıllardır sırf alıştığım için içiyordum efes fıçıyı. dün tuborg içerken biraz hafif geldi o acımsı tadı bulamadım ama fena değil hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Kampanya başlatılmış... http://www.ozgurlugunesahipcik.com/ Ama bazı merciler tarafından,eyüpteiçkiye hayır kampanyası gibi kaile alınmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bizde kampanya baslatalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar