Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Serverlar gitti mi lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 maintance var serverlar gidik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Yalnız o otostopçuların cidden ülkesi/şehri/mahallesi/evi bulunur abi, böyle ibnelik olmaz yani gala bassa haklı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 çok rererö hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 olm yazmayın lan kıskandırıyosunuz :( resmen ilaçlı oynanır mı day z diye google'a sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ahahaha otostopçular ne ibne adamlarmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 aente said: http://www.youtube.com/watch?v=b9IaNWNx0No&feature=related çok fenalar adamlar auofahpja HAHAHAHHHAHA beni de bugün biri ezdi serverda, araba bulabiliyomuyuz yoksa bütün parçaları bulup birinde birleştirmeli miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Arma2 free: http://www.arma2.com/free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bunla day z oynanıyo mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Arma 2 OA da gerekli DayZ oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 free'si ile oynayamıyorsun dayz zaten yazıyor arma free'de modlanamaz, dandik grafiklidir vs diye. @gwindon akşam gelcem 11 gibi hatta bu gece böyle sabahlara kadar çılgın atacak varsa karanlığın böğründe aynı servera girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 off helikopter crash site buldum etrafındaki zombieleri indirdim gittim bakınıyorum bişey çıkar diye baya iyi loot düşüyor onlardan. ulan tek bulabildiğim bi kaç sarjör oldu bide bi anda etrafımda 483294832940 tane zombie spawn oldu 3 kilometre koştum arkamda zombieler bide kan kaybediyorum artık baktım bırakmicaklar döndüm indirdim zombieleri 4bin kan kaldı 45 dakka orman gezdim hayvan bulup etini pişirip yiyim kanım artsın diye yok abi yok 1 tane hayvan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ben tonlan koyun buldum yaylada ama kesecek baltam bıçakım yok, gerçi olsa da kesilip yeniliyor mu bilmem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ben en iyi lootlarımı gece yaptım gergin oluyo biraz ama çok daha güvenli bence, nvg li adamla karşılaştın mı emiyo ama o biraz sakat :D flare taşıyın mutlaka biri sıktı mı o yöne doğru sallayın nvg broysa kör olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 DE 333 girdim. yine kamenkanın ordayım. daha içlere doğru gidicem bu sefer. oynayan varsa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 steam ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yardıma ihtiyacım var süper equipment var üzerimde blood levelım çok düsük birinin yardım etmesi lazım blood transfusion için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 mod'u kurmak ne kadar kasvetli bir de boyutu ne kadar. bi arkadaş yardımcı olsun hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 en sorunsuzu için link de paylaşırsanız gözlerinizden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 six launcher mı ne var onu kur 1dk sürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dün ilk defa ölmeden kapadım bıraktım oyunu. Bugün ilk yanlışlıkla gece serverına girmişim. çıktım gündüz serverı buldum. çat die yeni karakterle başlattı beni. ii peki dedim devam ettim. şansa hem tabanca hem shotgun buldum, her türlü supply buldum fln. sora bi anda server offline oldu. yine başka servera geçtim bu seferde dünden kalan karakterle başlattı. Ya alpha fln tamamda böyle o kadar playtime'ın boşa gitmesi de koyuyo yani. Hani ölsem fln neysede böle salak buglardan gidince her şey sinirini bozuo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 regular serverlara girmiş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bu... bu... bu... ultima online dan sonra oynadığım en iyi oyun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar