Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

battleye failed to update diye kickliyor heryerden

bende de ilk başta öyle yaptı updating derken alt tab yap windows firewall a izin ver bağlanması için (desktopta uyarı ekranı çıkmış olması lazım yok çıkmamışsa manuel olarak firewall ayarlarına gir oradan ekle)
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

beyler suan bi eve girdim mermi çıktı mal gibi silah yok mermim var kapıyı kapattım tırsıorm etrafta geziolar

karakterin yeniyse büyük şehirlerde warehouse, supermarket, power plant, firestation falan ara. bi de sürünerek gidersen şehir içinde zombilerle işin kolaylaşır. küçük evlerle zaman kaybetme genelde vasat loot oluyo. ölmekten, zarar görmekten korkmayın boyuna öleceksiniz zaten ehuh.
Mesaj tarihi:
yok yok cesed buldum revolver aldım çıktım yürüdüm bu kule buldum tırmandım shotgun painkiller falan buldum o kulede takılcam artık ama anlamadığım bişi tam olarak inventory nasıl işliyor çözemedim yerde bişiler var falan çanta var basıorm bnm gear çıkıo
Mesaj tarihi:
backpack varsa solda çıkan durumsal menüden open x backpack komutuyla açıyosun. aynı şekil yerdeki itemlar için yakınında olmak yetmiyo sadece crosshairi yaklaştırınca sembol değişiyosa gear komutu ya da g ye basmak işe yarıyo. sürünürken biraz zor oluyo denk getirmek. inventory çok kabız ama cidden, yerde benimkinden büyük backpack vardı alayım dedim aldı ama benim backpack ve içindekiler kayboldu falan.
Mesaj tarihi:

bu arada oyunun tüm mapi bu, birden fazla kişi birbirini bulmaya calışırken işe yarıyor en azından ilk doğduğunda yerini söylüyor ordan hesap etmeye çalışıyorsun falan.

gwindon'la bulamadık gerçi 1 saattir falan birbirmizi fsldgokas
Mesaj tarihi:
abi steam'de %20 indirimle 24 dolar olması lazım şu an.

bu arada komavovo tarafındayız da silahsızız şu an hatta ben muhtemelen ölecem bandaj bulamazsam.

3 kişiyiz mağduruz, araçlı biri varsa gelsin alsın foıdjfpkdsğ
  • Yeni Oluştur...