aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bugün 5'den sonra oynayacak varsa ya da sonrası için eklesin, qüseL qısLar #eqLesin !!1 http://steamcommunity.com/profiles/76561197983411643 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 geldim bende hadi akalım. türkiye serverı olsa da 20 pingle oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Silah bulamıyorum lan :( Ama bacağımın kırık olması bundan daha büyük bir sorun benim için her yere sürüne sürüne gitmek yok mu bi bilgili patilerden survival guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 battleye failed to update diye kickliyor heryerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hamsilipilav said: battleye failed to update diye kickliyor heryerden bende de ilk başta öyle yaptı updating derken alt tab yap windows firewall a izin ver bağlanması için (desktopta uyarı ekranı çıkmış olması lazım yok çıkmamışsa manuel olarak firewall ayarlarına gir oradan ekle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bu derece ne ayak ya 42 oldu oyuna gireli 2dk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 DayZ oynamak için önce ARMA2 üstüne CO mu yükleyeceğiz 16 GB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet lath ikisi de lazım abi. zaten dayz mod'da da söylüyor bunları al da gel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 beyler suan bi eve girdim mermi çıktı mal gibi silah yok mermim var kapıyı kapattım tırsıorm etrafta geziolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dayzcommander'a mod update'de geldi. arma beta patch ve dayz mod'u beraber kurmaniz lazim. arma 2 ve arma 2 oa kurun, sonra da dayzcommander kurun. asagidaki gibi hem mod hemde beta patch'i kurun. http://i.imgur.com/WXLfU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hamsilipilav said: beyler suan bi eve girdim mermi çıktı mal gibi silah yok mermim var kapıyı kapattım tırsıorm etrafta geziolar karakterin yeniyse büyük şehirlerde warehouse, supermarket, power plant, firestation falan ara. bi de sürünerek gidersen şehir içinde zombilerle işin kolaylaşır. küçük evlerle zaman kaybetme genelde vasat loot oluyo. ölmekten, zarar görmekten korkmayın boyuna öleceksiniz zaten ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yok yok cesed buldum revolver aldım çıktım yürüdüm bu kule buldum tırmandım shotgun painkiller falan buldum o kulede takılcam artık ama anlamadığım bişi tam olarak inventory nasıl işliyor çözemedim yerde bişiler var falan çanta var basıorm bnm gear çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 backpack varsa solda çıkan durumsal menüden open x backpack komutuyla açıyosun. aynı şekil yerdeki itemlar için yakınında olmak yetmiyo sadece crosshairi yaklaştırınca sembol değişiyosa gear komutu ya da g ye basmak işe yarıyo. sürünürken biraz zor oluyo denk getirmek. inventory çok kabız ama cidden, yerde benimkinden büyük backpack vardı alayım dedim aldı ama benim backpack ve içindekiler kayboldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 akşam grup olarak girelim artık kesin kimler gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 biz girdik d247 deyiz o servera gelin, 3rd person görünüşe nasıl geçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 numpad enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben hazırım bu aksam için varsa oynayan damlarım. steam : catlikethiief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bu arada oyunun tüm mapi bu, birden fazla kişi birbirini bulmaya calışırken işe yarıyor en azından ilk doğduğunda yerini söylüyor ordan hesap etmeye çalışıyorsun falan. gwindon'la bulamadık gerçi 1 saattir falan birbirmizi fsldgokas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 BEYLER Kamenka'nın tam üstündeki Deer Hut'ın içindeyim gelin. BUL BENİ. harita sol altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Oyunla ilgili muhabbetler cekici geldi. Hic alakasi olmayan biri nereden kaca alir gibisinden ufak bi bilgilendirme yapabilcek varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dünkü indirimi kaçırdın, alınmaz şimdi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi steam'de %20 indirimle 24 dolar olması lazım şu an. bu arada komavovo tarafındayız da silahsızız şu an hatta ben muhtemelen ölecem bandaj bulamazsam. 3 kişiyiz mağduruz, araçlı biri varsa gelsin alsın foıdjfpkdsğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sadece yüklemeye üşendiğimden almıyorum, arma2 gmgde var orj ama şimdi bi sürü iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şunu alsak yeterli mi? http://store.steampowered.com/sub/4639/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet o lazım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar