Oski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://i52.tinypic.com/2edmagk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 UPDATE GELSİN LAN ARTIK! .bne rocket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 update gelmesin abi sınırsız mermi ftw sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 tertemiz aktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 fakir versiyon mu oynuyorsunuz siz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ama gururlu versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Anelor said: update gelmesin abi sınırsız mermi ftw sdfgf abi update fixleri gördün de mi söyledin bunu bilmiyorum ama geliyor ona da fix sdf abi siz yaşamadınız bu glitchi o yüzden sorun yok. kaç para vermiştik lan bu oyuna. o kadar para verip oynayamamak?? fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 biz orjinal oynuyoruz ya 2 kişi takılıyorduk düzenli olarak, SpiderS_DangeR'da katıldı dün aramıza 3 kişi akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Sattım seni ammo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 evet abi direkt onu düşündüm ben de bunu okur okumaz. egemen öyle adam değil, yapmaz dedim. airstrip basıp komando olarak çıkacağız dedim, gün gelir ateş altında kalırım bu adam kurtarır dedim, düştüğümüz duruma bak. böyle hayatın, zombilerin de kattillerin de allah cezasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hatırlıyor musun bir zamanlar balta bulmuştuk.. sonra o baltayla 1 dk geçmeden kafama çakmıştın. o zamandan anlamalıydım amacını.. update gelince intikamımı alacağım. BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY GÜÇLENDİRİR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Update'den sonra tekrar kavuşucaz ammo merak etme fds Abi oyuna girince battleye versiyon bilmemne attempting to update diyor, sonra update attempt failed diyip kickliyor. Nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://www.battleye.com/download.html burdan manual update yapın. ExpansionBattlEye klasorundeki degisicek main folderdaki degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 aynen yaptık düzeldi sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kim nerde oynuyor 8 mermili tufek buldum bu nasıl dunya dıyerekten sonuncuyu kafama sıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 durduk yerde vurdular yine tek oynamak cok zor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bu oyun neyin nesi yaw özet geçebilecek olan var mı? Amacımız nedir? O kadar gameplay izledim boş dağ taş tırmanan 2 saat çalı içinde yatan tiplerden başka birşeye denk gelemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 valla hocam 2 gündür başındayım haftasonu mu aldı şerefsiz :) oyun spawn pointleri koruyan zombiler, survivorlar ve banditlerin olduğu bir haritada hayatta kalmaya çalışıyorsun tabi çok zor emek istiyor harita çok büyük bu arada.oyun open world demek yanlış olmaz.ilk amaç hayatta kalmak ama oyun l4d gibi değil çok zor. donanımsız başladığından ilk başlarda bulduğun loot spawn pointleri, deer huntlar mesela buraları 2dk da bir lootlar için bakmalısın şahsen ben öyle yapıyorum. lootlar generate bir şekilde düşüyor. boş kola kutusuda olabilirak ak47 felanda düşebiliyor. etraftaki banditler (survivarları öldürmüş olup humanityden bi haber arkadaşlar) seni gördüğü yerde öldürmeye çalışıyor.survivorlar (yani normal player) başka playerları öldürdükçe bandit durumuna düşüyor (5 kişi olması lazım öldürmen gereken survivor sayısı)susuzluk yemek ihtiyacı vucud ısısı kanamada hayatta kalman için dikkat etmen gereken faktorler. Birde oyunun mekaniğinde ses ve görünür olmak gibi seni farketmeleri saglayan (zombilere daha çok) etmenlerde var.Birde mmo gibi düşünebilirsin üsütündeki itemlar ölmedikçe duruyor başka serverlarada girsende. şimdilik betada glitchler olsada oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Peki bir nirvanası var mı oyunun ulaşılabilen yoksa habire kaçmak üzerine mi kurulu ya da üç kağıtçı olup bandit olma üzerine mi kurulu? Hani belli bir süreden sonra sürekli rutin olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Oyun rutine dönecektir elbet. Amaç en iyi donanıma sahip olmak grup olarak önemli noktaları basıp temizlemek gibi şeyler. Farklı bir tecrübe yaşatıyor oyun. Oyunun nirvanası 2 loot alıp sağ kalmak diyebiliriz :) Nirvanaya ulaşabileceğin bir durum yok.hersey tek headshot a bakıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 nirvana noktası var gibi ya. bi helikopterin, ghili suitin, extremely rare sniperin ,nvg ,full toolbeltin fln olunca oyunda yapabilecegin sey zombi yada player avlamak kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Heryer zombi kaynıyor, başıboş sahipsiz açıkta bişey yok gibi. İlk baltayı veya sopayı nerden bulacaz yahu toptan tüfekten vazgeçtim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sole bişi var ne kadar yardımcı olur bilmem. Bende bi bok bulamiyorum. http://dayzdb.com/map#4.031.124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Grimnax said: nirvana noktası var gibi ya. bi helikopterin, ghili suitin, extremely rare sniperin ,nvg ,full toolbeltin fln olunca oyunda yapabilecegin sey zombi yada player avlamak kalıyor onları nasıl buluyoruz hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Oyunu sanki steam üzerinde görmüştüm ama bulamıyorum nerde satılır bu meret Arma2 alıp mod mu yükleniyor? Ok buldum Arma pack almak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar