Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bf3 te ben direk prem almıştım sanırım, 80-90 verdiydik yine bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Xaenin said: Abi sana kötü bir haberimiz var. AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 premium istiyorsan 86+80=166 lira vereceksin en az. originden fln alacaksan 250TL ye kadar çıkar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 o zaman originden alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben aldım ilk bakışta bf3 gibi gelsede sanki hava koşulları daha gerçekçi bu sefer ya, hele o dalgalı ada mı mapin adını bilmiyorum epey başarılı yağmur vs şimşekler. Birde adam vurma bu sefer daha gerçekçi gibi bilemedim. Ama yine 1 saat oynadıgım zaman başım ağrıyor, alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 playsotre anında key yolluyo mu yoksa sikko kutusunun gelmesini mi bekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 20 dk a yolladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 5 dk içinde geldi, kendi downloaderı bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iso olarak dl ettiriyo yani? good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Xaenin said: Abi sana kötü bir haberimiz var. (tu) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Playstoreda yoktur diye gittim Rusçudan aldım 100 liraya ya. :( Bi daha playstore a bakmadan bişey almıcam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 playstore kutu falan gönderiyor mu ? göndermiyor diye biliyorum ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 dijital satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 betadan dahada optimize ettilerse alsam mı ya? 40 fps ile oynuyodum betada en son mediumda falan. ama gaza getirilmem lazım. çünkü aynı oyuna 100 tl veresim yok hiç. biraz övsenize oyunu bf3'e göre falan çok canım sıkılıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bf3 baya baya, öyle övülcek bir yanı yok valla millet bırakmadan alırsan beraber oynarız tabii o güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 almiym hiç o zaman ya 350 saat oynamışım bf3. aynısıysa hiç gerek yok gerçekten şu dayz standalone tarihi belli olacak gibi bu hafta içinde heran çıkarabilirlermiş. bi hafta bekliym çıkmazsa alayım ama övün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kotu haber aciga kavustu mu? :D battlefield 4'e para veriyosun premium'a ayri para veriyosun, premium oyun degil sadece hizmet. edit: ovme/yerme konusuna gelince ben anlamiyorum insanlar niye memnun degil ama bence 1 ay icinde crash ve hit register sorunlari fixlenince 10/10 would bang again bir oyun olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bence release bf3 releasene göre çok başarılı, hani ben direk low medium beklerken ultrada 15-20 fps highda 30-40 fps aldım bf3 zamanı topladıgım makine ile, zaten burdan bf3den bir farkı olmadıgınıda çıkarabiliosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben deyziyi bekliym bu hafta çıkmazsa alırım bf4 belki o zaman. bir gun geek olarak sırf ABAKAN için alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bf3 de 10 numara oyundu abi zaten, bf4 de 10 numara oyun. fark yok yani pek, ikisi de kendi genresinde şahane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 an-94 var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paketi teslim edemediler abi teslimatta baya bir süre teslim edilmedi. 3 gün kargoda kalmış, teslim etmemişler. teslim alacak kişi köye gitti pzt'sine kaldı ya inanılmaz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ne çektin be kemikıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bingildak said: bf3 de 10 numara oyundu abi zaten, bf4 de 10 numara oyun. fark yok yani pek, ikisi de kendi genresinde şahane oyun. bf3'ü aslında seviyordum ama her patch sonrası dili değiştirme cebelleşmesinden baymıştım bir süre sonra, birde oyun paso patchlendiği için gayet kastırmaya başlamıştı. bunu ingilizce aldım artık arada girer oynarım. helikopter mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Chemical said: Paketi teslim edemediler abi teslimatta baya bir süre teslim edilmedi. 3 gün kargoda kalmış, teslim etmemişler. teslim alacak kişi köye gitti pzt'sine kaldı ya inanılmaz bişey. dava et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar