Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aldım ilk bakışta bf3 gibi gelsede sanki hava koşulları daha gerçekçi bu sefer ya, hele o dalgalı ada mı mapin adını bilmiyorum epey başarılı yağmur vs şimşekler.

Birde adam vurma bu sefer daha gerçekçi gibi bilemedim. Ama yine 1 saat oynadıgım zaman başım ağrıyor, alışamadım
Mesaj tarihi:
betadan dahada optimize ettilerse alsam mı ya?

40 fps ile oynuyodum betada en son mediumda falan. ama gaza getirilmem lazım. çünkü aynı oyuna 100 tl veresim yok hiç. biraz övsenize oyunu bf3'e göre falan çok canım sıkılıyo çünkü
Mesaj tarihi:
almiym hiç o zaman ya 350 saat oynamışım bf3. aynısıysa hiç gerek yok gerçekten

şu dayz standalone tarihi belli olacak gibi bu hafta içinde heran çıkarabilirlermiş. bi hafta bekliym çıkmazsa alayım ama övün biraz
Mesaj tarihi:
kotu haber aciga kavustu mu? :D

battlefield 4'e para veriyosun
premium'a ayri para veriyosun, premium oyun degil sadece hizmet.

edit: ovme/yerme konusuna gelince ben anlamiyorum insanlar niye memnun degil ama bence 1 ay icinde crash ve hit register sorunlari fixlenince 10/10 would bang again bir oyun olacak :D
Mesaj tarihi:
bence release bf3 releasene göre çok başarılı, hani ben direk low medium beklerken ultrada 15-20 fps highda 30-40 fps aldım bf3 zamanı topladıgım makine ile, zaten burdan bf3den bir farkı olmadıgınıda çıkarabiliosn.
Mesaj tarihi:
Paketi teslim edemediler abi
teslimatta baya bir süre teslim edilmedi. 3 gün kargoda kalmış, teslim etmemişler.
teslim alacak kişi köye gitti
pzt'sine kaldı
ya inanılmaz bişey.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bf3 de 10 numara oyundu abi zaten, bf4 de 10 numara oyun.

fark yok yani pek, ikisi de kendi genresinde şahane oyun.

bf3'ü aslında seviyordum ama her patch sonrası dili değiştirme cebelleşmesinden baymıştım bir süre sonra, birde oyun paso patchlendiği için gayet kastırmaya başlamıştı.

bunu ingilizce aldım artık arada girer oynarım. helikopter mmh
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Paketi teslim edemediler abi
teslimatta baya bir süre teslim edilmedi. 3 gün kargoda kalmış, teslim etmemişler.
teslim alacak kişi köye gitti
pzt'sine kaldı
ya inanılmaz bişey.

dava et
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...