Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi hiç sanmıyorum ben bu oyunu alacagımı ya. Aynı abi, direkt aynısı yani. alıcaksın beraber oynicaz çok bariz bir şekilde. saçma sapan konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Of peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi yani helikopterle beni sağa sola atıcaksın ben ramboluk yapıcam beyzi alıcam sen o sırada yukardan ölüm kusacan sonra inip beni alıcan. bu artık rutinimiz. ben eminim bunu normal hayatta bile yapabiliriz. dfhksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 gleoddyn said: ya Sercan yine darkfall'da yaptığın gibi yapacaksan bi uzaklaş lan. hem almayacağım diyip hem de konudan çıkmamak nasıl bir kafadır lan?!? Ayrıca sen gelme ulan ayı! SEN KISA PANTOLONLA GEZERKEN BEN BF OYNUYODUM GENÇ EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vingthor said: abi yani helikopterle beni sağa sola atıcaksın ben ramboluk yapıcam beyzi alıcam sen o sırada yukardan ölüm kusacan sonra inip beni alıcan. bu artık rutinimiz. ben eminim bunu normal hayatta bile yapabiliriz. dfhksd Hay allah kahretsin yine gaza geldim. Çok zayıfım. http://i.imgur.com/UePgeah.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Şu alpha invite'ı gelse de baksam küçük değişiklikler nasıl diye. Yanli onlarca küçük şey var E3 Multiplayer videosunda fark ettiğim. BF3'ün olması gereken hali yani gelen oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kötü finansal açıdan toplr toplamaz ilk olarak bunu alıyorum. helikoptere yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sistem gereksinimi falan açıklandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 S-H said: sistem gereksinimi falan açıklandı mı ? ballz of steel with a heart of fire DIN DIN DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 öyleyse medic ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hava kuvvetleri dediler geldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Siz de mi havacısınız lan. ehahaeafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bf3ü almadım 4e gömecem liraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 lan aldım yine. lanet olsun sana battlefield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Vingthor said: abi yani helikopterle beni sağa sola atıcaksın ben ramboluk yapıcam beyzi alıcam sen o sırada yukardan ölüm kusacan sonra inip beni alıcan. bu artık rutinimiz. ben eminim bunu normal hayatta bile yapabiliriz. dfhksd şunu da bi kere yapabileydik bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 almayın bunu ya dalgamı geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 şimdi bf3, bf2, bc2, bf vietnam, 1942'de çıkmış haritalara her birinde bir diğerinde para verdiğimiz halde tekrar para vercez di mi mesela strike at karkand, bf2 de para verdik oynadık, bf3 de para verdik oynadık, bf4'de de falan böle gitcek wake island, 1942'de para verdik, bf2 de para verdik, battlefield 3 de para verdik, 4 de de para vercez falan sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 @xnwocidee abi biz hep ble oynadikk ik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yalan atma yazamamışsın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Chemical said: şimdi bf3, bf2, bc2, bf vietnam, 1942'de çıkmış haritalara her birinde bir diğerinde para verdiğimiz halde tekrar para vercez di mi mesela strike at karkand, bf2 de para verdik oynadık, bf3 de para verdik oynadık, bf4'de de falan böle gitcek wake island, 1942'de para verdik, bf2 de para verdik, battlefield 3 de para verdik, 4 de de para vercez falan sdfd Baştan yapıyorlar haritaları, yeni kaplamalar, binalar felan. İstemiyorsan vermezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bunu da mı alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Tabi canım. DLC'ler, premiumlar, weapon packler. Sürekli el atıcak EA banka hesabına. gönlünüz ferah olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 daha BF3ün dlclerine millet doymadan BF4ü çakıyorlar, Callof kafasına büründüler iyice BF1943 olsaydı kesin alırdım ama şimdi aynı etin yahnisini almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 "birileri battlefield 4 şöyle olmuş, böyle olmuş, orada gelip hala bf3 vanilla yapacaklar şudur budur vesaire. ne yaparsanız yapın, biz kararı verdik, verdiğimiz gibi Battlefield'i her sene alacaksiniz '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 almam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar