Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telnedim said:

kime göre neye göre? sen "mike mike" alacaksan herkes de "mike mike" alacak diye bi kaide mi var?

Cunku release date yaklastikca icinden gelen sesin tonu degisecek. Boyle daha da heyecanlanacaksin, yeni silahlar yeni siniflar yeni haritalar...

Ama lutfen ekimden once cikmasin ): ben de deli dolu gireyim yeni makineyle.
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

pati gazı. oyun çıkmadan önce herkes birleşir yapıcaz derler. oyun çıkar 1-2 hafta sonra millet bayar öyle kalır.

Baymaktan ziyade DOTA 2 herkesin vaktini çalıyor.
Mesaj tarihi:
Esh said:

telnedim said:

kime göre neye göre? sen "mike mike" alacaksan herkes de "mike mike" alacak diye bi kaide mi var?

Cunku release date yaklastikca icinden gelen sesin tonu degisecek. Boyle daha da heyecanlanacaksin, yeni silahlar yeni siniflar yeni haritalar...

valla bana o olmayacak söyleyeyim :) çok cazip bişey sunmadıkları sürece çok da fifi. Bi tek commander modu ilgimi çekiyor onun da zaten bf2'de 2142'de suyunu çıkarana kadar tadına vardım. Mesela BF2 için commander modu müthiş bişeydi çünkü eşi benzeri yoktu HASKTR OLM OYUNU TEPEDEN GÖRÜYO 1 KİŞİ EMİR FALAN VERİYO OHA ÇOK İYİ LAN diyoduk. Bi bf2'deki cazibesi yok şu anda.
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

pati gazı. oyun çıkmadan önce herkes birleşir yapıcaz derler. oyun çıkar 1-2 hafta sonra millet bayar öyle kalır.

1 squad net çıkarırız panpa. daha ne olsun :)
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Esh said:

telnedim said:

valla bana o olmayacak söyleyeyim :) çok cazip bişey sunmadıkları sürece çok da fifi. Bi tek commander modu ilgimi çekiyor onun da zaten bf2'de 2142'de suyunu çıkarana kadar tadına vardım. Mesela BF2 için commander modu müthiş bişeydi çünkü eşi benzeri yoktu HASKTR OLM OYUNU TEPEDEN GÖRÜYO 1 KİŞİ EMİR FALAN VERİYO OHA ÇOK İYİ LAN diyoduk. Bi bf2'deki cazibesi yok şu anda.

ALACAKSIN PASTÖR
Mesaj tarihi:
bf3 premium alanlara bir ara closed beta invite verilmeyecek miydi? onu oynarım, beğenirsem çıktığında alırım size katılırım işte

kafanın niye karıştığını anlamadım
Mesaj tarihi:
Left 4 Dead 2 steam'den silinecek sen hala PC alacaksın yahu...

Xeno'nun uçağına ihtiyaç var. Havada tek başına kalamam! TAKIM OLMAMIZ LAZIM. (Man of Steel OST arkada çalıyor).
Mesaj tarihi:
Esh said:

Geliyo bes kardes...

Abi sadece görsel update ve miniskül yani. Gerçekten yüzlerce lira mı vericez şimdi? Makineleri upgradele, ek paket al, küçük ek paket al, premium al, yani iyice boku çıktı bu EA oyunlarının.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...