Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 telnedim said: kime göre neye göre? sen "mike mike" alacaksan herkes de "mike mike" alacak diye bi kaide mi var? Cunku release date yaklastikca icinden gelen sesin tonu degisecek. Boyle daha da heyecanlanacaksin, yeni silahlar yeni siniflar yeni haritalar... Ama lutfen ekimden once cikmasin ): ben de deli dolu gireyim yeni makineyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 pati gazı. oyun çıkmadan önce herkes birleşir yapıcaz derler. oyun çıkar 1-2 hafta sonra millet bayar öyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bir aya kadar kütür kütür oynuyodum hala. bf4 için direkt prem beklicem. preorder falan kasmam heralde. ya da kaede dediği gibi ayrı hesaba vanilla çakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lord_gorthaur said: pati gazı. oyun çıkmadan önce herkes birleşir yapıcaz derler. oyun çıkar 1-2 hafta sonra millet bayar öyle kalır. Baymaktan ziyade DOTA 2 herkesin vaktini çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: telnedim said: kime göre neye göre? sen "mike mike" alacaksan herkes de "mike mike" alacak diye bi kaide mi var? Cunku release date yaklastikca icinden gelen sesin tonu degisecek. Boyle daha da heyecanlanacaksin, yeni silahlar yeni siniflar yeni haritalar... Ama lutfen ekimden once cikmasin ): ben de deli dolu gireyim yeni makineyle. valla bana o olmayacak söyleyeyim :) çok cazip bişey sunmadıkları sürece çok da fifi. Bi tek commander modu ilgimi çekiyor onun da zaten bf2'de 2142'de suyunu çıkarana kadar tadına vardım. Mesela BF2 için commander modu müthiş bişeydi çünkü eşi benzeri yoktu HASKTR OLM OYUNU TEPEDEN GÖRÜYO 1 KİŞİ EMİR FALAN VERİYO OHA ÇOK İYİ LAN diyoduk. Bi bf2'deki cazibesi yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lord_gorthaur said: pati gazı. oyun çıkmadan önce herkes birleşir yapıcaz derler. oyun çıkar 1-2 hafta sonra millet bayar öyle kalır. 1 squad net çıkarırız panpa. daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Xenocide said: Esh said: telnedim said: kime göre neye göre? sen "mike mike" alacaksan herkes de "mike mike" alacak diye bi kaide mi var? Cunku release date yaklastikca icinden gelen sesin tonu degisecek. Boyle daha da heyecanlanacaksin, yeni silahlar yeni siniflar yeni haritalar... Ama lutfen ekimden once cikmasin ): ben de deli dolu gireyim yeni makineyle. valla bana o olmayacak söyleyeyim :) çok cazip bişey sunmadıkları sürece çok da fifi. Bi tek commander modu ilgimi çekiyor onun da zaten bf2'de 2142'de suyunu çıkarana kadar tadına vardım. Mesela BF2 için commander modu müthiş bişeydi çünkü eşi benzeri yoktu HASKTR OLM OYUNU TEPEDEN GÖRÜYO 1 KİŞİ EMİR FALAN VERİYO OHA ÇOK İYİ LAN diyoduk. Bi bf2'deki cazibesi yok şu anda. ALACAKSIN PASTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bir kişilik de bana yer açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yoo dostum yoo. gökten biyerden 100 lira düşmediği sürece yoo. mesela Sequo reyiz atarsa 100 gayme, alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya Sercan yine darkfall'da yaptığın gibi yapacaksan bi uzaklaş lan. hem almayacağım diyip hem de konudan çıkmamak nasıl bir kafadır lan?!? Ayrıca sen gelme ulan ayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 beta sararsa ben de alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sararsa mi? Alirim belki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bf3 premium alanlara bir ara closed beta invite verilmeyecek miydi? onu oynarım, beğenirsem çıktığında alırım size katılırım işte kafanın niye karıştığını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 LathspeLL said: İlk çıktığında baya eğlenmiştik çünkü toplu oynamıştık, sonra olmadı aynı kadro. Bunda da başlangıçta benzer kadro olur. Olmazsa almaya değmez zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi beni biliyorsunuz, Day 1, ordayım direk. Helikopter'imin içinde sizi bekliyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Iste fps ci ruhu bu ! Hepiniz alacaksiniz abi ilk gun, yok oyle ucuzlarsa alirim geyigi yapmak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yukarıda xeno ortada lath olmayınca biz piyadeler kendimizi güvende hissetmiyoruz ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben de para bulursam yeni pc ve bağlantımla akacağım. coşacağız gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Left 4 Dead 2 steam'den silinecek sen hala PC alacaksın yahu... Xeno'nun uçağına ihtiyaç var. Havada tek başına kalamam! TAKIM OLMAMIZ LAZIM. (Man of Steel OST arkada çalıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://i.imgur.com/TCOMGdT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi hiç sanmıyorum ben bu oyunu alacagımı ya. Aynı abi, direkt aynısı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Geliyo bes kardes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Liberalin kurbagasi da anlamsiz bir huzun olusturdu icimde. Cok mu kotu makinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Geliyo bes kardes... Abi sadece görsel update ve miniskül yani. Gerçekten yüzlerce lira mı vericez şimdi? Makineleri upgradele, ek paket al, küçük ek paket al, premium al, yani iyice boku çıktı bu EA oyunlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar