mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 1fikrimgeldi.blogspot.com Zaman buldukça yaptığım,ahşap çalışmalarımı paylaştığım ve hali hazırda sürüsüne bereket yapılmayı bekleyen projelerimi paylaşacağım bir blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yuh daha pahalı yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bize gelişi zaten 30 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Abi satılıyor zaten koyduğum günden beri,uğraşısı zor ve kalın ağaç ile çalışıyorum.ortalama 15mm-20mm pahalı ağaçlar.Dükkanlarada satıyorum etrafta tanıdık olanlara.Fiyatta bir problem olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 adnan bey? diyesim geldi. hep aynı stil olmasını eleştirecektim ki boyamak amaçlı olduğunu gördüm. aslında 3d yapsan daha eğlenceli olmaz mı çocuklar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Evet boyamaya uygun olsun diye herhangi renklendirme veya parlatma malzemesi kullanmıyorum.İlla istenirse sağlığa zararı olmayan bir su bazlı vernik ile vernikleyip gönderiyorum. 3boyutlu olarak kalın ağaç ile yapabileceğim kalıplarım yok ama ince ağaçtan var,fakat okul öncesi eğitim için biraz karmaşık olacağını düşünüyorum şuanda bekletiyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 supermis, sen mi yapiyosun, el yapimi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 çok hoş gözüküyor, eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Teşekkür ederim.El yapımı evet hepsi.Çok daha fazla projelerim var fekat zaman kısıtlı olduğundan yavaş yavaş çıkıyor ortaya.Ama çok zevk alarak yaptığım bir uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şu minik ejder baya iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Eline sağlık musticim. Bu sefer daha iyi olmuş proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 eline saglik. fotograflari çekerken arkaplanı daha sade tutmayı deneyebilirsin. noktalar ve cizgiler ürüne odaklanmayı engelliyor (en azından bende öyle oluyor). cocuklar icin yaptigin dusunuldugunde, arkaplanı canlı renklerden ve gradyan kullanarak oluşturabilirsin. internette ufak bir araştırma ile güzel sonuclar bulabilirsin. keywords; product photography tips, lighting, craft, handmade örnekler: http://www.handmadeology.com/creating-a-white-background-inside-a-cardboard-box/ http://www.modahaus.com/product-photography-tips-for-crafters-and-jewelry-artisans-part-1/ http://www.smashandpeas.com/7-product-photography-tips/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 fotoğraflar konusunda ne deseniz haklısınız.Acemilik+acelecilik ve zamansızlık biraz sebep oldu bu şekilde çıkmalarına. Aslında lightbox kullanıyorum resim çekimlerinde zaten o linklerdekine benzer yaptım evde,öncedende gümüşlerin çekiyordum vs. Ama bunlarda yapamadım,bir sonraki çalışmalarda daha güzel olacak inşallah. Anahtarlık projelerimde var,eminim sizlerde beğenip satın almak isteyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Gayet güzel olmuş eline sağlık vede tebrik ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 6 yaşındaki çocuk yutar bu parçaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Akşamları işden 21.00-21.30 gibi çıktıktan sonra 1 saat kadar,birde haftada bir gün iznimde vakit kaldığı kadar uğraşabiliyorum sadece. Kesdiğim şekile göre değişiyor süre,parça sayısının miktarına göre ayrıntısına göre vs.ortalama 30-60 dakikada zımparasıydı şuyuydu buyuydu derken çıkıyor ortaya. Bu ürünlere konsantre olsam sipariş yoğunluğuna göre günde 10-20 arası ortaya çıkartabileceğimi düşünüyorum reeldeki dükkanımızı bırakıp çalışmadığımı düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 makineler neler? ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Kaba zımpara için tank zımpara kesim için kıl testere makinası çeşitli oyma delme kesme vs işler için kaba kesimler için ve bir sürü ıvır zıvır alet daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 makina ne? excaliburmu var. bende uğraşıyorum kıl testere ile ama 1 seneye yakındır elimi süremedim desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Excalibura geçicem inşallah,çok titreşim ve ses yapıyor ve hızıma yetişemiyor artık şuanki kullandığım,aslında bulabilsem dewalt alıcamda Türkiye'de satışı yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar