Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahşap çalışmalarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi satılıyor zaten koyduğum günden beri,uğraşısı zor ve kalın ağaç ile çalışıyorum.ortalama 15mm-20mm pahalı ağaçlar.Dükkanlarada satıyorum etrafta tanıdık olanlara.Fiyatta bir problem olmadı daha
Mesaj tarihi:
adnan bey? diyesim geldi.

hep aynı stil olmasını eleştirecektim ki boyamak amaçlı olduğunu gördüm. aslında 3d yapsan daha eğlenceli olmaz mı çocuklar için?
Mesaj tarihi:
Evet boyamaya uygun olsun diye herhangi renklendirme veya parlatma malzemesi kullanmıyorum.İlla istenirse sağlığa zararı olmayan bir su bazlı vernik ile vernikleyip gönderiyorum.
3boyutlu olarak kalın ağaç ile yapabileceğim kalıplarım yok ama ince ağaçtan var,fakat okul öncesi eğitim için biraz karmaşık olacağını düşünüyorum şuanda bekletiyorum onları
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim.El yapımı evet hepsi.Çok daha fazla projelerim var fekat zaman kısıtlı olduğundan yavaş yavaş çıkıyor ortaya.Ama çok zevk alarak yaptığım bir uğraş.
Mesaj tarihi:
eline saglik.

fotograflari çekerken arkaplanı daha sade tutmayı deneyebilirsin. noktalar ve cizgiler ürüne odaklanmayı engelliyor (en azından bende öyle oluyor). cocuklar icin yaptigin dusunuldugunde, arkaplanı canlı renklerden ve gradyan kullanarak oluşturabilirsin.

internette ufak bir araştırma ile güzel sonuclar bulabilirsin.

keywords; product photography tips, lighting, craft, handmade

örnekler:
http://www.handmadeology.com/creating-a-white-background-inside-a-cardboard-box/

http://www.modahaus.com/product-photography-tips-for-crafters-and-jewelry-artisans-part-1/

http://www.smashandpeas.com/7-product-photography-tips/
Mesaj tarihi:
fotoğraflar konusunda ne deseniz haklısınız.Acemilik+acelecilik ve zamansızlık biraz sebep oldu bu şekilde çıkmalarına.
Aslında lightbox kullanıyorum resim çekimlerinde zaten o linklerdekine benzer yaptım evde,öncedende gümüşlerin çekiyordum vs.
Ama bunlarda yapamadım,bir sonraki çalışmalarda daha güzel olacak inşallah.
Anahtarlık projelerimde var,eminim sizlerde beğenip satın almak isteyeceksiniz.
Mesaj tarihi:
Akşamları işden 21.00-21.30 gibi çıktıktan sonra 1 saat kadar,birde haftada bir gün iznimde vakit kaldığı kadar uğraşabiliyorum sadece.
Kesdiğim şekile göre değişiyor süre,parça sayısının miktarına göre ayrıntısına göre vs.ortalama 30-60 dakikada zımparasıydı şuyuydu buyuydu derken çıkıyor ortaya.
Bu ürünlere konsantre olsam sipariş yoğunluğuna göre günde 10-20 arası ortaya çıkartabileceğimi düşünüyorum reeldeki dükkanımızı bırakıp çalışmadığımı düşünürsek.
Mesaj tarihi:

Kaba zımpara için tank zımpara

kesim için kıl testere makinası

çeşitli oyma delme kesme vs işler için

kaba kesimler için

ve bir sürü ıvır zıvır alet daha

Mesaj tarihi:
Excalibura geçicem inşallah,çok titreşim ve ses yapıyor ve hızıma yetişemiyor artık şuanki kullandığım,aslında bulabilsem dewalt alıcamda Türkiye'de satışı yok sanırım.
  • Yeni Oluştur...