Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazanda Oruç durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

ulan sanki sadece oruç tutanların ağzı kokuyor .sadece ramazanda mı otobüse biniyorsunuz nedir.kesin şunu yazanlar da sigara içiyodur ha içmeyen bi adamın yanına gelince nası kokuyorsunuz hiç haberiniz var mı? otobüs yolculuklarımın %90 ında koku var, alıyorum ben ,demekki millet 12 ay oruç tutuyor ne dindar adamlar yahu. ha ayrıca her yemekten sonra diş fırçalayan zaten de sahurda da fırçalar sanki 70 milyona mesaj veriyor paticik forumlarından kaç kişiyiz la burda

camiler leş gibi ayak kokuyor ama opera salonları kokmuyor hacı
Mesaj tarihi:
Sen hiç şişman bi amcanın ya da teyzenin yanına oturmamışsın agalit. Oralarda ses güzel dağılsın diye sıcak oluyor ve terliyorlar

Buradan çıkarımda şişmanlar gelmesin hiç bi yere evde otursunlar dimi?
Mesaj tarihi:
bir de cesme onunde işaret parmagı ile ayak parmaklarının arasını ovalayan dedeler,ıslak coraplarını cesmenin yanına seriyor,tüm gücüyle sümkürüp,uzayan sümügünü parmagında kıvrak bir hareketle topladıktan sonra yere carpanlar cirkin bir görüntü olusturuyor
Mesaj tarihi:
Ulan kokuyor işte oruç tutanların çoğunun ağzı. Boş boş konuşmanın ne anlamı var? Efendi gibi oruç tutanlar dişlerini fırçalasın yazmışız gider yapmaya çalışıyorsun. Ne dinmiş birader, cidden insanın canını sıkıyorsun.

Yok patide şuymuş yok sigara böyleymiş. İlerleyin azıcık ya.
Mesaj tarihi:
hayır birisi gelip altına "salarım üstünüze" yazması lazım ama nerde lol
ayrıca ne dinsizlikmiş birader adamın canını sıkıyosun bak . oruç tutmayanların da ağzı kokuyor ne var yani diyene amma öfke ya pii bi nefes al ya tamam hacı dinlol ,islam fuck yeah,gerçek din bu değil tmm mı rahat mısın
Mesaj tarihi:
Abi genelleme yapmaya ne kadar bayiliyorsunuz. Ramazan da agzi kokanlar var, ramazan olmadan da agzi kokanlar var. İki türlü de ağzı kokmayanlar var. Camii meselesi de öyle ben de rastladim bi kaç kere çok kötü ayak kokusuna ama bu bütün camiler öyle kokuyormus gibi konuşmak niye, onu çözemiyorum.
Mesaj tarihi:
Kişisel bişi için niye bu kadar kastınız ki iki taraf olarak kendinizi en birinciyim ağzım kokmuyor benim mesela. Ayağımda kokmuyor hiç. AKILLI OLUN EVİNİZİN ÖNÜNDEN ALDIRMAYIM HEPİNİZİ
  • Yeni Oluştur...