nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Osuran_boğa said: ulan sanki sadece oruç tutanların ağzı kokuyor .sadece ramazanda mı otobüse biniyorsunuz nedir.kesin şunu yazanlar da sigara içiyodur ha içmeyen bi adamın yanına gelince nası kokuyorsunuz hiç haberiniz var mı? otobüs yolculuklarımın %90 ında koku var, alıyorum ben ,demekki millet 12 ay oruç tutuyor ne dindar adamlar yahu. ha ayrıca her yemekten sonra diş fırçalayan zaten de sahurda da fırçalar sanki 70 milyona mesaj veriyor paticik forumlarından kaç kişiyiz la burda camiler leş gibi ayak kokuyor ama opera salonları kokmuyor hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 süper gözlem hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 gözlem degil kokudan giremiyorum üzüntü aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sen hiç şişman bi amcanın ya da teyzenin yanına oturmamışsın agalit. Oralarda ses güzel dağılsın diye sıcak oluyor ve terliyorlar Buradan çıkarımda şişmanlar gelmesin hiç bi yere evde otursunlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 tıkaç tak burnuna ya o kadar üzüldüğüne deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bir de cesme onunde işaret parmagı ile ayak parmaklarının arasını ovalayan dedeler,ıslak coraplarını cesmenin yanına seriyor,tüm gücüyle sümkürüp,uzayan sümügünü parmagında kıvrak bir hareketle topladıktan sonra yere carpanlar cirkin bir görüntü olusturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 O yüzden çooook çok sıkıntı olmadıysa evde alıyorum abdestimi öyle gidiyorum camiiye gidiyorsam. Sümküren insanlar çok tiksindiriyor beni ihtiyaç bile olsa :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Milletin ağız kokusu yüzünden tıkaç mı takıcaz la.Onlara ağızlık takalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 senin yaptıgın da faşistlik be kardeşim,hani ben rahatsız oluyorum da,sen rahatsız olmakla kalmayıp yeni bir cozum getiriyorsun olaya,işte toplum bölücülügü bu noktada başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 müslümanların operaya gitmediğini iddaa eden adama takılmadın da burun tıkacına mı takıldın . ağızlık iyi fikir hem mikrop da yayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ulan kokuyor işte oruç tutanların çoğunun ağzı. Boş boş konuşmanın ne anlamı var? Efendi gibi oruç tutanlar dişlerini fırçalasın yazmışız gider yapmaya çalışıyorsun. Ne dinmiş birader, cidden insanın canını sıkıyorsun. Yok patide şuymuş yok sigara böyleymiş. İlerleyin azıcık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Osuran_boğa said: müslümanların operaya gitmediğini iddaa eden adama takılmadın da burun tıkacına mı takıldın . ağızlık iyi fikir hem mikrop da yayılmaz operanın kurucusu zaten şeyh nasuh edebali hacı,estafur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Müslümanlar operaya gitmiyor tabi yasak işte örnek müslüman ülkelerde.Türkiyede de yasaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hayır birisi gelip altına "salarım üstünüze" yazması lazım ama nerde lol ayrıca ne dinsizlikmiş birader adamın canını sıkıyosun bak . oruç tutmayanların da ağzı kokuyor ne var yani diyene amma öfke ya pii bi nefes al ya tamam hacı dinlol ,islam fuck yeah,gerçek din bu değil tmm mı rahat mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sen bi hoh yapsan salmış gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Abi genelleme yapmaya ne kadar bayiliyorsunuz. Ramazan da agzi kokanlar var, ramazan olmadan da agzi kokanlar var. İki türlü de ağzı kokmayanlar var. Camii meselesi de öyle ben de rastladim bi kaç kere çok kötü ayak kokusuna ama bu bütün camiler öyle kokuyormus gibi konuşmak niye, onu çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuya kilit gelmeden mesajım bulunsun. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ahaasdadhdsa kişisel saldırı süpersin ya cidden ateistler daha zeki işte kanıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Biraz güldün ama doğruyu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Kişisel bişi için niye bu kadar kastınız ki iki taraf olarak kendinizi en birinciyim ağzım kokmuyor benim mesela. Ayağımda kokmuyor hiç. AKILLI OLUN EVİNİZİN ÖNÜNDEN ALDIRMAYIM HEPİNİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 altıma işedim ne diyorsun ben zaten osurmalı taşaklara tekme atmalı espirilere de bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 mesajı da işerken mi editledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 susun da hurma yiyin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hurma çok güzel birşey lan nutella-muz gibi ama daha mümin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar