cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Sonunda izne çıktım ve saat 13 gibi Çeşme'ye vardık. Yanıyor burası ama tatil güzel. Navigasyon cihazı konusunda 1-2 arkadaş bir şeyler yazdılar,sağolsunlar, gelirken bir arkadaşımın yeni aldığı GARMIN marka bir nav. cihazı kullandım ve çok beğendim.Tamam,ben teknolojinin gerisinde kalmışım da, kardeşim bu alet bir arabada olduktan sonra çocukluğumdaki KIT geldi aklıma. Her navigasyon cihazlı araba adeta bir KIT. Tatil izlenimlerimi paylaşacağım buradan sizlerle. Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 selamlar, dayı bizi boşver tatilin tadını çıkar.. en son bitince bi ayar çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gezdim tozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tamam taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hafta sonu sıcaklık çok fenaymış diyorlar denizden çıkma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şu an odada yatıyoruz:) dışarısı inanımlmaz sıcak,yanıyor resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Musluğu kapat çetin abi ekiekieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gerçekten çok şanslısınız, yaşım 22 dört senedir adam akıllı tatile çıkamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bende 3 ama denodan 1 yaş küçüğüm. GENÇ PATİLER RAHATSIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 -Deno- said: gerçekten çok şanslısınız, yaşım 22 dört senedir adam akıllı tatile çıkamadım. ya gençler,bu da bizim eşim ve kızımla 4 senedir ilk adam gibi tatilimiz. geçen sene 4 günlüğüne gökçeadaya gitmiştik ama o tatilden çok eziyet olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ramazanda ucuzluyormuş aslında gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 valla ben mecburen ramazandan hemen önceki hafta yani ölene kadar mokoko haftasında geldim. ancak dediğin gibi ramazanda dini bütün türkiye halkı(türk halkı out)buraları boş bırakıyor,çok uygun fiyatlara tatil yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi tatildeyken neden mesaj atiyosun buraya birak butun elektronik esyalarini kislik evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 :) ya geçen hafta yoğunluktan zaten hiçbir şeye giremedim. bu hafta tatilde iş ile ilgili takip edeceğim işler var. fırsat bu fırsat diyerek paticik'e mesaj atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 iyi tatiller (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yıllarca izmir'de kaldıktan sonra çeşme tatil yeri gibi gözükmüyor bana pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şu çeşme'ye de bir gidemedim anasını satayım. en son staj yapmak için 1 aylığına taşınacaktım, alacağım maaş ile kalma & yaşam masrafım arasında 9 kat falan fark olduğu için yapamadım. gelicem çeşme, seni de bulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yarın cafe pi'deyim ceto, gelirsen haber et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 toggie geliyorummmmm. belke beni cesmeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sen gelme ya. gotcu musun nesin, bilemedim seni sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 git öl artık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 vadaa said: iyi tatiller (tu) eyvallah kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 toggie said: yarın cafe pi'deyim ceto, gelirsen haber et :) nerede o, ben altın yunus'tayım. eşim ve kızımdan bir ara ayrılıp gelirim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Soimyr said: git öl artık plx bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar