Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme'deyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda izne çıktım ve saat 13 gibi Çeşme'ye vardık. Yanıyor burası ama tatil güzel. Navigasyon cihazı konusunda 1-2 arkadaş bir şeyler yazdılar,sağolsunlar, gelirken bir arkadaşımın yeni aldığı GARMIN marka bir nav. cihazı kullandım ve çok beğendim.Tamam,ben teknolojinin gerisinde kalmışım da, kardeşim bu alet bir arabada olduktan sonra çocukluğumdaki KIT geldi aklıma. Her navigasyon cihazlı araba adeta bir KIT.
Tatil izlenimlerimi paylaşacağım buradan sizlerle. Selamlar.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

gerçekten çok şanslısınız, yaşım 22 dört senedir adam akıllı tatile çıkamadım.

ya gençler,bu da bizim eşim ve kızımla 4 senedir ilk adam gibi tatilimiz. geçen sene 4 günlüğüne gökçeadaya gitmiştik ama o tatilden çok eziyet olmuştu.
Mesaj tarihi:
valla ben mecburen ramazandan hemen önceki hafta yani ölene kadar mokoko haftasında geldim. ancak dediğin gibi ramazanda dini bütün türkiye halkı(türk halkı out)buraları boş bırakıyor,çok uygun fiyatlara tatil yapılabilir.
Mesaj tarihi:
:) ya geçen hafta yoğunluktan zaten hiçbir şeye giremedim. bu hafta tatilde iş ile ilgili takip edeceğim işler var. fırsat bu fırsat diyerek paticik'e mesaj atıyorum.
Mesaj tarihi:
şu çeşme'ye de bir gidemedim anasını satayım. en son staj yapmak için 1 aylığına taşınacaktım, alacağım maaş ile kalma & yaşam masrafım arasında 9 kat falan fark olduğu için yapamadım.

gelicem çeşme, seni de bulucam.
  • Yeni Oluştur...