Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 demin biri aradı - selllaaamın aleyküm ben diyanet işleri onaylı kurumdan arıyorum - merhaba - x kişiylemi görüşüyorum - hayır ben oğluyum - telefonunu verirmisiniz x in? - sizi tanıyor mu? - yok tanımıyor - o zaman veremem - size ulaştığımız gibi ona da ulaşırız kapattı sonra. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Cebinde ne vardı ki hac falan varsa cebinde onu aramışlardır ne var ne yok bunun cebinde bakalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 numarasi gizli herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: ben diyanet işleri onaylı kurumdan what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Teodor said: demin biri aradı - selllaaamın aleyküm ben diyanet işleri onaylı kurumdan arıyorum - merhaba - x kişiylemi görüşüyorum - hayır ben oğluyum - telefonunu verirmisiniz x in? - sizi tanıyor mu? - yok tanımıyor - o zaman veremem - size ulaştığımız gibi ona da ulaşırız kapattı sonra. bu ne lan? http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41590_120817637967654_7087_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yok numarası gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Selam. Oğlunuz dinden çıkmıştır. D.İ.B dikkat mesaj gelmesin ailenin cebine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fake olduğunu düşünüyorum an itibari ile çünkü çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dude what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mani said: Selam. Oğlunuz dinden çıkmıştır. D.İ.B dikkat mesaj gelmesin ailenin cebine. Oğlunuz yoldan çıkmıştır İbne olmuştur, demelerinden iyidir asdsadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hergün arıyorlar şuraya gelin beleş tatil var, o var bu var diye ama diyanet en üst noktası oldu. şimdi bakındım bunlar kitapeviymiş "diyanet işleri onaylı" ve kitap satıyorlarmış şerrrrefsiz ttnet benim numaramı reklam için satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oglunuz hamiledir D.I.B. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Babanı aradılar demek ki. Şimdi o düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 LAN dini de mi özelleştirmişler yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Teodor said: şimdi bakındım bunlar kitapeviymiş "diyanet işleri onaylı" ve kitap satıyorlarmış şerrrrefsiz ttnet benim numaramı reklam için satmış. Bizim pederi de arıyorlar arada, Kuran veya dini kitap satmaya çalışıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mithat said: Cebinde ne vardı ki hac falan varsa cebinde onu aramışlardır ne var ne yok bunun cebinde bakalım diye. Domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben telefonda isim çıkmayan çağrıyı açmıyorum abi. manyak mıyım lan ona buna laf anlatıcam yok şu tarifeniz böyle yok bir yıl daha uzatır mısınız. sana ne lan dangalak. benim aklım çalışmıyor mu. böyle kapı önüne çıkıp bağıran turist çeken satıcılar gibi laflarını sokup sokup duruyorsun kulağıma. mesaj atsın abi. kapınız çalsa kimo demeden açıyor musunuz. kapı çaldığında hemen açıp salak salak satıcı mı dinleyeceksiniz hep? tanımadığınız numarayı açmayın. önemliyse döner zaten. slm bn şu kafedki kız, sdce tnşmk istemiştm diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben en çok sözleşme bitimine 1 hafta kala ne kadar telekomünikasyon firması, internet firması varsa aranmaktan sıkıldım. Niye veriyorlar, kim veriyor bu bilgileri anlamıyorum. Arkadaşım bi siki de paylaşmayın orayla burayla be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yüzlerine kapayın laf dinlemek istemiyorsanız ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bu günde beni arayıp 30 yıldır cumaya gitmiyorsun dediler, mahçup oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yanlislik oldu herhalde. sordum bizim cocuklar aramamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 aslında şu cipiyes sistemiyle atayis ailelere oğlunuz cumaya gitmiştir gibi bir bilgilendirme sistem kursak tutar mı ki. ben sadece su içmeye gitmiştim diye inkar edenlere de basarız detayı "bu kadar süre su mu içtin ha!!" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Viktor said: oglunuz hamiledir D.I.B. AHAAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 başlığı okuyunca diyanet işleri yolunu kesip ceplerini karıştırdı filan sandım arkadaşım cep telefonu yazmak çok mu zor alalhalalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar