Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyanet İşleri cebimi aradı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin biri aradı

- selllaaamın aleyküm ben diyanet işleri onaylı kurumdan arıyorum
- merhaba
- x kişiylemi görüşüyorum
- hayır ben oğluyum
- telefonunu verirmisiniz x in?
- sizi tanıyor mu?
- yok tanımıyor
- o zaman veremem
- size ulaştığımız gibi ona da ulaşırız

kapattı sonra.

bu ne lan?
Mesaj tarihi:
Teodor said:

demin biri aradı

- selllaaamın aleyküm ben diyanet işleri onaylı kurumdan arıyorum
- merhaba
- x kişiylemi görüşüyorum
- hayır ben oğluyum
- telefonunu verirmisiniz x in?
- sizi tanıyor mu?
- yok tanımıyor
- o zaman veremem
- size ulaştığımız gibi ona da ulaşırız

kapattı sonra.

bu ne lan?

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41590_120817637967654_7087_n.jpg
Mesaj tarihi:
hergün arıyorlar şuraya gelin beleş tatil var, o var bu var diye ama diyanet en üst noktası oldu.

şimdi bakındım bunlar kitapeviymiş "diyanet işleri onaylı" ve kitap satıyorlarmış şerrrrefsiz ttnet benim numaramı reklam için satmış.
Mesaj tarihi:
Teodor said:

şimdi bakındım bunlar kitapeviymiş "diyanet işleri onaylı" ve kitap satıyorlarmış şerrrrefsiz ttnet benim numaramı reklam için satmış.

Bizim pederi de arıyorlar arada, Kuran veya dini kitap satmaya çalışıyorlar işte
Mesaj tarihi:
ben telefonda isim çıkmayan çağrıyı açmıyorum abi. manyak mıyım lan ona buna laf anlatıcam yok şu tarifeniz böyle yok bir yıl daha uzatır mısınız.

sana ne lan dangalak.

benim aklım çalışmıyor mu. böyle kapı önüne çıkıp bağıran turist çeken satıcılar gibi laflarını sokup sokup duruyorsun kulağıma.

mesaj atsın abi. kapınız çalsa kimo demeden açıyor musunuz. kapı çaldığında hemen açıp salak salak satıcı mı dinleyeceksiniz hep? tanımadığınız numarayı açmayın.

önemliyse döner zaten. slm bn şu kafedki kız, sdce tnşmk istemiştm diyerek.
Mesaj tarihi:
ben en çok sözleşme bitimine 1 hafta kala ne kadar telekomünikasyon firması, internet firması varsa aranmaktan sıkıldım. Niye veriyorlar, kim veriyor bu bilgileri anlamıyorum. Arkadaşım bi siki de paylaşmayın orayla burayla be.
Mesaj tarihi:
aslında şu cipiyes sistemiyle atayis ailelere oğlunuz cumaya gitmiştir gibi bir bilgilendirme sistem kursak tutar mı ki.

ben sadece su içmeye gitmiştim diye inkar edenlere de basarız detayı "bu kadar süre su mu içtin ha!!" diyerek.
  • Yeni Oluştur...