fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bodrum’daki Pina Yarımadası 6 yıl önce ağaçlarla kaplı bir cennetti. 2008’de cennetin ortası oyuldu, ağaçlar katledilerek deniz dolduruldu. Şimdi ise o cennette bir otel, kanlı bir hançer gibi saplanmış böğrüne Doğa’nın. http://rebeze.net/haber/cevre/1452/birisi-utanmali-da-kim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 vatan haini misin ? ekonomi iyiye gidiyor işte,o otel orda kaç tane insana ekmek kapısı oluyor biliyor musun ? hep eleştiri hep eleştiri devlete,bu devlet başımızda olmasaydı ya napardık ? bunu düşünen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ne yapsa yaranamıyor adamlar ne güzel tesisler kazandırıyorlar ülkemize işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 turizm dediğin bacasız fabrika napcaktı orda boş mu bırakcaktı arsayı bi sürü adam ekmek yicek orda 3 tane koala 5 tane sincap agağta gezincek diye binlerce türk yiğidi aç mı kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oraya o oteli dikeni ona o izni vereni ordan ceplerini dolduranların gelmişini geçmişini geleceğini ......... 7 sülaleleri sefil olur inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sığ sığ yorum yazmayın yok cennetmiş de yok deniz doldurulmuş da. ülkenin yüzbinlerce hektarlık alanı doğal sit arkeolojik sit hem de bu alanlar hiçbir rasyonel veriye dayanmadan koruma bölgesi ilan ediliyor. bomboş duruyor mis gibi alanlar. sonra yatırım yok, yatırımcı türkiyeye gelmiyo. niye gelsin imar izni için inşaata harcayacağı paraya yakın para harcıyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 diğer yorumlara sığ diyerek yaptığın yorum bu yani. oy anam oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 2b arazileri satılacak işte ne güzel ekonomi düzelicek,durdugu yerde toprak taş para getirmiyort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 imamizer said: diğer yorumlara sığ diyerek yaptığın yorum bu yani. oy anam oy. düzgün bir açıklama yap, tartışalım güzelce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sincapa tavsana tapulu alan mı burası gerekiyosa butun denizi doldurup otel yapcan arkadas vergi mi veriyo tospağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bak o cennet lafına bende takıldım şimdi bu dünyada cennet mi olurmuş cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi gecen hafta bodrum'a giderken gordum insaatı. hayatımda gordugum en cirkin goruntulerden biri olabilir. rezil etmisler resmen. izin verenin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 patatespresi said: imamizer said: diğer yorumlara sığ diyerek yaptığın yorum bu yani. oy anam oy. düzgün bir açıklama yap, tartışalım güzelce? boşver tartışmayalım. rasyonel veriye dayanmadan sağı solu sit ilan ediyorlar dediğin anda tartışarak bi yere varma ihtimalini ortadan kaldırdın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yanlış bişey demedim ki gerçek bu. aksini düşünüyosan fikrin yoktur bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bi dakka lan ben trolluyodum cidden iyi oldu diyen mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 valla ben de kim troll kim ciddi anlamadım lan. ama senin trolledigin cok belliydi yani. nutella da trollemis. patates ciddi sanırım. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: Şimdi ise o cennette bir otel, kanlı bir hançer gibi saplanmış böğrüne Doğa’nın. Şöyle tanımlarla haber yapan adamdansa çokuluslu evil kapitalist şirket daha sempatik geliyor bana. Daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben trolluyordum. tabiki iyi olmuş. mis gibi otel işte, turist falan. sincapların ağaç kemirdiği yerde artık slav ırkının en seçmece dilberlerinin memeleri var. olaya bir de bu açıdan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 çok dar pencereden yorum yapıyosunuz. zaten medyanın da haberi yorumlayarak sunması sebebiyle direkt 1-0 haklı başlıyosunuz kendinize göre. ha konu hakkında çok bilginiz yoksa, yorum yapmayın bence. yoksa gazetede çıkan "xxxxx ya otel dikiyorlar!!" manşetlerine "allah belalarını versin" hepsinin demek so ortaokul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 aslında bi camii daha iyi olurmuş oraya da neyse mescit vardır o otelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 turizm = otel OKS. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2224732_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Yatırımı savunuyorum fakat Orman Kanunu imar mevzuatının çok çok üzerinde. Ona rağmen izin verilmiş olması tamamen hukuki dayanaktan yoksun. çünkü Orman kanununa göre omrna arazilerinin kiralanması sadece kamu yararı güden yatırımlar için mümkün. o da RES, ENH, EİH falan gibi tesisler. Ama yine de yatırım yatırımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 adamlar ormanın yarısını kesip koç üniversitesini yaparken nerdeydiniz HA NERDEYDİNİZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 BonePART said: turizm dediğin bacasız fabrika napcaktı orda boş mu bırakcaktı arsayı bi sürü adam ekmek yicek orda 3 tane koala 5 tane sincap agağta gezincek diye binlerce türk yiğidi aç mı kalsın unsuccessful troll is unsuccesfull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 senden unsuccessful olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar