Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birisi Utanmalı Da Kim?


fenn

Öne çıkan mesajlar

Bodrum’daki Pina Yarımadası 6 yıl önce ağaçlarla kaplı bir cennetti. 2008’de cennetin ortası oyuldu, ağaçlar katledilerek deniz dolduruldu. Şimdi ise o cennette bir otel, kanlı bir hançer gibi saplanmış böğrüne Doğa’nın.

http://rebeze.net/haber/cevre/1452/birisi-utanmali-da-kim/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sığ sığ yorum yazmayın yok cennetmiş de yok deniz doldurulmuş da.

ülkenin yüzbinlerce hektarlık alanı doğal sit arkeolojik sit hem de bu alanlar hiçbir rasyonel veriye dayanmadan koruma bölgesi ilan ediliyor.

bomboş duruyor mis gibi alanlar. sonra yatırım yok, yatırımcı türkiyeye gelmiyo. niye gelsin imar izni için inşaata harcayacağı paraya yakın para harcıyo insanlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patatespresi said:

imamizer said:

diğer yorumlara sığ diyerek yaptığın yorum bu yani.
oy anam oy.


düzgün bir açıklama yap, tartışalım güzelce?


boşver tartışmayalım. rasyonel veriye dayanmadan sağı solu sit ilan ediyorlar dediğin anda tartışarak bi yere varma ihtimalini ortadan kaldırdın zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok dar pencereden yorum yapıyosunuz. zaten medyanın da haberi yorumlayarak sunması sebebiyle direkt 1-0 haklı başlıyosunuz kendinize göre.

ha konu hakkında çok bilginiz yoksa, yorum yapmayın bence. yoksa gazetede çıkan "xxxxx ya otel dikiyorlar!!" manşetlerine "allah belalarını versin" hepsinin demek so ortaokul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yatırımı savunuyorum fakat Orman Kanunu imar mevzuatının çok çok üzerinde. Ona rağmen izin verilmiş olması tamamen hukuki dayanaktan yoksun.

çünkü Orman kanununa göre omrna arazilerinin kiralanması sadece kamu yararı güden yatırımlar için mümkün. o da RES, ENH, EİH falan gibi tesisler.

Ama yine de yatırım yatırımdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...