Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birisi Utanmalı Da Kim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bodrum’daki Pina Yarımadası 6 yıl önce ağaçlarla kaplı bir cennetti. 2008’de cennetin ortası oyuldu, ağaçlar katledilerek deniz dolduruldu. Şimdi ise o cennette bir otel, kanlı bir hançer gibi saplanmış böğrüne Doğa’nın.

http://rebeze.net/haber/cevre/1452/birisi-utanmali-da-kim/
Mesaj tarihi:
vatan haini misin ? ekonomi iyiye gidiyor işte,o otel orda kaç tane insana ekmek kapısı oluyor biliyor musun ? hep eleştiri hep eleştiri devlete,bu devlet başımızda olmasaydı ya napardık ? bunu düşünen var mı ?
Mesaj tarihi:
turizm dediğin bacasız fabrika
napcaktı orda boş mu bırakcaktı arsayı
bi sürü adam ekmek yicek orda
3 tane koala 5 tane sincap agağta gezincek diye binlerce türk yiğidi aç mı kalsın
Mesaj tarihi:
sığ sığ yorum yazmayın yok cennetmiş de yok deniz doldurulmuş da.

ülkenin yüzbinlerce hektarlık alanı doğal sit arkeolojik sit hem de bu alanlar hiçbir rasyonel veriye dayanmadan koruma bölgesi ilan ediliyor.

bomboş duruyor mis gibi alanlar. sonra yatırım yok, yatırımcı türkiyeye gelmiyo. niye gelsin imar izni için inşaata harcayacağı paraya yakın para harcıyo insanlar.
Mesaj tarihi:
patatespresi said:

imamizer said:

diğer yorumlara sığ diyerek yaptığın yorum bu yani.
oy anam oy.

düzgün bir açıklama yap, tartışalım güzelce?

boşver tartışmayalım. rasyonel veriye dayanmadan sağı solu sit ilan ediyorlar dediğin anda tartışarak bi yere varma ihtimalini ortadan kaldırdın zaten.
Mesaj tarihi:
said:
Şimdi ise o cennette bir otel, kanlı bir hançer gibi saplanmış böğrüne Doğa’nın.

Şöyle tanımlarla haber yapan adamdansa çokuluslu evil kapitalist şirket daha sempatik geliyor bana. Daha samimi.
Mesaj tarihi:
ben trolluyordum.
tabiki iyi olmuş. mis gibi otel işte, turist falan. sincapların ağaç kemirdiği yerde artık slav ırkının en seçmece dilberlerinin memeleri var. olaya bir de bu açıdan bakın.
Mesaj tarihi:
çok dar pencereden yorum yapıyosunuz. zaten medyanın da haberi yorumlayarak sunması sebebiyle direkt 1-0 haklı başlıyosunuz kendinize göre.

ha konu hakkında çok bilginiz yoksa, yorum yapmayın bence. yoksa gazetede çıkan "xxxxx ya otel dikiyorlar!!" manşetlerine "allah belalarını versin" hepsinin demek so ortaokul.
Mesaj tarihi:
Yatırımı savunuyorum fakat Orman Kanunu imar mevzuatının çok çok üzerinde. Ona rağmen izin verilmiş olması tamamen hukuki dayanaktan yoksun.

çünkü Orman kanununa göre omrna arazilerinin kiralanması sadece kamu yararı güden yatırımlar için mümkün. o da RES, ENH, EİH falan gibi tesisler.

Ama yine de yatırım yatırımdır.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

turizm dediğin bacasız fabrika
napcaktı orda boş mu bırakcaktı arsayı
bi sürü adam ekmek yicek orda
3 tane koala 5 tane sincap agağta gezincek diye binlerce türk yiğidi aç mı kalsın

unsuccessful troll is unsuccesfull
  • Yeni Oluştur...