Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahce ve Avrupa

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

Bunun bircok sebebi var
aklima gelenleri siraliim
Takim evet kaliteli adamlardan kurulu olabilir ama takim degil. Cogu adam yerinde oynamior. Ornek PVH ve Nobre gibi adamlarin varsa kanat adamlarin adam olacak orta yapmayi bilecek. Bakınız tuncay orta yapmior danalar gibi kosup ortadan girior o zaman alex bu takimda ise yaparamaz. Ha burda suc tuncayda mi alex te mi daumda tabi. Tuncaydan kanat adami yapmaya calisior. serkan avrupada oynayamaz sirf kosuyor die dun yapilan top kayiplarinin %70 bu oyuncuya aitti. Umit sol back oynayacaksa nie fabiano alindi bu takimin umitten baska o gorevi yapacak adami yok mu? Sag back e onder nie alindi serkan oynayacaksa eger serkan sag back oynayacaksa nie orta sahada pres yapip kanatlara veya oyun kurucuya top dagitacak adam alinmadi.
Takımın defans kurgusu igrenc defansin gobeginde oynamasi gereken deniz onde oynuyor. Allah icin kanat ogranizyano gordunuz mu tuncay danalar gibi kosuyor kanat defanslarini da ortaya cekior zaten forvetlere top gelmior birde kanat lar da ortada toplaninca pvh ve nobreye 3 er adam tutuyor
Fenerde kanat ogranizasyonu tamamen sansa kalmis orta yapmayi bilmeyen umit ozatin ayagina top otutursa ve sansa aut a gitmesse orta olabilir ki dun oturmadi. Kanat adami olmadigi icin adam back ten kosturup ortya yapmaya calisior bu kanat adaminin isi.Servet kardesim sen kimsin ya alpay dan daha kazma sadece cusse var agir bir adam donemior. Dun attigi toplarin dandunlarin cogu rakibe gitti pozisyon oldu. Gelelim alex e. Alexten ne bekliorsunuz alamadim takimda alex e pas gelmior adam ne yapacak dun 4-5 pozisyonda dikkat ettim alex bos ama tuncay tuncay olacak ya adamlarin arasina dalior. Alex oyun kanatlardan tikandiginda ortadan varyasyonlar yapmak icin kullilmali ama adam pas alip veremior ki. Takım takım oyunu oynamior. Herkes kendine servet ben bir uzun pas atiim de adımdan soz etsınler. Tuncay ben pas aticagima 3-4 kisiyi gecip pas atiim die dusunuyor bu isler boyle olmaz pas yapan yok kimse aurelio ya yardim etmior adam parcalior kendini de nereye kadar.Kısaca takım boyle
Gelelim Dauma eh be kardesim bu takimi sen kurmadin mi? hadi yonetim sana sormadan 1-2 tane adam almis olsun ama fenerin bu sene ve gecen sene 10 taneden fazla transferi var. Bunlar bir isine yaramayacaksa nie aldin.
Takım hep ayni taktikle futbol oynuyor kardesime sorsan o bile bilior artik fenerin nasil oynadigini. Adam bir varyasyon degisikliligi yapar ne biliim yok tin....
Bakin lyon un antronorune bu arada adamı cok begenirim. Adam ilk yari takimi geride tuttu ha kontradan bulursam gol bonus olur dedi. Takimi geride tutunca fenerin sorunlarini fark etti 2. yari hepsini degerlendirdi. Rustunun kurtardıklari ve sansimiz olmasaydi mac 5-6 olurdu en azindan.
Birde dauma bakın.(ben lyonun antronorunu veya aykutu isterim )
Gelelim medyaya ve cikarcilara
Alisen i ben baskanken cok severdim ama adamin hala fenerde gozu var. Dun cikti aciklama yapior yok efendim takim iyi daum iyi ama baska iyi degil
Ulan baskan ne yapsin ne imis efendim baskanin futboldan anlamasi lazimmis. Yahu guldurmeyin insani Real in Valencianin Lyonun Chelsea nin Barcelonanin Arsenalin Manchesterin baskanlari futboldan mi anlior. Sonra esas bomba geldi ali senden Efendim takımı motive etme antronorun isi bazen de antronoru motive etmek baskanin isiymis bak sen nasil yane? adam hem futboldan anlayacak hemde motivasyondan cakacak o zaman antronore ne gerek kaldi gider bir kondisyoner alirsin halledersin isi. Kulup yonetiorsun kardesim yonetim ve baskan yonetici olacak capulcu degil kafasina raki bardaki koyucagin adamlardan yonetici olmaz. Fener onun zamaninda 7 puan almistir ama nasil grup sonuncusu olan rapid i kendi evinde yendi manchester da baldan bir gol buldu. Alisen fener baskanligina oynamak istedigi icin paso aziz yildirima laf atior.
Medyanin diger birimleri paso atip tutuyor yok fener soyle fener boyle fener aslinda gecen seneden daha kotu en azindan kosuyordu. Ama surekli sisiriyorlar
Birinin cikari var birsey yazior digerinin baska bir cikari var tersini yazior

Fenerin adam gibi oyuna mudahale eden bir antronore, yerinde transferlere ve yaninda olan bir medyaya ve tecrubeye ihtiyaci var.
Sosyal ağlarda paylaş

guzel yazmissin.
sezon baslamadan da solemistim, daum a gore bisi yok, artik Fenerbahce icin. zamaninda ziya dogan in da dedigi gibi turkiye liginde 3 buyukleri sampion yapmak icin dahi olmaya gerek yok. futbolcularda cok buyuk derecede kotu degil bir kac tanesi disinda ama baslarindaki insan yanlis. keske simdi bi basin toplantisi yapilsa da daumun gorevinden ayrildigi haberi gelse.
ama mactan once Nihat Ozdemir i(as baskan) izledim NTV de..
ona sorular sorular ve onun cevaplari;
-herhangi bir basarisiz sonucta, istifalar, ise son vermeler gibi bir durum olabilir mi?
cvp : hayir kesinlikle sonuc ne olursa olsun bu olmuacak, gecmis donemlerde bunlari yaptik, ayni hatalari yapmayiz(keske o zaman yapmasaydin da simdi yapman gerekior.)
-sol kanata giggs gibi bir oyuncu lazim, bunun gibi bir transfer yapmayi dusunuor musunuz?
cvp : sol kanadimiz su an kusursuz, hatta yedekleri bile cok guzel, aslinda bizim sol kanadimizda umit ozat var o giggsten cok daha iyi bir oyuncu.(daha fazla izleyesim gelmedi bu cvptan sonra)
bu gibi yoneticilerin su an radikal kararlar almasini hic beklemiorum..[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin bu 20 forvetle oynama sevdası türkiyede tutuyo ama avrupaya gelince neler olduğunu dün bi kez daha çok güzel gördük. maçtan sonra le guen i dinlediniz mi ne diyo bu fener orta sahası olmadan nasıl oynuyo çözemedim diyo.
Fenerin kadroya tek tek bakınca müthiş ama bu sistemle olmuyo işte kardeşim. bence türkiyeye gelmiş en büyük iki oyuncudan biri hagi biri alex. böyle admın varsa taktiğini onun üzerine kurarsın. Adama pad atan yok öle melül melül bakıyo kenardan. Bu adamın bu yaşında 200+ golü var , ortega gibi de değil meziyetlerini nasıl gösterdiğini biliyoruz.
siz hiç orta yapmayan kanat olumu yaw. tuncaya başka bi yer bulmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi sonuna kadar katılıyorum başımızda iyi bir teknik adam ve tecrübe olmadıktan sonra bu takımdan bir bo. olmaz ama bakalım yine de tutuyoruz bu takımı ne biliyim seviyorum işte[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

evet gercekten haklisiniz , bu haliyle fener edirneden oteye gidemeyecektir. servetin wiltordu tuttugu tutabilecegi nerde gorulmus kardesim ?
gidip man utd macina 1 senelik oynamayan ve formsuz fatihi sag kanada koyup sag kanadi delik deşik ettirmek nerde görülmüş ?
karşındaki adamlar ankaraspordan muarrem ali ve mehmet degil
rooney wiltord govou DAUM UYAN![signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

biz avrupaya gidince dehşet para kazanıyoruz sizse transfer yapmaya çalışıp olmayan paranızı harcıyosunuz hangisi daha mantıklı sence ?

biz en azından avrupada başarısız olsakta ekonomik olarak büyüyoruz sizse transfer yapıp hem ekonomide hemde sportif anlamda batıyosunuz. bence fener-avrupa daha alakalı.

biletimi yollicagin adresi özeldenmi pm liyim ?[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

Söyledim ve Tekrar söylüyorum...
Fb En kötü oynayan takımlardan biri.
Ama neden bu kadar iyi gözüküyor.

Türkiye Liginde fenerin üzerine gidicek tek bir takım yok.Gs Bjk ye beraberlik için çıktıysamfb nin karşısına gol yememk için çıkar herhalde.
Bjk zaten gidicek gücü yok.
Ts ise ziya doğan da korkar.

Çünkü Fb nin ofansif yönü çok kuvvetli biliyorlarkiFB ye yüklenirlerse çok gol yiyeceklerini.
Ya bir takım 6-7 0 yenilmeye göze alıp Fb nin üzerine gidicek yada mağlup olmaya mahkum olucak.

İşte iki ofansif oynayan takım.
Manchester ve Lyon
Biri 6-2 biri 3-1
Prag ın oyun aynlayışı bu takımlar gibi deil yok pragdanda puan alamazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 20 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
biz avrupaya gidince dehşet para kazanıyoruz sizse transfer yapmaya çalışıp olmayan paranızı harcıyosunuz hangisi daha mantıklı sence ?

biz en azından avrupada başarısız olsakta ekonomik olarak büyüyoruz sizse transfer yapıp hem ekonomide hemde sportif anlamda batıyosunuz. bence fener-avrupa daha alakalı.

biletimi yollicagin adresi özeldenmi pm liyim ?

soruyu arka tarafından anlamışın, ama zaten fenerlisin ya :D[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 20 Ekim 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
efenim tecrübe gerektirir bu avrupa. fbde de avrupa görmüş oyuncu hakkaten az. avrupa görmüş bir daum var, o da unutmuş heralde. e be daumcan, önlibero çıkartılıp sağ açık alınır mı oyuna ? nobrecan sağ açık mı başlatılır ?

yani ne biliyim ligde bi denesene 3-2-3-2 oynatmayı takımı. bak bakalım serkan ve aurelio önlibero oynarsa takım nasıl oluyomuş, bi dene ya. dimi yani.

ama sene sonuna kadar daumla gidilmeli, sene ortasında t.d. değiştirilmemeli.

ha yine de her zaman her yerde en büyük fener !

evet bende böyle düşünüyorum!
hatta FENER DUNYAYI YENER demı
Sosyal ağlarda paylaş

Fener parayı forvete değil artık defansa harcasın bol gollü fener maçları izlemek güzel oluyor ama yiyen hep fener olunca adamın Gs lı bile olsa sinirleri bozuluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 20 Ekim 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olayı gs olayina getirmek istemiyorum ama gs 4 sene gitti sampiyonlar ligine noldu? 4. senede bisi yapabildiler bizi takim daha yeni bazi seylerler zamanla olur fb daha yolun basinda ama herkes fb den mucize istedi ama olmadi yoksa gs de gitti turkiyenin en ii takimi denilen kadro ile onca seyircisinin onunde chelsea den 5 yedi hagisi emre si hakan sukur uyle ama gitti sora uefa sampiyonu oldu...

olay beklenti olayi her fb li fb den mucize istedi ama bole maclar da tecrube+sans gerekiyor..gs bi macta gol yediignde bile gs bu maci alir dedigim oluyodu aliyoduda nedeni cok basit cunku tecrubelilerdi..fb de eksik olan tecrubedir..sans olayida tecruben olunca oluyo..yoksa biri gidecek orta sahadan vuracakta birinin kafasina capacakta gol olucak bunlar sans tan cok bal lılıktır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 20 Ekim 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
said:
quamor, 20 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki:

biletimi yollicagin adresi özeldenmi pm liyim ?

soruyu arka tarafından anlamışın, ama zaten fenerlisin ya :D

işine gelmemiş, bıraksana soruyu kıçımdan anlamışmışım peee bayada bi anladım ha sen hangisi alakasız demişsin ben fener-avrupa alakalı demişim pardon öyle demicektim canaydın-transfer alakasız diim bari[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

bak hala konuşuyo bik bik. tamam sus yavrucum ya

"hangisi daha alakasız" diyorum sen ise "fener daha mantıklı çünkü para kazanıyoruz" diyosun. ahah. aferin şimdi artık anlamışındır soruyu anlamadığını. Otur yerine. SIFIR !![signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 21 Ekim 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LvL_Sabo Katılıyorum.
Ayrıyaten fenerbahce de ne ararsan var taraftar desen 55000 kisi masallah stat dolu,para desen aziz yıldırım diyorum adam mubarek kadıkoyu satın alacak yakında.
Fakat takıma geldigimizde sıfır ,bu arada duraklama devrine girdiniz haberiniz ola 2 hafta sonra besiktas macında gorusmek dilegiyle[signature][hline]To be or not to be
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin avrupada başarılı olacağını düşünenlerin sayısı sparta maçından sonra baya bi arttı. Hem fener uzun aradan sonra galibiyet almıştı hemde grubun lideri olmuştu fakat kimse o maçta fenerin ne kadar kötü oynadığının farkında olamadı. Resmen o maç bala g.te kazanıldı ve üzerine o kalkan g.tlerle manchesterdan fark yediler. Üzerine malüm lyon maçı. fener defans yapmayı öğrenmeden şampiyonlar liginde bi s.kim yiyemez. ister 55000 ister 100000 kişi gelsin maça bu durum değişmez. Defans yapmasını bilmeyen, orta sahası olmayan bi takımın başarı sağlaması söz konusu olmaz. Fener inşallah fransadan puan çıkarır da ülke puanına katkı sağlar uefa'ya fln kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim fenerbahce ve avrupa diye birsey yok
yani cubuklar varya fifada gosteriyo kim atak defans control speed falan

fener 10 uzerinden 4-5-6 cubuk
manchester 8-8-9 cubuk (milana 10cubuk dersek)

yani BARIZ olarak
fenerbahce suan iyi bir takim degil?

yani sanirim sampiyonlar liginde oynayan EN KOTU takim degildir
ama 2. yada 3. dur

yani kotusunuz

sebepleri coktur fenerbahce analisti degilim
tek bildigim sey top yapan bir takim degilsiniz
ve defansinizde inanilmaz aciklar var

neyse

sonuc avrupa takimlari >> fener[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...