synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Selamlar, Araç alınabilitesi var, kıyas rica ediyorum sizden, data sheet ötesinde. Arazi performansı, uzun vade dayanıklılıgı, servis masrafları vs. gibi. İkisi de 3.0 dizel olacak, sıfır. Coguklukla sehir icinde, ama arada karadeniz daglarina da cikacak, kaldirim cukur dinlemeden hunharca kullanima dayanabilecek, bunlar denginde baska bir alternatifiniz varsa onu da duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu biraz fikir sahibi yapabilir. http://www.youtube.com/watch?v=-wKfpPrRVIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 motor x5 acik ara dover kokpit ve oturma pozisyonu yine x5 dover arazide ikiside ortalama gerisi renk zevk video duki arazide arazi degil yani bi koy yolu gibi degil turkiyede ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 range rover derim uzun vade dayanıklılıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 range rover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 x5 i bi sevemedim ya ikisi arasından kesinlikle range rover fakat cayenne veya x6 neden düşünmüyorsunuz mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 konyada tarlada ekinini toplamıyorsan range rover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 rover (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 lambo nun jeepine bakın bi derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ama alabiliyosan hammer al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bütçe uygun ise her türlü RR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 karadeniz dağında land rover defender hepsini döver, biri satıyodu hatta patide, al gitsin, kalan paryla da adam gibi kompakt bi araba alın istanbulun göbeğinde range görücne küfür ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 2 araca gerek yok. cayenne ve x6 az daha ustunde bu limitlerin, şirket arabası seçimi zaten, o yuzden limite esneklik de yok, bu ust limit olacak. ok o zaman soyle soralim, x5in neyi rrden iyi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 x5 tam mangallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 range rover ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 range kullanmadım fakat kullananlar arazi performansını beğeniyor, X5 le bi kere karda kaldım, 10cm karda uçuruma gidiyordu alet, 4 çeker falan değil saçma sapan yapmışlar x5i, asr gibi devreye gidiyor 4x4 ve arkadan itişli olduğu için alet devreye girene kadar çoktan arkayı atıyor bi yerlere. Ben çıkamadım 10cm kardan yanımdan toros geçti öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bence kasma. bunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bu koltukta osuruk kanalı olan araç ya. çok konforlu cazır cazır osurursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Selam, Limitleri bilmiyorum ama görünüş olarak Discovery bana daha güzel geliyor. Diğerleri süslü fino gibiler. Hele X5 hiç göz okşayan hatlara sahip değil, scale uygulanmış oyuncak araba gibi garip hatlara sahip; kaba! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 koltuklara sarszılarak oturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 toyota fj cruiser diyeceğim ama dediğinin yarı fiyatına falan hani ama ben quicksand rengine hastayım. genel görüye göre de çirkin tabiionlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 paramecium said: Discovery (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ranger rover ezer diyen arkadaşlar sadece içine oturun kullanmanıza gerek bile yok sonra gidin x5 e binin herşey foto, kağıtta ki özellikler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 X5 de kullandim Range Rover da kullandim range rover daha rahat bir arac bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar