Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoksa Yoksa ?? Organik Bilgisayarlar mı ?


sharky

Öne çıkan mesajlar

Kaynak : fazlamesai

Florida Üniversitesinde çalışan bilimadamları, silikon ile canlı beyni entegre ederek, bu bene F22 Simülatörünü kullanmayı öğretmişler.. İnanılır gibi değil.

Mutlaka okunması, araştırılması gereken bir makale.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhteşem bir gelişme..

entegre devrelerle sülük dokularını birleştirdikleri günden beri bekliyorum, bu konuda hiçbir şey sürpriz gelmiyor bana.. :)

benim bu dünyadan zortlama vaktim gelmeden şu işi çözseler de benim vücudu sibernetik organizmaya çevirsek..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saatlerce başına oturup ellediğim,izlediğim bi şeyin canlı olması düşüncesi bana korkunç geliyor.





bu yüzden plastik olanları tercih ediyorum,ama şişiriken zorlanıyorum[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında baya önceden böyle araştırmalar vardı sanırsam,hatta solucanların sinir hücrelerini kullanarak cpu yapımı vs gibi bir şey görmüştüm discovery channelda.Bence güzel gelişmeler.Sonuçta bilgisayarın içindeki entegreleri çipleri vs yaptıkları maddelerin kaynakları sınırlı ama organik maddeler dünyada bol bol bulunuyor (teorik olarak sınırlı tabi de sonuçta organik birşeyi üretebiliyorsun tekrar :)). Bir de mesela kendi kendini yenileme özelliği olan organik maddelerden birşeyler yapsalar hiç bozulmayan(hardware olarak) bilgisayarlar üretilebilir :D.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu gelişme beni tırstırmadı desem yalan olur. bugün simülatörünü kullanan yarın neler yapar bilemiyorum. yakın bi zamanda bu canlılık kavramı yeniden tanımlanacak du bakalm.

said:
Catscratch, 29 Ekim 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
Ne güzel askerler ölmicek artık dimi.
evat artık sadece sivil halk ölecek negzel dimi :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabi bunu yapmaktaki ilk amac beyin hastaliklarinin incelenmesi
yani karaciger yapmak gibi iyi bi amaca yonelik

bu amac dogrultusunda f22 kullandirmalari neye isaret eder bilemiyorum tabi
"US Army"'e reklamla topladigi insanlar yetmeyince bu teknolojilere iyi para harcamaya baslar hatta baslamistir[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life?
A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
boşunamı elektronik muh ligi okuyorus burda ehe
feci gelişecek teknoloji daha durun neler olcak of of

artık uo oynadıgınız rakiba a.k. lamer yol al diince bişi ifade etmicek bi robotla uo oynuyo olcanız[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ghost in the Shell olayı gerçek oluyor..

Neyim ben ? İnsan mıyım ? Robot mu ??... brrr..

Bu gelişme beni hem heyecanlandırıyor, hem de korkutuyor açıkcası. Sonuçta beyin kullanıldığı sürece, o bilgisayarın duyguları da olacak.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol. gaza geldi adam :)

adamlar herhalde bunun farkındalar :) Yani bilgisayarların duygusu olacağının.. Eh buna göre yerlerde kullanırlar artık.Düşünsenize bilgisayarınızın size aşık falan olduğunu.. Boot etmiyor falan :P Şaka bir yana, sağlam bir depolama gerekiyor önce.. Hmm aslında beyin kullanılabilir.. Pııhh..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cindir o cin [şaka maka yavaş yavaş kendi sonlarınımı getiriyolar acaba?][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha!
çok ilginç, nası yapmışlar helal olsun.teker teker hücre koyup beyin inşa etmesine mi şaşırayım o beyine elektrik akımı vererek simulator kullanmak gibi bi iş yaptırmalarına mı..[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence burada olay "organik bilgisayar" değil tam olarak. Fare beyinlerini ızgaraya koyuyorlar, onlarda alttaki devrelere ulaşıp kontrol ediyor. Yani beyin yine beyin ama direk bağlantıları olmadan kendileri yaratıyor. İnsan beyninde de böyle zaten, her yeni bilgi ile yeni bağlantılar yaratılıyor.

Olumlu açıdan bakarsak bazı beyin hastalıkları (MS, Alzheimer, Parkinson vs..) bu sayede çözüme ulaşabilir.

Fantastik açıdan bakarsak (olumlu yada olumsuz olacağı tartışmalı) vücut (yada beyin?) nakli mümkün olabilir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...