sharky Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kaynak : fazlamesai Florida Üniversitesinde çalışan bilimadamları, silikon ile canlı beyni entegre ederek, bu bene F22 Simülatörünü kullanmayı öğretmişler.. İnanılır gibi değil. Mutlaka okunması, araştırılması gereken bir makale.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Qui Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Oha falan![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 muhteşem bir gelişme.. entegre devrelerle sülük dokularını birleştirdikleri günden beri bekliyorum, bu konuda hiçbir şey sürpriz gelmiyor bana.. :) benim bu dünyadan zortlama vaktim gelmeden şu işi çözseler de benim vücudu sibernetik organizmaya çevirsek..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Divin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 peki bu dokuları nasıl ve ne kadar süre canlı tutabilecekler?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 saatlerce başına oturup ellediğim,izlediğim bi şeyin canlı olması düşüncesi bana korkunç geliyor. bu yüzden plastik olanları tercih ediyorum,ama şişiriken zorlanıyorum[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Aslında baya önceden böyle araştırmalar vardı sanırsam,hatta solucanların sinir hücrelerini kullanarak cpu yapımı vs gibi bir şey görmüştüm discovery channelda.Bence güzel gelişmeler.Sonuçta bilgisayarın içindeki entegreleri çipleri vs yaptıkları maddelerin kaynakları sınırlı ama organik maddeler dünyada bol bol bulunuyor (teorik olarak sınırlı tabi de sonuçta organik birşeyi üretebiliyorsun tekrar :)). Bir de mesela kendi kendini yenileme özelliği olan organik maddelerden birşeyler yapsalar hiç bozulmayan(hardware olarak) bilgisayarlar üretilebilir :D.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sonu nedir bunun ? Savaş uçaklarına sadece bir beyinmi koycaklar ? Ne güzel askerler ölmicek artık dimi. Suni karaciğer, böbrek, kalp yapmaya uraşsalar daha yararlı olacak.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu gelişme beni tırstırmadı desem yalan olur. bugün simülatörünü kullanan yarın neler yapar bilemiyorum. yakın bi zamanda bu canlılık kavramı yeniden tanımlanacak du bakalm. said: Catscratch, 29 Ekim 2004 23:14 tarihinde demiş ki: Ne güzel askerler ölmicek artık dimi. evat artık sadece sivil halk ölecek negzel dimi :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tabi bunu yapmaktaki ilk amac beyin hastaliklarinin incelenmesi yani karaciger yapmak gibi iyi bi amaca yonelik bu amac dogrultusunda f22 kullandirmalari neye isaret eder bilemiyorum tabi "US Army"'e reklamla topladigi insanlar yetmeyince bu teknolojilere iyi para harcamaya baslar hatta baslamistir[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life? A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables.
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yuh bea terminatör gerçek olacak[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 boşunamı elektronik muh ligi okuyorus burda ehe feci gelişecek teknoloji daha durun neler olcak of of artık uo oynadıgınız rakiba a.k. lamer yol al diince bişi ifade etmicek bi robotla uo oynuyo olcanız[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 vvaayy canına gavur yapıyo iste :D bu arada nasa yeni bir tane bilgisayar yapmıs almısmı ne uuff gavur yapıyor iste :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. iste ayrildigimiz yer de burasidir...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
sharky Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ghost in the Shell olayı gerçek oluyor.. Neyim ben ? İnsan mıyım ? Robot mu ??... brrr.. Bu gelişme beni hem heyecanlandırıyor, hem de korkutuyor açıkcası. Sonuçta beyin kullanıldığı sürece, o bilgisayarın duyguları da olacak.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ulan insanlık yok olacak :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
sharky Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 lol. gaza geldi adam :) adamlar herhalde bunun farkındalar :) Yani bilgisayarların duygusu olacağının.. Eh buna göre yerlerde kullanırlar artık.Düşünsenize bilgisayarınızın size aşık falan olduğunu.. Boot etmiyor falan :P Şaka bir yana, sağlam bir depolama gerekiyor önce.. Hmm aslında beyin kullanılabilir.. Pııhh..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Duygu nedir?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hmm ilginç.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 cindir o cin [şaka maka yavaş yavaş kendi sonlarınımı getiriyolar acaba?][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sene 2020: yagsız kısmından 500 gr beyin alabilir miyim :p
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya bunlar bilgisayar olacağından herşeyi bilir gelir bizim siteleri falan hacklerler ııh istemem ben.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oha! çok ilginç, nası yapmışlar helal olsun.teker teker hücre koyup beyin inşa etmesine mi şaşırayım o beyine elektrik akımı vererek simulator kullanmak gibi bi iş yaptırmalarına mı..[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bence burada olay "organik bilgisayar" değil tam olarak. Fare beyinlerini ızgaraya koyuyorlar, onlarda alttaki devrelere ulaşıp kontrol ediyor. Yani beyin yine beyin ama direk bağlantıları olmadan kendileri yaratıyor. İnsan beyninde de böyle zaten, her yeni bilgi ile yeni bağlantılar yaratılıyor. Olumlu açıdan bakarsak bazı beyin hastalıkları (MS, Alzheimer, Parkinson vs..) bu sayede çözüme ulaşabilir. Fantastik açıdan bakarsak (olumlu yada olumsuz olacağı tartışmalı) vücut (yada beyin?) nakli mümkün olabilir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Birde bunun fare beyni olması tabi. Anneme versem F22 simülasyon oyununu beceremez.. Ne yani fare beyni anneminkinden... :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Öne çıkan mesajlar