GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Arma 2 o kadar iyi mi ya. Bize region lock olan 3 oyun neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 arma 2 değil herkes dayz modunu oynuyor. zombie survival. dün geceden beri oynuyorum ben tam "the walking dead" havasını vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bende 3 tane region çıkıyor =p bir tanesi fable 3 herhalde fable 1 de indiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bana alabilecek varmı ya limit bitmiş indirimi kaçırmak istemiyorum. cs go verebilirim üstüne 18 dolarıda pazartesi direk hesabına atarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 armanın indirimi %40 çok ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Aldım arma2, alın akalım DayZ'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ne zamana kadar sürecek bu indirimler silsilesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Dayz ayrıca bi mod mu, yoksa kendi yaptıkları bi mod mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ayrı bi mod "free" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 abi dün gece rüyamda gördüm %50 mi %40 mı ne indirime giriyordu, bugün girdi aahah. o kadar çok arma dedik ki sonunda oldu. dünyaya pozitif enerji verdik ehihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 40 ı gören 75 i de görür, 75i bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Arma alıp almama konusunda çok kararsızım.Özellikle son güne koymaları ve %40 indirim yapmaları hiç hoş değil bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 armada bende öyleyim bu DayZ modu MMO gibi bişey mi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 %40 mı neyse yapcak bir şey yok aldım gitti... eee dayz oynayan kimler var (gerçi indirmek zaman alacak 3g ile telefondan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Kahretsin ya. Kendimi avm'de pencerelerdeki kocaman %40, %50 %60, %70 indirim yazılarına bakıp ağzı sulanan hatunlar gibi hissettim bir anda. 3 oyun aldım. Daha Diablo'yu bırakmadım. Eeeh. Param var alıyorum ulen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 noob sorusu: steame üye olurken kullandığımız acc ismi nerelerde kullanılıyor? mesela isim soyisim olsa public açıdan bir sıkıntı yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ARMA 2 yi steamdan atana diablo 3 te 10m gold + cs go beta key hadi biri alıversin. olmadı 18 dolarını pazartesi vereyim yahu steam id : catlikethiief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bugün kötü oldu... Dawn of War Package, Prince of Persia Package, Crysis Package, Total War Package... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Dark_Soul said: Div 2 bekliyordum bee,40 dolardan 10 dolara duscekti neguzel,ya bu oy verenleri de anlamiyorum rastgele basiyorlar galiba, madem anketteki oyunlardan haberin yok bari fiyati ve puani en yuksek olana ver oyunu aha div 2 flash sale de gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 arma 2 aldım da keşke almasaydım 18 dolar çokmuş oynayan 4-5 kişilik bir ekibin gazına geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ren said: noob sorusu: steame üye olurken kullandığımız acc ismi nerelerde kullanılıyor? mesela isim soyisim olsa public açıdan bir sıkıntı yaratır mı? benim öyle, şu ana kadar sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Şansıma tüküreyim ya. Kart yok 6 saat sonra indirim bitiyor ve magicka complete 7.5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 FUUUUU... 75% indirimde diye Dawn of War collection aldım dün, $30 daha inmiş, %92 indirim... %92 ne ya?? Sırf ibneliğine yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bir oyun o kadar DLC manyağı olursa 92% de görürü 99% da görür , yap bir paket adam gibi eski DLC leride kapsasın .Bu arada pakette space marine yok zaten Bu arada merak edenlere türkiyey satılmayan oyunlar batman arkham city ve fable3 müş. Osmaniac DayZ modunu indirip kurdumu armaya ,herkes zaten mod için alıyor görünüşe göre (ben oynamadım ,fikrim yok ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 abi crusader kings 2 vote yapin allah razi rizasi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar