Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi dün gece rüyamda gördüm %50 mi %40 mı ne indirime giriyordu, bugün girdi aahah.

o kadar çok arma dedik ki sonunda oldu.

dünyaya pozitif enerji verdik ehihihi
Mesaj tarihi:
Kahretsin ya. Kendimi avm'de pencerelerdeki kocaman %40, %50 %60, %70 indirim yazılarına bakıp ağzı sulanan hatunlar gibi hissettim bir anda. 3 oyun aldım. Daha Diablo'yu bırakmadım. Eeeh. Param var alıyorum ulen. :D
Mesaj tarihi:
noob sorusu: steame üye olurken kullandığımız acc ismi nerelerde kullanılıyor? mesela isim soyisim olsa public açıdan bir sıkıntı yaratır mı?
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Div 2 bekliyordum bee,40 dolardan 10 dolara duscekti neguzel,ya bu oy verenleri de anlamiyorum rastgele basiyorlar galiba, madem anketteki oyunlardan haberin yok bari fiyati ve puani en yuksek olana ver oyunu

aha div 2 flash sale de gogogo.
Mesaj tarihi:
Ren said:

noob sorusu: steame üye olurken kullandığımız acc ismi nerelerde kullanılıyor? mesela isim soyisim olsa public açıdan bir sıkıntı yaratır mı?

benim öyle, şu ana kadar sorun çıkmadı.
Mesaj tarihi:
Bir oyun o kadar DLC manyağı olursa 92% de görürü 99% da görür , yap bir paket adam gibi eski DLC leride kapsasın .Bu arada pakette space marine yok zaten

Bu arada merak edenlere türkiyey satılmayan oyunlar batman arkham city ve fable3 müş.
Osmaniac DayZ modunu indirip kurdumu armaya ,herkes zaten mod için alıyor görünüşe göre (ben oynamadım ,fikrim yok )
  • Yeni Oluştur...