-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 grimrock + crkings + islam kaptım bende aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 düzgün yüklense alıcam da bi türlü düzelmedi sepete ekledim satın almadım daha OYU BATMANE BASIN PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sword of islam, ruler designer ve legend of grimrock'la acilisi yaptik bakalim.. bu arada sag tarafta flash deals varmis daha kisa sureli indirimler.. yeni farkettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 grimrock alın bana, inventory'den bişiler vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 inventory de neler kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Portal 2 5$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 O değil de batman türkiye'de yok, nasıl alacağız çıkınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 alamayacağız saint's row 3 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bu Grimrock çok mu iyi ya herkes alıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Eski eye of beholder ın yeni versiyonu, denemiş olan varsa tabi. Kesinlikle o paraya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hata olarak "2 dk bekle para sayıyoruz" fln yazabilirler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu arada batman isteyen olursa ve türkiyeye giftlenebiliyosa ücreti mukabilinde alıp yollıyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 21:31 - Dandalf: "How many games will go on sale total throughout the sale? Will Modern Warfare 3 be on sale or any of its DLC? 21:31 - Dandalf: Currently, we don't have any information regarding future sales of games or DLC - stay tuned to the sale for more information! 21:33 - AciD: KorDen [32RU] asks: "Will badges disappear after sale, or they will be permanently in profiles?" 21:34 - AciD: Badges are here to stay, they aren't going anywhere 21:35 - Dandalf: "Will there be any type of ticket/prize system like last year?" 21:35 - Dandalf: Badges! 21:41 - Dandalf: " I joined this group and have not gotten the achevment for doing so." 21:42 - Dandalf: We're looking into that. If you've joined the group you will get your badge! 21:44 - Dandalf: "What are the main differences in terms of events that will happen in this year's summer sales compared to last year's?" 21:44 - Dandalf: This year's sale has flash sales, voting, and community involvement - you guys vote for the games you want to save on. The power is in your hands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu badgeler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 profile'da gozukuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Badgeleri tamamlayayım dedim video kısmını beceremedim bir türlü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 nese aldik gene 7 dolara total war shogunu gerçi pc kaldirmayabilir. empire da sıkıntı yaşamiyordum (loading süreleri hariç) olursa güzel olur.olmazsa da artik okul bitiyor işe girebilirsem yeni pc almak istiyordum zaten +7 dolarlik bahanem daha oldu alskhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 crusader kings alıcam da butun dlclerı almak gerekır mı ? hangıslerını alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-content/uploads/Steam-Summer-Sale.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 nordlydian said: crusader kings alıcam da butun dlclerı almak gerekır mı ? hangıslerını alıyım? swords of islam al abi, digerleri zaten ıvır zıvır şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 paypal izin verirse alıcam ıkısını allam neden hep ben?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 CK alsammi almasammi cok akrarsizim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 oha CK'n yok mu? banla kendini. fall of the samurai alsam mı ya? shogun 2 çok sarmamış birisi için çok farklı bir şey sunuyor mu yoksa aynı haltın farklı unitlisi falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 uff civ exp 10% indirimde, ama sonra daha da iner mi acaba tereddutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 shoguncu tayfa bi cevap verin ooolmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar