aktivite Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 evet arkadaşlar. yıllardır çok az bir oyuncu azınlığından muhabbetlerini duyduk, tabi o zamanlar ilgimizi çekmemiş olacak ki merak edip oyunu kurcalamamışız bile. şimdi oyunu oynayasım var, yıllar sonra. diablo 3 le başlamak nasıl bir olgu ? :) bir de diablo hakkında hiçbirşey bilmeden başlamak, terimlere, oyun kavramlarına alışmak beni bayağı zorlayacak gibi ama bu yaz diablo dersine çalışmaya karar verdim zaten. çok saf kalpli sorular soracağım. diablo'nun multiplayerı wow gibi aylık ücretler ödenerek mi oynanıyor ? oyuna başlamadan önce yanlış bir karakter geliştirip ileride işleri mahvetmeden önce temel olarak bilmem gerekenler nelerdir ? ayrıca ben bir oyunda 1. planda hikaye tasarımını göze alırım. diablo 3 ten hikaye olarak zevk alabilmem için nereden ne okumalıyım ? sevgiler, saygılar. edit : bir soru daha : oyunu oynadığım esnada buradan sizlere danışsam, takıldığım yerlerde, soru işaretlerini çözme babında yardım istesem, sizi sorularımla sıkmam değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 aylık ücret yok infernoya zorluk derecesine geçene kadar önceden bir şey okumana gerek yok, ilkokul çocuğunun oynayabileceği basitlikte yapılmış hikayeyle ilgili bir şey okuma zaten çok kötü 3. oyunun hikayesi bölümdeki konuları incelersen pek çok konuda soru sorulup cevaplandığını görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 zaten oyunu alıp oynamaya başlasan bu konuyu açma gereği duymıcantın infernoya kadar arkana yaslan ve sol tuşa bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 eheheh o kadarda değil be abartmayın, diablo hakkında hiç bilgisi olmayan birisi birisi hellde gayet de zorlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Az buçuk oyun kültürün varsa hiç bir şekilde adaptasyon sıkıntısı yaşamazsın lore kısmı içinde başlıkların birinde WD gözünden özeti var tıpkısının aynısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 oyun nightmare'den sonra baymaya başlıyor. insanların nasıl hala çok zevk aldığını anlayamıyorum. ha, arada girip oynuyorum da inferno inferno nereye kadar. kime neyi kanıtlıyorum, daha iyi item alıp da ne yapıcam oraları meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 her zaman öyleydi diablonun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 -Deno- said: daha iyi item alıp da ne yapıcam rmah a koyuyosun 5-10 Euro geliyo toplayip GW2 mop felan alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar