Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ana hesabımda açılışta açıl olarak ayarladığım her program öteki hesaplarda da açılıyor. Çare var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Evet buna bende sinir oluyorum, Admin hesabımdaki bazı şeyler dandik hesapta da oluyor masaüstünde falan veya programlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yok mu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 C:UsersKULLANICI ADIAppDataRoamingMicrosoftWindowsStart MenuProgramsStartup Buraya atacağın uygulamalar sadece senin kullanıcın altında çalışıyor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Sağol. Linux kullanamıyorum diyenleri daha iyi anladım şimdi. Alışık olmadığın işletim sistemini kullanmak zor. Gerçi Linux kullanırken bunlar öğreniliyor, Windows her şeyini saklıyor ya da çok zor ayarlanır yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Aslında linux ile mantığı aynı şu olayında microsoft biraz directory işini abartmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Linux'de Home dizininde .autostart klasörü filan açarsın, tamam. Gerçi bilmeyen ikisine de yapamaz. Ama Gnome, KDE gibi şeylerle GUI'den çok rahat ayarlanıyor bunlar ve kendiliğinden tüm kullanıcı hesapları ayrı tutuluyor. Benim beklediğim davranış da tüm hesapların ayrı tutulmasıydı, Admin'de yaptığım değişiklikler her hesabı etkiliyor. Bu büyük fail bence. Kullanıcı hesabı olayını kavrayamamış Microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 aynen, sene olmuş 2012 hala hesapların tam ayrımı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hayir 2012 oldu hala online isletim sistemi yapamadi adamlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar