Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2012 - 2013 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okc hou maçı dsmart'ta yayınlanmıyor mu yoksa yine ben mi bulamadım

yok yahu yayınlamıyor adamlar smart spor 2'de falan spartak-barça maçının tekrarı var

demek ki neymiş nba izlerim diye dsmart alınmazmış
Mesaj tarihi:
Rondo, Humphries ve Wallace oyundan atıldı şu arbede sonunda. Cezalar nasıl olacak bakalım. Noel'deki Nets-Celtics maçının tansiyonu da otomatikman yükselmiş oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=tfsCWY6WpDU
Mesaj tarihi:
Hoşuma giden tek şey şu arbedede, cezalar anons ediliyor, tek kelime etmeden, surat bile değiştirmeden efendi efendi dışarı yürüyo atılanlar. Bu kadar sinir harbi sonrasında HELAL OSSUN dedim onlara.
Mesaj tarihi:
Popovich çok garip bir adam cidden, çok uzun bir deplasman turnesinde adamlar bilen bilir ve doğal olarak ileri yaşlı bir takım olarak dinlenmeleri gerekiyor.

Lakin dün Orlando maçında tam performans oynayan adamlar, bugün Miami maçına çıkarılmayacak. Şöyle ki Duncan, Parker, Ginobili ve Green direkt olarak Orlando'dan San Antonio'ya gönderildi, takımın kalanı Miami maçı için kaldı...

Hani Miami maçını niye dinlenmelik maç seçersin anlamış değilim. Nasılsa yenilecez, en azından adamlar yıpranmasın gibi bir düşünceye sahipte değildir, Popovich yani ama başka mantıklı bir açıklaması cidden yok.

Ayrıca Leonard ve Jackson'da sakat, bu da yanılmıyorsam 8 kişilik bir rotasyon ediyor Miami karşısında, yedekler için hayvani bir özgüven aşılaması ama ne bilim bu maç o maç değil be ...
Mesaj tarihi:
Popovich'in yaptığı rotasyon yüzünden ceza yiyecekmiş Spurs, Stern açıklama yaptı. Anladığım kadarıyla saçma sapan fikstür olayına tepki koymak için böyle birşey yaptı Popovich, bizim Anadolu takımlarının bütün sorunlarını üç büyüklerle yapacakları maçların öncesinde ortaya dökmeleri gibi sağlam bir tepki koydu.

Biraz haklı da, 17. maç bu ve bu maç dahil 17 maçın 11'ini deplasmanda oynadı Spurs, şöyle fikstüre bakıyorum 18 Aralık'taki Denver maçına kadar da 6 kere daha deplasmana gidecekler.

27 maçta 17 deplasman yapıyor. Ayıptır günahtır lan ...

Bu arada SAS'ın bebeleri bile Miami'yi harcıyor resmen, ilk yarı 44-47 geride bitti ama Gary Neal hediye etti o ekstra 3 Miami sayısını,

Miami beş para etmez bir takım cidden, Lebron bir şampiyonluk daha istiyorsa bunları da satıp başka yere gitmeli.
Mesaj tarihi:
Yalnız bu açık açık ayık olun uyarısıdır, as 4 adamın hatta Jax'i de koy 5 önemli adamın yokken Miami'de son ana kadar oynayıp ucu ucuna kaybediyorsun. Adamlar açık açık yedeklerimiz bile şampi... diyor asdfasd
Mesaj tarihi:
Ayrıca Alexey Shved mükemmel oturmaya başladı. Draftsız bir oyuncunun NBA'de bu kadar kısa sürede bu kadar iyi uyum yakalaması ve süresini sürekli arttırması da cidden harika bir olay,

Avrupa maçlarında açık açık kendini gösteriyordu ama bu adam buralara fazla diye, Rusya'da değilde Amerika'da büyümüş ve kolejden draftla geliyor olsaydı eminim ilk 10'da seçilir.

Dün iyice kendini aşıp maçın en skoreri oldu. Ridnour ile sayıları aynı gerçi ama :D ekstradan 5 asist, 3 ribaund, 2 top çalması da var.

Çok seviyorum bu adamı, geçen yıl boşuna beyaz zenci demiyorduk. Adam basketbol için yaratılmış, tam hak ettiği yerde ve harika bir koç ile çalışıyor.

edit:

Ayrıca şansına önünde Ridnour ve Barea gibi basiretsiz adamlar var da rahat süre alıyor hata yapsa bile, o da önemli bir faktör gerçi :D
  • Yeni Oluştur...