imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Abi ne zormuş topağa başlık bulmak ya. neyse... Bugün öğle vakti bi büfedeki kampanya dikkatimi çekti. Viski fiyatlarında indirim yapmış. Normal piyasa fiyatlarını hiç bilmiyorum. Fotosunu çektim bi bakın yorumda bulunun almalı mı? Uygunsa bi kaç tane alıp stoklayım diyorum. http://i.imgur.com/pUzLK.jpg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 normal fiyatları kampanyalı falan değil alma boşuna
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 lan bu sıcakta viski mi içilir
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hamsilipilav said: lan bu sıcakta viski mi içilir içilir, bu arada yeni bitirdiğim 100lük johnnie'yi 85 e almıştım indirim felan yok kekliyorlar sizi.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 22'den 21'e indirmiş, çok büyük indirim, yaz indirimi, kaçırmamak lazım.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yarın gidip rezil edicem adamı milletin içinde.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sizi denedim zaten. alkolle arası iyi arkadaşlar bir bir döküldü ortaya. ben bu satırları yazarken arkada şu kodlar çalışıyor. SqlCommand Command= new SqlCommand("INSERT INTO fişlenecekler(kullaniciadi,adsoyad,sifre,telefon,adres)values(@kul,@ad,@sifre,@tel,@adres)", cmd); fişlendiniz olm hepiniz!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 öbür tarafta fişler vergiden düşüyor mu
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sen kanvas tablo işinde değilmiydin?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 imamizer said: sizi denedim zaten. alkolle arası iyi arkadaşlar bir bir döküldü ortaya. ben bu satırları yazarken arkada şu kodlar çalışıyor. rakı buluşması şarap buluşması yapanları tek tek yazsan zaten baya kabarık liste olur
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Jim Beam Jim Beam Jim usta yok lan orda. Mısır viskisi olmayan viskiye viskiye demem ben. Rom iç.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şimdi hiç bana yardımcı olup kendini kurtarabileceğini sanma bon. senin de elinde şarap kadehiyle kahkahalar atarken fotoların var elimde. pis monşer.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://i.imgur.com/exF74.jpg şundan içiyordum zaten arada. şekersiz uludağ limonataya katınca inanılmaz güzel oluyor. elimde olsa bundan alırım yine ama evde bulduğum bi şişeydi. türkiyede var mı bilmiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Utan abi. Utan. Utan. Utan. Viski lan bu, Allah'ın bir lutfu. Bacchus'un bize ne büyük hizmeti. İçine limonata katılır mı lan! Uludağ hemde, kendin bile sıkmıyon. Utan. Sek içeceksin.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 rum için demiştim ben...
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bi cuba libre olsa iyi giderdi şimdi he valla canım çekti
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 O daha kötü ama. Rum'ın tadı daha bir ince ve zengindir bence.
Öne çıkan mesajlar