Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 6 stat dh chest var isteyen varsa fee falan gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben alabilirim fee istemiyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bans#2506 farm yapmak isteyen varsa gelsin şimdi üste bakan olmaz diye buraya yabıştırdım fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Revangelis said: mdastar said: mdastar said: Arkadaşlar exalted grand sovereign helm ve greaves (boots) yapabiliyorum.Mats + 100k duyan duymayana falan söylesin gfgfdsgfds yazmayı unuttum eğer yaptırmak isteyen olursa SOKEDICI#2868 battletag güvenilir satıcı, hızlı kargo, teşekkürler mdastar çok teşekkürler muhterem kardeşim fdsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 6 stat 2h sword recipesi isteyen olursa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 The Helm of Command tarifi olan ya da yapan var mı? Varsa şayet ben de gerekli malzemeler mevcut maliyet ve kar olarak ne kadar isteniyorsa veririm makul ölçülerde, bi yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 6 stat eldiven yapabiliyorum isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bende de 6 prop shoulders, waist ve wrists var. isteyen varsa yapabilirim. rockwood#2935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 6 lı 1h sword quatermain#2412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 6lı mighty weapon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 silah craftı adam olmuş ya. 900kusur dps loh crit ve socket axe yaptım mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 şu anki 900 dps eskinin 700 dpsine falan eşit işte, neresi mis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bu 6 prop eldiven recipe fiyatı neden bukadar düştü acaba 3m ye kadar düşmüş eskiden çok pahalıydı diye hatırlıyorum alınmalımı? yoksa varmı bi numara ? şu ara hiç satış yapamadığım için 3m nin bile değeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 alurielin cevaplar hep atarlı hep atarlı tutmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 diabloda geberdiğinde reslerken öyle demiyordun ama asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 şşş karıştırma orayı! ben mouse elimi dinlendirmek için ölüyodum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 goldbären said: şşş karıştırma orayı! ben mouse elimi dinlendirmek için ölüyodum arada. euahsduasduausd :D Harbiden heee ne ayaksın sen Aluriel ? Şamarı 1 kere yersin. Şekilsiniz yaa hıııımıaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 6 özellikli 2 hand hammer lvl61 olması lazım ve 6 özellikli lvl62 belt yapabiliyorum yapmak içinde herhangi bir ücret falan istemiyorum sadece maliyetini ve malzemeleri ayarlayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 6 lı pantolon dustu dün.Maliyeti karsılayın yeter emrinize amedeyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi pants yada chest ihtiyaci olan yokmu ? Su musluman kardesinize bi yardimci olun paralariniz baskasina gitmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 6'lı pants 200k, 6'lı chest 400k recipe olarak AH de şu an. Kimse uğraşmaz başkasına crafting yaptırmaya bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 pantsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 6 prop lu golden talon da bugünden sonra yapabilirim bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 50 tane recipe ach i aldım var işte birşeyler ,isteyen olursa bakarız var mı yok mu orphaned#2320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 abi black arrow yapabiliyormusun? quiver olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar