Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacksmith Recipe Alma Rehberi yapalım...


Fefe

Öne çıkan mesajlar

Merhaba;


Uzun zamandır düşmeyen silahlar konusunda, artık güzel bir recipe almayı düşünüyorum. Daha önce var mı alan ?


Örnek olarak; Exalted Piercer

Bu AH'de 90k civarına satılıyor. Acaba, bunu alsam kaçlık silah çıkma şansı olur tarzında bilgileri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü aynı silah isminin Exalted Piercer • Exalted Fine Piercer • Exalted Grand Piercer • olarak da mevcut demek ki, bazı sınırlamaları var diye düşünüyorum.

Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

para eldivende var(dı) bence çünkü herkez streamlerde falan yüzlerce glove craft ediyor dağıtıyor,bunu görenlerde aynı şekilde para kazanmaya çalışıyor. 5m olan glove receipe fiyatının atıyorum 25m olmasıda bundan kaynaklandı zaten.Glove fiyatları düşüyor. 1m eden eldiven 500kya bulunuyor ve ahdeki sayı gittikçe artıyor. Sadece best slot itemler ciddi rakamlara gitmeye basladı onlarıda craftlama şansınız heralde 100k/1. Girişmeden önce iyice düşünün,piyasa araştırması yapın :D Bracer su aşamada daha karlı olabilir sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sakın para vermeyin buna ben az önce 20 m erittim. grand recipe ile +6 prop. en üst seviye item çıkartmıyor level 62 item çıkıyor. mesela kollukta en çok 4.5 crit çıkıyor. max 6 crit oysaki.

yani end game itemların crafttan çıkma ihtimali yok. yapıcağınız itemlar şanslıysanız midgame itemlar oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...