Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacksmith Recipe Alma Rehberi yapalım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba;

Uzun zamandır düşmeyen silahlar konusunda, artık güzel bir recipe almayı düşünüyorum. Daha önce var mı alan ?

Örnek olarak; Exalted Piercer

Bu AH'de 90k civarına satılıyor. Acaba, bunu alsam kaçlık silah çıkma şansı olur tarzında bilgileri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü aynı silah isminin Exalted Piercer • Exalted Fine Piercer • Exalted Grand Piercer • olarak da mevcut demek ki, bazı sınırlamaları var diye düşünüyorum.

Saygılarımla...
Mesaj tarihi:
max 62 level item craft ediliyor. öbür parçalarda çok sorun değil 6 prop olduğu için rolleri güzel gelirse sağlam itemlar çıkıyor ama silahta direk ziyan craft çok iyi damageı her türlü düşük kalıyor.
Mesaj tarihi:
Yani Silah Craftı, düşük Dps'lerden gına geldi, level 62 itemler 100-170 dps arası geliyor...

Craft edelim de bari düşme şansı olsun dedim ama yüksek Dps gelmiyorsa gerek yok o zaman...
Mesaj tarihi:
boots aldım ben. parasını çıkardı fazlasıyla. bi 8m sattım yaptığımı. sonra 1m-5m arası sattım 4-5 tane. 10larca 100k-1m arası sattım. ucuza bi eldiven bulsam alıcam 6 propluk. esas para eldivende var.
Mesaj tarihi:
para eldivende var(dı) bence çünkü herkez streamlerde falan yüzlerce glove craft ediyor dağıtıyor,bunu görenlerde aynı şekilde para kazanmaya çalışıyor. 5m olan glove receipe fiyatının atıyorum 25m olmasıda bundan kaynaklandı zaten.Glove fiyatları düşüyor. 1m eden eldiven 500kya bulunuyor ve ahdeki sayı gittikçe artıyor. Sadece best slot itemler ciddi rakamlara gitmeye basladı onlarıda craftlama şansınız heralde 100k/1. Girişmeden önce iyice düşünün,piyasa araştırması yapın :D Bracer su aşamada daha karlı olabilir sanki.
Mesaj tarihi:
mdastar said:

Arkadaşlar exalted grand sovereign helm ve greaves (boots) yapabiliyorum.Mats + 100k duyan duymayana falan söylesin gfgfdsgfds

yazmayı unuttum eğer yaptırmak isteyen olursa SOKEDICI#2868 battletag
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sakın para vermeyin buna ben az önce 20 m erittim. grand recipe ile +6 prop. en üst seviye item çıkartmıyor level 62 item çıkıyor. mesela kollukta en çok 4.5 crit çıkıyor. max 6 crit oysaki.

yani end game itemların crafttan çıkma ihtimali yok. yapıcağınız itemlar şanslıysanız midgame itemlar oluyor.
Mesaj tarihi:
mdastar said:

mdastar said:

Arkadaşlar exalted grand sovereign helm ve greaves (boots) yapabiliyorum.Mats + 100k duyan duymayana falan söylesin gfgfdsgfds

yazmayı unuttum eğer yaptırmak isteyen olursa SOKEDICI#2868 battletag

güvenilir satıcı, hızlı kargo, teşekkürler mdastar
  • Yeni Oluştur...