Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Merhaba; Uzun zamandır düşmeyen silahlar konusunda, artık güzel bir recipe almayı düşünüyorum. Daha önce var mı alan ? Örnek olarak; Exalted Piercer Bu AH'de 90k civarına satılıyor. Acaba, bunu alsam kaçlık silah çıkma şansı olur tarzında bilgileri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü aynı silah isminin Exalted Piercer • Exalted Fine Piercer • Exalted Grand Piercer • olarak da mevcut demek ki, bazı sınırlamaları var diye düşünüyorum. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yanlışım olabilir baştan söyleyeyim; en iyisi grand diye biliyorum 6 prop lu sonraki fine 4 olması lazım daha düşüklerine bulaşmamak lazım derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 +4, +5 diye ozellik artiyodur, ne cikicani bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-piercer 4 random özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 son seviye itemlar yapmayı denemeyeceksen hiç bulaşma bs işine direk para kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-grand-piercer Exalted grand +6 özelliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 silah craft etme boşa paran gider sadece. armor craftıdna çok para var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ne craft ettiysem hep birbiri ile en alakasızları buluyorum ben nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bracer ve eldivende sonsuz para var ama eldivenin receipe 20m bracerda 10m ama parasını çıkarır şanslıysan 2-3 günde. Devri kapanır ama yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 max 62 level item craft ediliyor. öbür parçalarda çok sorun değil 6 prop olduğu için rolleri güzel gelirse sağlam itemlar çıkıyor ama silahta direk ziyan craft çok iyi damageı her türlü düşük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yani Silah Craftı, düşük Dps'lerden gına geldi, level 62 itemler 100-170 dps arası geliyor... Craft edelim de bari düşme şansı olsun dedim ama yüksek Dps gelmiyorsa gerek yok o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 boots aldım ben. parasını çıkardı fazlasıyla. bi 8m sattım yaptığımı. sonra 1m-5m arası sattım 4-5 tane. 10larca 100k-1m arası sattım. ucuza bi eldiven bulsam alıcam 6 propluk. esas para eldivende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 para eldivende var(dı) bence çünkü herkez streamlerde falan yüzlerce glove craft ediyor dağıtıyor,bunu görenlerde aynı şekilde para kazanmaya çalışıyor. 5m olan glove receipe fiyatının atıyorum 25m olmasıda bundan kaynaklandı zaten.Glove fiyatları düşüyor. 1m eden eldiven 500kya bulunuyor ve ahdeki sayı gittikçe artıyor. Sadece best slot itemler ciddi rakamlara gitmeye basladı onlarıda craftlama şansınız heralde 100k/1. Girişmeden önce iyice düşünün,piyasa araştırması yapın :D Bracer su aşamada daha karlı olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bana da recipe düştü dün 2 tane 4 propluk direk satıyımmı yoksa craft ediymmi bilemedim sizce üstadlar ne yapıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sans isi ya kendime 20 tane eldiven yaptim bi tanesi satildi, 2M a, Arkadasa yaptim bi 20 tane eleman 20M felan goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Recipe alacagim bu aksam, para icin suan 1-2m civarinda olan ve karli olabilecek recipe onerisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yanlis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 grand monk fist recipe'ı var. yaptırmak isteyen ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Arkadaşlar exalted grand sovereign helm ve greaves (boots) yapabiliyorum.Mats + 100k duyan duymayana falan söylesin gfgfdsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mdastar said: Arkadaşlar exalted grand sovereign helm ve greaves (boots) yapabiliyorum.Mats + 100k duyan duymayana falan söylesin gfgfdsgfds yazmayı unuttum eğer yaptırmak isteyen olursa SOKEDICI#2868 battletag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 arkadaşlar sakın para vermeyin buna ben az önce 20 m erittim. grand recipe ile +6 prop. en üst seviye item çıkartmıyor level 62 item çıkıyor. mesela kollukta en çok 4.5 crit çıkıyor. max 6 crit oysaki. yani end game itemların crafttan çıkma ihtimali yok. yapıcağınız itemlar şanslıysanız midgame itemlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 eldiven dışında gerisi çöp zati. 62 çıktığı belliydi boşuna yemişin para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 işte içine girmeden bilemiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bende belt gloves bracer boots var şahsen hepsinden receipe ücretinden en az 2 kat kar ettim. tabi boots dışında hepsini drop olarak aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 mdastar said: mdastar said: Arkadaşlar exalted grand sovereign helm ve greaves (boots) yapabiliyorum.Mats + 100k duyan duymayana falan söylesin gfgfdsgfds yazmayı unuttum eğer yaptırmak isteyen olursa SOKEDICI#2868 battletag güvenilir satıcı, hızlı kargo, teşekkürler mdastar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar